17mai! Gratulerer med dagen!

Hipp hipp hurra!! Gratulerer med dagen alle sammen og NORGE! 

Har dere hatt en fin dag da, håper været har vært litt på noen sin side selv om jeg vet at mange har hatt litt regn og overskyet! 

Vi har hatt en helt FANTASTISK feiring her nede, sovet "lenge" spist en helt fantastisk hotellfrokost, vært på stranden og bare nytet livet fra solsengen! Vi bor for første gang på hotell i Spania, men jeg må si det, Phyr hotel i porto banus er helt topp! Helt greie dobbeltrom med lite te-kjøkken, tv, wifi, stort bad og deilig mat! For oss som ville være "gjester" i Spania er dette virkelig helt topp hotel til en fin og rimelig penge! Et lite tips om du lurer på en topp plass å feiere på! ANBEFALES! 

Livet mitt er ikke så spennende her nede, men vi opplever mye så en liten reiseguide skal jeg gi dere om dere kunne tenke dere å se noen fine plasser og ha det moro på tur! Idag bestod dagen av solsengsliting og jeg har blitt litt småbrent allerede-selv med sofaktor 30 hvert 30.minutt.. Vel, det får bare gå! For oss kan ikke livet blir bedre akkuratt nå! 

Vi ønsker dere en fantastisk feiring videre! Vi skrives mer plutselig! Jeg har forhåndsskrevet noen innlegg så håper de kommer ut som normalt! Interiør kommer dere, dere ikke unna har inne på villapaprika.blogg.no! hihi

2 kommentarer

Linn

18.05.2015 kl.11:23

Hei, vil bare si at jeg elsker alle de lekre veskene dine og at du har utrolig god smak! Lurte bare på hvilken veske du har med deg på turen?

VillaPaprika

20.05.2015 kl.17:52

Linn: denne gangen har jeg bare noen fra lv- litt kjedelig av meg nå- hihi

Skriv en ny kommentar

hits