Landet vårt er langt!

Og selv om vi bor i "bittelille" Norge føles det veldig stort!  Idag har det nesten gått en smule varmt, vi skal til slutt være et team på ca 21 personer så dette kan bli veldig stas!! Mange fylker er allrede fylt opp og jeg er nesten litt skjelven av begeistring og glede over at så mange flinke damer er blitt en del av Villapaprika teamet. Herremin så stas! 

Det blir ikke mer moro enn man lager selv så jeg gleder meg til årenes julebord, møter og sammenkomster i tiden som kommer!! Hvem hadde trodd at Villapaprika skulle bli en del av så mange når jeg begynte denne bloggen(?)   Uvirkelig og kjempe stas og helt utrolig å tenke på hvor gode vi kan gjøre hverandre, tenk så moro dette vil bli! Jeg er ennå ikke ferdig på listen min, flere skal kontaktes, men dette tar tid og krever flere hoder så alle fylkene er ikke fylt opp riktig ennå!! 

 

Bor du i Finnmark, Tromsø  eller andre plasser ikke nøl med å kontakte oss, kontakt oss gjerne på mail villapaprika@outlook.com Husk å skriv hvor dere kommer fra om dere ikke har gjort det! De mailene som er uoversiktlige,for korte, eller uforklarende mailer har vi ikke klart å ta oss til tid med. ! Men vi vil gjerne høre fra deg om du ennå ikke har sendt oss en mail! 

Idag fikk jeg også en morsom mail fra nettavisen, der de sendte meg klippet de gjorde med meg for et par uker siden ! Utrolig moro, men jeg hater virkelig min egen stemme altså.. haha Den blir ikke pen uasnett hvordan jeg vrir og vender på det! 

Uansett, jeg tipset enkelt til en borddekorasjon... Alt henger jo sammen med det siste resultatet, men på denne filmen viser jeg hvordan jeg setter sammen min 17-mai bukett i den store flotte betong vasen min! Klippet finnes HER og den lekre betong vasen HER.
Vel, den rare gode kællen min komemr snart inn dørene her så jeg får vel ta meg litt av han, jeg har nemlig hørt et rykte om at han vil klippe håret sitt litt før Spania turen ... Hmm, mulig vi må til byen og gjøre det! 

Vi skrives! 

11 kommentarer

Powderoom

12.05.2015 kl.15:56

fine blomster!

Marita

12.05.2015 kl.17:32

Du må kutte blomsterstilkene med skarp kniv - ikke klippe med saks- som klemmer sammen stikken og gjør at de ikke trekker vann så godt

12.05.2015 kl.17:34

Jeg var kansje en av di som sendte litt kort Mail, men det betyr ikke att man ikke er flink og kan gjøre en god jobb.. Jeg skjønte vel egentlig i det jeg sendte mailen att dette kan jeg se langt etter. Ser jo allerede att det er di med "kjente" instagram profiler som får jobben.. Men sånn er er vel. Ha en fin dag!

12.05.2015 kl.18:52

Anonym

Så du tror det!! Rart ! Jeg har ikke instagram en gang og er med på teamet , og vet det er flere av oss også ! Husk å ikke legg ut din dårlige evne på Villapaprikas beslutning bare fordi du ikke ble valgt ut!

Camilla Kvarsvik

12.05.2015 kl.18:54

Vi har tatt stilling til personene bak kontoer, tlf, hjem og interiør, det er de som skal selge og de de vi så langt har valgt er de vi mener er de beste for sitt fylke. Alle har ike instagramprofiler, men ellers store nettverk og det er i dette tilfellet vitkig dersom du skal drive med et slik salg.

VillaPaprika

12.05.2015 kl.18:55

Marita: det er jeg veldig klar over, jeg sa det også, men det kom ikke med.. haha =) jeg sa at det jeg gjør nå er FYFY! HIHI

12.05.2015 kl.19:38

Har ingen dårlige evner? Jeg bare skrev det jeg følte, samme det vel. Jeg bærer da ingen nag! Ønsker alle som ble plukket ut lykke til! Må ikke dømme etter tekst, du vet ikke alltid hvordan det er ment.

Marita H

12.05.2015 kl.22:57

Bra Camilla !! Var så en gammel blomsterdekoratør reiv seg i håret her veit du :-)

VillaPaprika

12.05.2015 kl.23:07

Anonym: og det har du så klart lov til =) ingenting jeg ser negativt på! Ha en nydelig dag kjære deg <3

13.05.2015 kl.21:02

Flowers are amazing and i like so much your style ciao ciao

Susann Bang Grimestad

14.05.2015 kl.23:42

Så fint!

Skriv en ny kommentar

hits