Snart til SPANIA!!!

God helg alle sammen! Igår kom jeg meg ikke inn her, jeg hadde så mye jeg drev med og hadde besøk av flink Tina som la nye negler på  meg ( mer om dette senere idag)! Nå har jeg LANGE røde negler og prøver å vende meg til de... haha... 

Vel, jeg har vært litt "gal" og bestilt meg nye spisestuestoler, i samme farge som sofa´n min faktisk! Disse er litt nettere til spisestun og gir oss litt bedre plass rundt bordet! Itillegg er de helt RÅ!  

Jeg har et dårlig bilde, men jeg må vise dere de!  TI x finere in real! Vel, jeg skal nå ta meg en etterlengte og sen lunsj ... Dagen før avreise er ALLTID så full av ting som MÅ gjøres! 

Jeg håper planene deres for 17.mai er i boks! Tenk at vi allerede er i midten av mai mnd! Tiden går så fort!!! 

Nyt dagen vi får nesten skrivs litt mer senere!!! 

6 kommentarer

Kristi Pedersen

15.05.2015 kl.14:34

God, god tur til Spania! :D håper du får en veldig fin dag videre <3

Maria

15.05.2015 kl.16:41

Hvor mange strøk har du beiset spisestuebordet ditt i fargen mokka? Er stuebordene også beiset i fargen mokka eller i fargen kullsort? Hvor mange strøk brukte du? Takknemlig for svar :-)

15.05.2015 kl.19:53

skal du selge de gamle spisestuestolene dine ? evnt hvor mye skal du ha for de ? masse god tur til spania!

Nina Therese Olafsen

15.05.2015 kl.20:53

De var superlekre! Hva koster de pr stol?

Anette kolle

15.05.2015 kl.22:11

Skal du selge de " gamle" spisestue stolene er jeg veldig interessert 😊

maritajohnsenaanensen

16.05.2015 kl.21:41

Likær stilen din! den store "bestefar-klokka" som henger på veggen din var jo bare knalltøff :) Hvor hen i Spania er du på vei hen a? Vært hetebølge på kanariøyene nå. Verste er over. Vi bor på Gran Canaria, så sitter på terrassen der nå as we speak. Utsikt mot havet.. deilig! Er helt ny her inne, så sjekk gjerne ut bloggen min og! ;) Ha en nydelig ferie! Vi ska nyte 17-mai feiring her nede i år, det blir spennans! :)

Skriv en ny kommentar

hits