Er jeg selvopptatt(?)

Dere lesere kan være verdens beste på kommentarer og noen kan være verdens verste, heldigvis er det mest av førstnevnte! 

 

For noen uker siden hold nære,fjerne og ikke kjente på å kutte hodet av meg, hvorfor (?) Jo, fordi nettopp jeg valgte å fylle leppene min, ordne meg litt og rett og slett var litt "gal" .... Jeg likte resultatet mitt SÅ godt at jeg ville dele det med dere,  jeg var jo kjempe fornøyd!

 

Jeg er ikke en jente som bruker mest tid på meg selv, men for noen uker siden snudde det, jeg ville gi meg selv den frihet til å prøve det jeg ville, trene mer og spise sunnere - gjett hva, det funket for meg!  Garderoben min har blitt så mye morsommere nå, jeg har faktisk lyst til å gå i stramme bukser, pene topper, stramme skjorter +++ jeg bruker til og med kjoler!!! Jeg koser meg når jeg står på badet å sminker meg og jeg elsker å stå i dusjen LENGE!!  Ikke nok med det, jeg har fått dilla på parfyme og bodylotion, krølltang, skjerf som hårbånd +++ , jeg tar situps hver eneste kveld, jeg teller kalorier , går med skrittteller, men ikke nok med det, jeg orker MASSE mer Iløpet av dagen.. Jeg jobber ennå med søvnen, men for første gang på nesten 9 år er jeg opptatt av å faktisk ta vare på meg selv, blitt litt mer jålete, men jeg er ikke hysterisk på det! 

 

Så sa det pang! Jeg fikk nemlig høre her at jeg er en usunn selvopptatt barbiedukke... Et dårlig forbilde for mine to barn og nettopp her vil jeg si noen få ord, ikke for å forsvare meg, men for å gi dere et lite svar... 

Jeg er er ikke usunn og selvopptatt bare fordi jeg synes det er morsomt å kunne ta vare på meg selv og prøve nytt.. Jeg mener, jeg trener, spiser sunt, er avslappet til det som skjer rundt meg, bruker mye tid med barna mine, lærer de å sette pris på seg selv og når de så resultatet etter at jg hadde fylt leppene spurte de hvorfor jeg gjorde det! Jeg svarte enkelt at jeg var litt gal og ville prøve ut noe som var veldig dumt egnetlig... Olíver lo og Mathilde sa- det der skal aldri jeg gjøre.... Altså, innen de er store nok til å eventuelt tenke på noe sånt vet de hva det er uavhegig av hva jeg gjør.... Jeg var som liten veldig usikker på meg selv, jeg har slitt med selvbilde og hadde dårlig selvtillit når jeg måtte gå med tannregulering... , Imotsettning til Mathilde som oppriktig mener hun er rå lekker og Oliver som gleder seg til tannregulering... Selv om jeg har hatt verdens beste barndom følte jeg at min mor og far var for "gammle" til å forstå at ting som tynnelår, flate bryster, fregner og kjedelig hår plaget meg , de forstod meg aldri og forkastet gjerne det hvis jeg sa noe.. Nå har samfunnet blitt mer åpent og selv om det mulig er "tøffere" på noe er ting som jeg slet med mer pratet om og akseptert blant de yngre.. Nå er det pent med fregner , tannregulering er ingen u ting og flate bryster er like naturlig som store... Selv om det kanskje alltid har vært det er det likevel mer pratet om som en bra ting enn en uting idag!  Noe jeg synes er veldig positivt! 

(litt tull forran kameraet er vel lov) 

Det jeg vil frem til er det at folk rundt meg igjen må være litt mer åpene om at ting har blitt sånn og ser folk meg er det nok svært få som tenker at jeg er en barbiedukke. Det jeg ikke forstår er hva det hadde spilt for noen rolle hvis jeg ville ligne på det og det ga meg selvtillit...(?)

Vi er flere miliarder mennesker her på kloden, jeg er kun i mitt eksemplar og føler jeg at restylane gir meg selvtilitt eller at silikon ikke er en U ting betyr ikke det at jeg er et dårlig forbilde for mine to barn. Jeg synes at kroppspress og selvbildet er noe som har blitt veldig trist, jeg ser vakre mennekser plages av sitt eget ytre, noe jeg synes er veldig trist... Mest fordi jeg ser de fra en annen side og i tillegg vet hvor vondt det er.. MEN! føler noen at de er finere med litt lepper, større bryster, markerte muskler, formrike former, flate bryster ,store lår  +++ så er ikke det noe jeg vil fortelle noen at er rett eller galt..  Kan vi ikke være enige om at vi er uenige ....
-Det du ikke liker ved deg selv, kan det hende noen andre elsker , og det er faktisk sant! Dessverre ang.det er det oss selv vi må leve med 24/7 og da må man først og fremst trives med seg selv og ikke leve etter hva andre mener er det rette.

Så kanskje er jeg litt selvopptatt(?) ... Men da er det en bra ting ihvertfall <3  

 

15 kommentarer

Else

07.05.2015 kl.23:19

Endelig !!! Du er rå på å få sagt det og det skulle bare mangle at vi må gjøre ser som passer oss selv best! Jeg har selv silikon og Restylane og alle var negative i starten.. Hallo 2015 og det å akseptere andres valg!!

07.05.2015 kl.23:52

utrolig at ikke folk kan passe sine egne saker! hva du gjør med kroppen din er ingen annens problem, og for å si det sånn så er det flere tusen damer med silikon og restylan som er et mye verre forbilde enn deg. Du er ei voksen jente og gjør som du vil, jenter er faktisk så utrolig stygge mot hverandre uansett alder. Det er vel kansje på tide å begynne å backe hverandre opp istedenfor å dra hverandre ned i år 2015? men som jeg har sagt før, misunnelsen i Norge er sterkere enn kjønnsdrifta...

Kristne

08.05.2015 kl.00:15

Du ser kanon ut om dagen bare så det er sagt! Det er så viktig dette tema, vi klager på oss selv og andre hele tiden. Vi må bli mer opptatt av å trives med oss selv og drite litt i om andre mener at det er feil. Du er veldig flink til å få frem viktige temaer og at du tør å stå med eget ansikt og stå for ditt med all den negative energien du må møte her er utrolig bra! Stå på !

Heidi

08.05.2015 kl.07:41

Helt enig!! Jeg så de kommentarene og tenkte mitt, men det finnes nesten grenser for hvor mye du må ta imot ! Du ser ikke ut som en barbie dukke eller pornodukke som jeg så en annen skrev til deg👍 forsett med så gode innlegg og blogging ! Uansett hvor stygg mange er mot deg!

Lise

08.05.2015 kl.09:21

Fantastisk :) Du er helt rå! :) God start på dagen å lese dette innlegget :) Stå på! Nå skal jeg gå å shoppe med god samvitighet, akkurat fordi jeg er den jeg er, og er fornøyd med det :) Dette er noe av det beste jeg har lest på en blogg noen gang :) Du er en fantastisk jente, og elsker stilen din både du og hjemmet ditt :) Stå på :) Ha en fiiiiin dag og god helg <3

stine

08.05.2015 kl.10:35

Du er vakker uansett!! :-)

Anne-Lene

08.05.2015 kl.10:36

Nordmenn burde leve mer etter Kardemommeloven og mindre etter Janteloven... Stå på du Camilla, og gjør akkurat hva du føler for! Helt utrolig hva folk legger seg opp i. Her skaper du arbeidsplasser og bidrar til samfunnet iform av skatter og avgifter, også skal du ikke få pynte litt på deg selv? Blir helt matt jeg!

telisabeth

08.05.2015 kl.10:59

Dette skal du ikke trenge å forsvare deg på. Som de andre skriver ovenfor her, vi lever i 2015. Gjør det du har lyst til du, det gjør alle andre også. Stå på, ikke bry deg om negative kommentarer. Stort sett handler det om misunnelse.

Karoline

08.05.2015 kl.12:00

Flotte Camilla : ) At du må forsvare deg er helt utrolig, De er intet annet enn missunnelig ;) Digger stilen din, og du er VAKKER!!! OG en fantastisk mor. Stå på, selv jeg er misunnelig <3 ;) Så ikke la deg trokke på av folk som ikke er i nærheten av å vite hvem du er og hva du står for : )

Jannicke

08.05.2015 kl.14:05

Så flott at du kan bruke tid på deg selv også :)

De som legger igjen alle de stygge kommentarene gjør mer skade enn at du føler deg bra, det smitter positivt over på barna dine.

Takk og pris for at de fortsatt er såpass små og ikke leser alt det negative som blir skrevet, for er det noe som hadde påvirket dem negativt så er det jo nettopp det! Å se at voksne mennesker som egentlig skal være noe trygt oppfører seg så dårlig overfor andre mennesker.

Heier på deg ;)

Ann kristin

08.05.2015 kl.14:30

Det er jo alle disse som legger igjen stygge kommentarer ,som er dårlige forbilder,helt merkelig at dem ikke skjønner det selv!!!!! Smiler.. Nyt dagene du vakre dame:))

08.05.2015 kl.19:44

Du ser kjempe bra ut:-) Er ingen andre enn du som skal stå for dine valg og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal legge seg borti alt. Må være utrolig slitsomt. Å være litt selvopptatt er viktig:-) God helg fine du:-)

Miie

08.05.2015 kl.22:36

Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor noen bryr seg om hvem som bruker restylan i leppene botox i panna eller andre steder, silikon, tar fettsuging eller lever på extrem dietten. Kan vi ikke nå bli enige om at alle gjør som de vil. Jeg lever etter Kardemomme loven. " Du skal ikke plage andre, men være god og snill og forøvrig kan du gjøre som du vil"

Siri

08.05.2015 kl.22:52

Vis alle hadde vært litt mer selvopptatte - så hadde verden vært et bedre sted! :-) Med mindre mobbing og negative kommentarer! Stå på Camilla ♡ Du er super som du er ♡

wilma

11.05.2015 kl.14:44

fint og bra og bry seg om utseendet sitt..Noen har ett naturlig pent utseende, mens andre må jobbe hardere for å se bedre ut.. Ingen som burde se ned på deg av den grunn..

Skriv en ny kommentar

hits