Ingen flere skrukker!


 

Stryking, finnes det noe tregere? Jeg vil idag tipse dere om den perfekte spray for strykingen , ikke bare er de god til stryking,men den gir tøyet en deilig duft av friske blomster i provence! Jeg tror jeg kan skrive under på antall ganger jeg har tydd til ufine ord, utsetting og gode unnskyldninger for å ikke stryke, det gjorde jeg på klesvasken før også!  Vel, de siste to årene har jeg bruke sprayen fra Durance og for de av dere som kjenner vaskemiddelet vil jeg anbefale denne sprayen! Den gjør strykingen mye lettere og det lukter himmelsk! Jeg prayer kun et par ganger på hver side når jeg stryker og flasken er derfor veldig drøy og får ALLTID lov til å stå fremme!  Det er noe med Durance serien jeg er helt tullete etter, jeg ELSKER lukten og for de som lurer er Cotton min favoritt, men på sommeren bruker jeg gjerne mer Lavendel pga den gir en deilig sommerlukt for meg!

Jeg har brukt spayen mye i sofaen også når jeg støvsuger den, dette er noe jeg har begynt med selv, men det har gjort sofa´n god og myk og og jeg føler den setter seg skikkelig! 
-Bare et lite tips fra meg, elsker du gode lukter og vil at strykingen skal gå bedre er nok dette noe for deg også! 

Sprayen finnes HER og HER!  

Vask tøyet i cotton, heng det  ut for tørking ( om været er på din side) Stryk skjorte med sprayen- du vil bli avhengig! 


 

 

4 kommentarer

20.05.2015 kl.20:57

Hvordan er det å bruke produktene for folk med allergi?

BLACCSHOP

20.05.2015 kl.21:30

Hei!

BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

VillaPaprika

21.05.2015 kl.00:54

Anonym: de er allergi vennlige, min datter sliter med eksem og dette er det eneste så langt hun ikke har reagert på =)

21.05.2015 kl.18:06

Så bra! Da skal jeg jammen meg prøve :)

Skriv en ny kommentar

hits