Coo-cool cozytime!

Kvalitetstid... Guttene dro på fotballkamp så Mathilde og jeg ble hjemme! Regn,regn og atter regn gjorde så vi holdt oss hjemme.. Mathilde klarte og overtale meg med en tur til byen for nye joggesko! Hun ville ha rosa blinkesko med bårreløs så da ble det nye joggesko da! Hun vet å trille mora si rundt lillefingeren altså! Det er ikke snakk om å gjøre forskjell så det ble et par marineblå litt "tøffere" til storebror, og heldig som jeg var passet de perfekt til han også,uten at han hadde prøvd dem! Tenk at han nå bruker 36 i sko..!!!  En str til nå så er han like stor i beina som meg! 

Mor og datter tid <3 

Jeg skal nå sitte å finpusse mailboksen min, det er et par temaer jeg skal igjennom så jeg prøver å se hva jeg kan få til der... hmmm(?) .... Den deilige genseren kom det noen inn igjen av idag så om du ikke har rukket å sikre deg en vil jeg anbefale det nå! Forelsket ennå jeg! 

Finnes HER i nettbutikken. 

Nydelig farge ikke sant?  Lyseblå-lyseblå og lyseblå , finnes ikke noe vakrere! Jeg håper dere har hatt en fin dag! Nå skal jeg prøve å komme meg litt, jeg har sikkelig vondt i ryggen idag, holder på å bli GAL! Snur jeg fort på hodet mister jeg nesten pusten i smerte.... Tips til hva jeg kan gjøre selv, forutenom å ta smertestiller... (?)  Vel, nyt kvelden, vi skirves! 

5 kommentarer

Benedikte Porsanger

04.05.2015 kl.20:23

Åh, bildene fikk meg til å smile <3 for noen koselige øyeblikk!

Ha en super fin kveld vidre! :-)

Silje S. Lopez

04.05.2015 kl.21:41

Kjempe søte bilder <3

littavkobling.blogg.no

04.05.2015 kl.23:26

Så koselig med litt kvalitetstid med jenten din <3 De vokser så fort! Nydelig genser:) God bedring med ryggen, ikke noe godt med sånne plager. Lite som hjelper, men må ivertfall ikke løfte tungt!

Unn

05.05.2015 kl.23:38

Du er rett og slett nydelig !

VillaPaprika

07.05.2015 kl.08:46

Unn: vakre deg, tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits