Gutterommet!Jenterommet falt i smak så nå beveger jeg meg over gangen og inn på rommet tl Olíver. Olíver har selv bestemt tapeten og fargene her inne og er en ganske så ryddig gutt av seg, han liker orden i sakene sine selv om han vet å sette rommet på hodet! hihi...  Jeg elsket jo å ha det lyseblått her inne, men det var ikke Olíver like enig i, han ville ha det mer "guttete" 

Jeg har valgt mye kurv for oppbevaringpå rommet til Olíver, det fordi han har så mye forskjellig, i tillegg har vi kjøpt to lave kasser som han har legoen sin i under sengen. På veggen som ikke kommer med står det en bokhylle som han har bøker og annet rart i. 

Vi har vegg-til-vegg sissalteppe her inne, vi vurderte å legge nytt gulv, men synes det ble lunt og koselig med vegg til vegg teppe siden han ikke har varmekabler på gulvet sitt. Dette teppet har vi valgt å i tillegg ha i hallen nede og skal i tillegg legges i trappetrinnene når vi får surret oss til å ordne de. 

Rommet går i blått og beige, perfekt med kurv og annet, itillegg er det tidløst og morsomt å jobbe med! 


Jeg håper dere  har hatt en fin dag! Vi skrives litt senere! 

8 kommentarer

Fru Hauge

10.05.2015 kl.15:44

Sååååå kjekt når du legger ut inspirasjon til barnerom😃 Jeg synes dette er de rommene i huset som er vanskeligst å innrede da jeg ønsker de skal være pene og stå i stil med interiøret i resten av huset, samt at de skal være festlig innredet for barna. Du har nydelige barnerom til dine små, tenker meg at de trives godt der inne☺️
Så fint det var!

Lizbeth Osnes

10.05.2015 kl.17:27

Så koselig rom :-) Det er så godt å se interiørbloggere som lar barna selv få velge litt!

10.05.2015 kl.18:03

Kjempefint😊 Hvor får du tak i sånnt teppegolv?

Heidi

10.05.2015 kl.19:47

Såå fint gutterom :) lurer og på vegg til vegg teppet. Det ser så fint ut. Hvor får man tak i slikt?

monica

10.05.2015 kl.22:55

Skikkelig tøft gutterom.

Den globusen står øverst på lista mi kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? 😊

PS en annen ting: ikke la deg påvirke av sjalusi og mennesker som dømmer alle andre negativt. De har det verst selv. Jeg digger deg og det du står for.

💪 du er knall tøff

Enkelfornyelse.no

12.05.2015 kl.11:50

Et hyggelig gutterom! :) veldig fint.

VillaPaprika

12.05.2015 kl.18:56

Enkelfornyelse.no: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits