Rosa-helt Prinsesse!

God torsdag! Idag tenkte jeg å komme med noen søte rosa enkle tips til prinsesse rommet! 

Mathilde sitt rom er ikke stort, men det er veldig praktisk og funksjonelt og best av alt, hun elsker det selv. 

Ifjor flyttet hun ned, 9 kvm av kjellerstuen ble gjort om til et soverom til henne og er det et sted hun tilbringer mye tid er det her nede!  Mathilde har alltid ELSKET rosa og det er noe jeg som mor synes er veldig stas! Jeg har prøvd å lage en "drømmeverden" på rommet hennes, det skal virke litt som rommet svever på en sky, det skal være duse rolige farger i alt. 

Sengen er hoved møbelet, men jeg har prøvd å skape en feminin stil på alt hos henne, det er litt "bløtekake" , men det er slik hun liker det! I utgangspunktet var sengen min Morfar sin, han og mormor hadde hver sin med et nattbord imellom. Når han flyttet på eldre hjem før han døde fikk jeg lov til å få dem, og med gode nye madrasser ble det to litt unike og flott senger til småtrolla mine. 

Mathilde sin malte jeg i hvit kalkmaling og fikk sydd opp en vakker sengekappe og matchende hotellputetrekk  i rosa lin hos Jorunns interiør i Fredrikstad,  Dette var en investering for barnrommet, da sengekappen kan følge henne opp til en 120 cm seng. 

Siden rommet er malt i lys sand bruker jeg bare hvitt, creme, lys rosa og beige på rommet hennes. Sengehimmelen er med på å skape et prinsessepreg! 

Pulten har vi fått av min kollega Nina og den med samme stil i kommode og hyller gir rommet skikkelig prinsesseptreg! 

Mine tips for å skape et prinsesserom:

Lette pene gardiner, myke tekstiler, vakre lamper og kurv til barnelekene, funksjon ! Men det viktigste er ROSA! 

Idag vil jeg derfor tipse dere om disse lekre ROSA putetrekkene som er på dagens tilbud i butikken og på nett! Har dere sett noe vakrere før? *ELSKER* HER og HERNå skal jeg styre vidre på her i heimen! Nyt dagen, snart helg igjen vet dere! Tiden går fort! 

 

 

6 kommentarer

malene

07.05.2015 kl.13:57

Hei. sååå fint:)

Hvor er kappe laknene dine fra?

Leter etter nye til 180 seng, men finner bare med dårlig kvalitet.

Håper på svar:) ha en fin dag!

ik

07.05.2015 kl.16:12

Heisann :) jeg er helt frelst av din stil ! og elsker den ! du er min interiør guro !

jeg skal flytte ut snart i ein leilighet hvor det er mørkebrunt kjøkken , kan du vise noen fine inspo bilder av mørkt kjøkken ? jeg har ikke mulighet for å male.

Thea

07.05.2015 kl.16:54

Veldig lekkert!

Kommer dere til å bygge på huset eller bygge eget i fremtiden? Tenker med ditt yrke så hadde det vært fint med store og romslige rom i hele huset.

is

07.05.2015 kl.17:15

Så fint rom! Vil du lage en om gutterommet også? Skal pusse opp rommet til sønn om 14 dager. Blir 10 år og er lei det barnslige rommet sitt ;)

Celina

07.05.2015 kl.21:07

Herregud, skikkelig prinsesserom jo, kjempelekkert! Du er så flink, camilla :-) :-)

Lurer på hvor de lampene i vinduet er fra?

Miss T

10.05.2015 kl.11:10

Så utrolig fint rom!! Her fikk jeg mye inspirasjon. Kommer de rosa putene på tilbud snart igjen? Fikk dessverre ikke med meg dagstilbudet og tenkte kjöpe disse til min datters rom.

Skriv en ny kommentar

hits