Rent og pent på vaskerommet!

Vaskerommet ... Det er vel det rommet i huset som ufrivillig ble mitt, som ingen andre ordner og som jeg får ha tingene mine i fred!  

Idag tenkte jeg å tipse om noen enkle grep dere kan gjøre på lavbudsjett! Det er vel ikke noe som er bedre enn å ordne ting pent så å si gratis, eller hva? 

Når jeg flyttet inn bar vaskerommet tydlige preg av at det var stått  "urørt" i 35 år, gulvene var rød, veggene var i gammel gammel mørk kjellerfuru og det var sorte rør fra ende til annen.  Planen er i tidensløp er å lage et større bad og da ha et bad og vaskerom i samme rom,Siden rommet har stort potensial er det lommeboken det står på og ikke plassen. 

Jeg er ikke den som trives med mellomløsninger, det blir ofte dyrere og tar ekstra med tid.. Tanken på å sette inn benker, styre og ordne med det slo jeg derfor ifra meg, det var en kostnadd jeg ikke kunne ta meg råd til siden ønsket for rommet var noe annet. 

 

Jeg bestemte meg for å male det helt hvitt først og deretter se hva jeg kunne få til uten å legge noe spesielt med penger i det. Veien blir til mens man går. 

Slik så det ut før. 

mellom:


 

Etter noen runder med malekosten ble alt hvitt og etter et år med iskladt gulv ble det det også fliser og varme der inne! to paller og litt hvitmaling senere var vaskerommet plutselig mye trivligere med en gang. Flisene som var igjen etter gulvet limte vi fast på toppen som en benkeplate og kappe på den ene pallen ble en hvit vegg-hylle. Jeg har festet pallene til veggen slik at man kan ta frem vaskemaskinen og vaske under den en gang i blandt utne å rive ting fra hverandre. 

Nå!

Det er snart 3 år siden jeg gjode dette, men fremfor et utrivelig rom ble vaskerommet et rom jeg trivedes! Og det pga litt hvit maling og et par paller. 

Med små detaljer i kurv og nydelige vaskemiddeflasker føler jeg rommet er nokså innbydene, det lukter himmelst, og er hjemmekoselig også er det ikke "akkurat"... Hvem kunne tro at så lite kunne gjøre så mye! 

Den søte stoffposen passer perfekt til ting som for.eks skal strykes, også er den nok topp til skittentøy i båten, eller på barnerommet.. Finnes HER i nettbutikken. 

Deilige vaskemiddel og andre gode husholdningsartikler finnes HER i nettbutikken! Vaskemiddelet anbefaler jeg på det sterkeste, du trenger kun en kork og det lukter himmelsk av klærnee og i resten av hjemmet ditt! Du blir avhegig dersom du begynner med det! Jeg håper du kanskje fikk et lite tips dersom du som meg er litt usikker, men gjerne vil ha ting gjort i mellomperiodene =) 

 

Nyt dagen, vi skrives! 

12 kommentarer

Lill -Ann Salte

04.05.2015 kl.12:29

Hei😃

Lekreste vaskerom. Men jeg elsker alt du legger ut ifra huset deres.

Kan jeg spør om hvor du har gjemt sentralstøvsugeren på vaskerommet? Eller har du tatt den vekk, slik jeg vil gjøre ? Er så stygt, og lurte på om du hadde " bygget " den inn .

Ha en flott mandag .

Klem fra Stavanger☀️

04.05.2015 kl.13:57

Så utrolig fint og inspirerende vaskerom! Vi har vaskemaskin og tørketrommel på badet, og det er ikke å anbefale. Må vaske konstant for at ikke klærne skal flyte overalt i rommet. Må Holde badet ryddig til enhver tid , siden gjester skal bruke badet og. Hadde vaskerom før og angrer på at jeg fjernet det. Ha en super dag 😊

Cathrine Bjørkesett

04.05.2015 kl.14:21

Bruker du kun en kork med vaskemiddelet og en kork med tøymykner? Jeg er hekta på de produktene, er så god lukt!! Men jeg bruker neutral vaskemiddel også, er ikke det nødvendig? Litt usikker på om jeg trenger det og mengde jeg trenger av durance 😁

Super fint vaskerom du har!!

VillaPaprika

04.05.2015 kl.16:25

Anonym: Vi hadde ikke lagd det i et felles rom om vi da ikke hadde hatt et bad til. Men da får vi 3 toaletter og 2 bad ved å gjøre det =) har eget rom som skal være for tørk =)

VillaPaprika

04.05.2015 kl.16:25

Lill: vi har fjernet sentralstøvsugeren idag , mye bedre slik =)

VillaPaprika

04.05.2015 kl.16:26

Cathrine Bjørkesett: bare en kork holder, da på en 7kg maksin =) jeg bruker litt mer noen ganger,men det er ikke nødvending =)

Anna

04.05.2015 kl.16:47

Du har helt rett i at en blir hekta på di vaskemiddla!!:) jeg skulle prøve en flaske å er nå helt HEKTA!! Lukter himmelsk og klærna er mye mykere enn før! Å kun en kork er nok så en flaske varer lenge! Tusen takk for tips om dette, og all anna inspirasjon du gir!!:)

Cathrin

04.05.2015 kl.22:53

Nydelig <3 Hvor er det brune runde teppet kjøpt?

Silje Victoria

05.05.2015 kl.00:45

Kjempefint vaskerom!!!

Nora

05.05.2015 kl.07:38

Hvordan var gulvet før varmekabler?

Betong med gulvbelegg på?

Og hvordan gjorde dere det med varmekabler, støpte dere de inn og la fliser oppå?

VillaPaprika

05.05.2015 kl.09:16

Silje Victoria: tusen takk <3

10.05.2015 kl.21:31

Vaskerommet ditt drar pusten fra meg

Skriv en ny kommentar

hits