Bling bling!

God kveld i stuen! 

Åh, gjett om jeg koser meg her nede, batteriene mine lades MAX og jeg gjør ikke stort annet enn å ligge ved stranden og kose meg med drinker hele dagen, ferielivet nytes! Det rare er at jeg aldri har vært så rolig på ferie før, sover om natten gjør jeg også- merkelig det der! Kanskje det var dette som skulle til(?)  Hjemme går dagene som normalt og jeg er glad jeg ikke er borte mer enn 5 arbeidsdager, alt annet hadde blitt vanskelig når man liker å ha kontroll! Jeg tenke at jeg skulle ha et dagens produkt hver dag frem til helgen, er det noen produkter dere kan foreslå? Ingen vet vel bedre hva som ønskes enn kunden selv(?) ..Eller hva? 

Idag skal Bare Hans og jeg ned å spise en romantisk middag i Porton - han skal overraske så jeg vet ikke mer enn at jeg skal pynte meg litt og da blir det BLING BLING da- hihi... 

Nei, jeg får nesten komme med inn på badet å gjøre meg ferdig- nyt kvelden! 

8 kommentarer

Heidi

19.05.2015 kl.20:29

Nyt ferien din vakre deg :D du strååler ! Klem

Therese

19.05.2015 kl.22:50

Flotte deg :) og for en fin morgenkåpe! Hvor er den fra ?:)

Nyt ferien videre ! Reiste hjem fra Malaga for en uke siden - lengter tilbake !!

Linn Therese

20.05.2015 kl.11:48

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om (dette er altså ikke reklame, men jeg vil tipse deg om det fordi jeg synes du fortjener det) det annet siste innlegget mitt der gir jeg bort en helt gratis kjole som jeg kjøpte på nelly! Gi beskjed i innlegget mitt hvis du vil ha den :)

VillaPaprika

20.05.2015 kl.17:50

Linn Therese: så snill du er <3 Jeg settr pris på alle kommentarene jeg får så når søte lesere som deg lgger igjen blir jeg glad-tusen takk snille vakre deg! ! <3

VillaPaprika

20.05.2015 kl.17:50

Therese: det forstår jeg, er jo sååååå fint her! det er en kimo eller hva det heter, kjøpt på støy i torvbyen =)

VillaPaprika

20.05.2015 kl.17:51

Heidi: tusen takk kjære deg <3

Janne

24.05.2015 kl.19:38

Du er vakker !😊

VillaPaprika

24.05.2015 kl.19:57

Janne: så snll du er <3

Skriv en ny kommentar

hits