God morgen!

ÅÅh, for en deilig dag <3 

Solen skinner og jeg står ferdig påkledd for å starte ute! Det ser fremdeles ikke ut her hjemme, ting henger litt etter, men det blir bra til slutt!  Idag har jeg vært den drapsmorderen , men ikke av eget ønske! Jeg har de siste dagene bodd på vaskerommet og der nede bor det edderkopper -MANGE og STORE! For bare et år siden var jeg livredd edderkopper, nå er jeg blitt mer og mer klar over at de er der go prøver pent og pyntelig og ikke knuse dem, men heller plukke de opp kaste de ut eller i do.. Idag ble det sistnevnte! Uff.. Det var to veldig store edderkopper som hoppe frem og jeg merket at den beveget seg i papiret og endte derfor med å kaste den i panikk rett i do!! haha.. Hans er mer pingle enn meg så i han er det lite å hente av hjelp når jeg oppdager de flerbeinte sorte sakene... 

Vel, som nevnt over.. Nå skal jeg ut og ordne og styre litt ute.. Her er det MYE som må gjøres, men men.. Hus er hus! Dere kjenner sikkert til stoltheten over å se et ferdig resultat, vise det frem og følels det gir!  Den er priceless og SÅ verdt det! 

Igår kuttet jeg friske roser, la deilig nyvaskede putetrekk på plass i sofa´n igjen! Hele huset er nyvasket og nesten alle klærene er ferdig vasket og brettet i skapene våre! Det å skulle holde på litt ute idag blir derfor bare moro!! 
Nyt dagen, jeg har bare en time på meg nå, vi skal i komfirmajson idag så her gjelder det å bruke tiden godt frem til det! 

Vi skrives! 

 

 

5 kommentarer

Monica

03.05.2015 kl.20:26

Nydelig hjem❤️❤️

VillaPaprika

03.05.2015 kl.20:26

Monica: tusen takk <3

Unn

03.05.2015 kl.21:20

Fantastisk

VillaPaprika

03.05.2015 kl.21:21

Unn: <3

04.05.2015 kl.19:38

Che bello mattino al nord! Wunderful the morning in north!

Skriv en ny kommentar

hits