Spania next!

Åh, dere nå er vi klare for å dra til sommer og sol! 

Ungene har vi hatt kvalitetstid med igår kveld og idag, grilling igår og ut å spise frokost/lunsj idag! Mathilde har fått masse hårpynt, antrekkene deres ble levert rent og nytt til Håkon ! Første 17.mai uten småtrolla mine siden jeg bærte de frem så det var litt vemodig å levere de idag, men med mormor, morfar,tanter,onkler,farmor og farfar + søskenbarn tror jeg nok de skal få en super feiring med pappaen sin <3 De mente selv det var jeg som synes det var mest trist og det i seg selv sier vel sitt! haha...  "åh,mamma vi vet du elsker oss da vettu, vi kan jo snakke med deg på tlf" .. haha... De får sagt det! 

Jeg skrev igår at jeg har fått lange røde negler-skikkelig uvant altså! MEN, jeg er SÅ fornøyd! Jeg villa ha lange spisse røde negler og resultatet ble kanon og Tina er virkelig verdt å skryte av også! 

Tina er utdannet negldesigner og vippetekniker og hun åpner salong på Grua ( Hadeland) i juni som ligger en gåavstand fra togstasjonen. ( liten togtur fra oslo s) Hun vil pga åpningen sin ha 20 % på alle negler ut juni! Prisene finner dere på hennes Facebookside HER!
Vel, nå skal vi straks komme oss av gårde! Nyt dagen, vi skrives fra SPANIA!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits