Nye herligheter!

Jeg kan ikke bli mer fornøyd!! De nye spisestuestolene kommer alle sammen på plass før helgen, herremin så rå de er! Jeg har nå gjort klart til resten og den nye modellen her er som skapt for plassen den skal stå på! Rommet er mye mer luftig og fargen er noe for seg selv.. Jeg begynner å bli mer og mer glad i mørke stoffmøbler blandet til alt det lyse.. Planen er et nytt spisebord også, men ennå har jeg ikke kommet over noe jeg liker (?) hmmmmm.. 

Stolene kommer for salg om et par dager med full info og leveringen er på et par/tre uker om jeg ikke bommer helt nå.. De ligger på mellom 3000-3500 og kan droppes rett hjem på døra de!! 

En nyanse av velour i stoffet og slitestyrken er upåklagelig!! En maskulin herlighet vel og merke! 

Jeg har så mye å dele med dere fremover, noen vil "hate"n noen vil forstå meg og andre vil respektere meg, men jeg lever en gang så jeg kan ikke ri på neste bølge resten av livet mitt!  Jeg er er menneske og lærdom får jeg aldri nok av, men slik er det strengt talt over hele linja med alle sammen.. Det er bare det at det er så mye lettere å fortelle "alle" andre hvordan ting skal være når man står på sidelinja selv.. Vel, smil og vær glad så går all ting bra! 

Vel, nå må jeg fortsette meg pliktene - vi skrives alle sammen NYT dagen!  

6 kommentarer

Ina

08.06.2015 kl.21:20

Ingen som har noe med hvilke valg du gjør:) lykke til med hva det nå enn er!

VillaPaprika

08.06.2015 kl.21:23

Ina: tusen takk <3

Anna

08.06.2015 kl.22:23

Det viktigste er at valgene du tar er de rette for deg og din familie <3 lykke til fremover!!:)

VillaPaprika

08.06.2015 kl.22:31

Anna: tuse takk vakre deg <3

Heidi

09.06.2015 kl.01:24

Regner med at dette kanskje gjelder Villapaprika , ikke som i Blogg, men butikk. Du er rå Camilla , og jeg er så overbevist om at du når langt uansett hvilket felt du jobber på! Så klart vil noen bli skuffet om det er hva jeg tror, men du er 26 år og det å falle, men reise seg igjen er en del av livet! Du har lagt så mye av deg selv i alt og er det noen jeg tror på i fremtiden er det nettopp deg! Stå opp for deg og bygg deg opp igjen !!! Du er unik i ditt felt og jeg har en haug av folk som står bak og heier på deg med meg på laget!Vis vilje, så kommer resten av seg selv!

VillaPaprika

09.06.2015 kl.11:58

Heidi: tusen takk <3 jeg håper alle andre får det til og skal heie på sidenlinja <3

Skriv en ny kommentar

hits