Morgenstund...

Vel, nå er det mange timer siden vi stod opp, men her i huset har vi hatt kosemorgen med ferske rundstykker, film og kos! Deilig å bare nyte litt ro når man kan det og Olíver og jeg skal holde på ute idag så vi trengte å lade batteriene våre! 

Jeg har begynt å luke ute i hagen, det er ennå MASSE igjen, hun som bodde her før hadde veldig grønne fingre og lagde flotte blomsterbedd rundt på hele tomten og forran huset, men så flyttet vi inn og da stoppe det litt der.. Jeg har ikke grønne fingre, men jeg liker å få det pent rundt meg så jeg skal gjøre mitt beste! Jeg tenkte å ta før og etter bilder til dere idag, for jeg er nok sikker på at vi ikke er de enste som som har trengte å finne løsninger på hvordan ting kan bli nydelig igjen..

Jeg ønsker dere alle en deilig dag! Noen få nyheter ligger ute i nettbutikken så nyt litt shopping omd et står på planen!! Vi sees etterpå!!  

 

5 kommentarer

Linda

31.05.2015 kl.18:35

Hei :-)

Eg vil begynne med å fortelle at du har eit fantastisk fin heim, og er ein stor inspirasjon!

Eg har planer om å bytte ut kjøkkenet i leiligheita mi til EPOQ, same som du har, med profilerte dører "fasett" som fins i off-white og lyse grå. Du har vel valgt offwhite ser det ut som? Men lurer på kva fargar som passar til på vegg og lister? Kva fargekode har du på vegg på kjøkken og stove, og i tak og lister? Kor har du kjøpt listene på kjøkkenet og kva heiter dei? Syns dei var utrurleg fine!

Koselig

31.05.2015 kl.18:35

Det er koselig med lange helgefrokoster og litt ekstra god mat :)

Har du hørt om boka Hjelp har jeg fått hage? Kanskje det kunne være noe? :)

VillaPaprika

31.05.2015 kl.20:27

Koselig: aldr hørt om den, men den hørtes kjekk ut ;)

VillaPaprika

31.05.2015 kl.20:28

Linda: hei jeg har malt alt i huset av vegger,tak og lister i helt blendahvitt.. Altså det hviteste du kan få =) lister er fra østsiden trelast i fredrikstad =)

Heidi

31.05.2015 kl.21:02

Så deilig ❤️

Skriv en ny kommentar

hits