Har jeg blitt en media"hore"... ?

Overskriften taler vel for det meste for seg selv, eller hva? Jeg hører ofte mye rart, men mye er somregel ikke mye nok, hvor går grensen? 

De siste ukene har jeg fått høre at dere ønske å lese mer om meg, barna og gjerne kombinert med interiøret jeg ellers blogger om. Nå har jeg blogget i noen år, hatt en plattform hvor jeg har delt mye og lite av meg selv, men ettersom jeg har blitt mer "voksen" har også bloggen blitt det, hvorfor? Jo, fordi jeg har lært og det på den harde måten. 

 

Å være en blogger byr på mange utfordringer og en av dem er å by på seg selv, gjerne 2 ganger  daglig 365 dager i året .. I starten er dette lett, gjerne det første året, men så forsetter ting å rulle og kravene lesere stille til deg blir bare større og større og mer og mer krevende. Alle tror de kjenner deg fordi de leser nettopp bloggen din... Istedenfor Camilla, er navnet mitt -Villapaprika og istedenfor en person med følelser tror folk at jeg kun er en plattform. Vel, nettopp her tar de feil.    Å blogge i 2015 er krevede, moro og veldig hardt, det er en jobb og den jobben er nok til å velte mye annet i din hverdag dersom feil kommentar treffer på et sårbart tidspunkt. Ord som blir skrevet, innlegg som postes og bilder som deles blir gjerne silt igjennom en trang sil hvor noen av mange sitter å leter etter en eller annen feil for å kunne sette ut negative vibber uten å si navn! Å stå på sidenlinjen å si at den i midten bare får la det prelle av er somregel 100 ganger enkere å si enn det er for personen å faktisk la alt gjøre det! 

I 2013 valgte jeg å dele mindre om meg selv og mer om interiør her inne, grunnene var mange, men valget var den gang likevel ikke lett.. Når du lever av å utlevere deg selv, bruker deg selv som et produkt blir ting fort veldig overfladisk og noen ganger er det mye lettere enn dersom ting blir mer privat.. Det er fordeler og ulemper med alt, men fordelene er vel den at folk ser deg, ulempen er at du blir uglesett så fort du tar valg ikke alle er enige i. 

I 2013 snudde livet mitt -KNIPS sa det og jeg gikk ut av en boble alle var vandt til å se meg i, en tilværelse som var hva jeg viste om og en fasade folk kjente til.. I livet mitt hadde ting tatt mange mndér allerede, på bloggen ble alt delt på få uker .. Forumene, debatter, kommentarene og alle meningene ble for mye for meg å takle. Istedenfor å ønske å vite hva som hadde skjedd var folk mer opptatt av å kommentere det som ikke var slik andre hadde trodd og det var der et lite minimareritt startet for meg. Jeg husker det ennå, jeg slet med å blogge... Jeg var redd, ikke bare for hva folk skulle tro, men jeg stod på et nytt stadie i livet mitt jeg aldri før hadde stått. Den familien jeg hadde hatt var brått delt i to og en ny familie stod forran meg. Jeg husker alt det vonde folk fortalte meg, hvor ille alle syntes jeg var, den følelsen unner jeg faktisk ingen. 

Sannheten var den at jeg var blitt forelsket, i en annen mann, en mann uten barn, uten noen histore som gift, separet, barn , +++ Han var et nytt kapittel og jeg var klar for å starte på det med han...  Jeg var separet, Håkon og jeg fungerte ikke lenger som et par, vi dro frem det dårlige i hverandre og var kommet dit at vi ikke ønsket å være kjærester, men venner.  Det er vi en dag i dag også, bedre venner enn vi noen gang tidligere i livet har vært.  Når jeg da traff Hans gikk jeg ikke inn for å forelske meg fort på nytt, jeg  prøvde alt for å ikke falle for han. Jeg tror det var oppi all benektelse jeg forstod det... Hans og jeg var venner, vi var i utgangspunktet enige om at det var slik det skulle være begge to, men like barn leker best og oppi alt valgte vi å gi det et forsøk!  Jeg gledet vel få hjerter når vi ble et par, men vi gledet hverandre og slik ble det altså oss, Hans og jeg. 

 

Fra å leve med en som var like kjent medl kameraet som meg til å bli sammen med en som helst ikke ønsket å vise ansikt på det gjrde så også bloggen ble en annen en enn før... Jeg måtte endre fokus og det gjorde heller ikke noe, jeg var lei av at alle andre viste så mye bedre hvordan jeg burde leve livet mitt enn meg selv.... Hvordan det har seg vet jeg ikke, men å sitte å peke finger er somregel veldig enkelt..... 

Å skrive om lysestaker, maling , butikken +++ ble fort mye enklere og jeg synes det ble lettere å gjennomføre dagen når ikke alle blandet seg.... Likevel var ønsket om å være den jeg alltid har vært her inne der og iveren etter å prøve å formidle et innlegg privat uten å skrive noe galt i andre sine øyne kom mer og mer tilbake. 

Det har nå snart gått 2 år siden jeg endret fokus her inne på bloggen, men de to årene har jeg trengt, jeg har trengt å bli tøffere, hardere, mer ydmyk, takknemlig og glad , jeg har vokst og det MYE! 

 

2015 er et nytt kapittel og fra nå vil bloggen bli MIN igjen, den skal ikke bare være Villapapriak noe mer, men Camilla og Villapaprika, den skal ikke bare dreie seg om 2,3 settnigner om min hverdag med kun interiørbilder, men den skal vise hva min hverdag faktisk er, inspirere i bøtter og spann og dele oppturer som nedturer! Bloggen min skal bli ekte igjen, og jeg vet det er mange med samme drømmen som meg der ute, liknende hverdager, på samme alder, med barn +++... Det er mer enn lysestaker å dele her inne og jeg tror det er vitkig å få frem.. Alt er ikke så svart hvitt og bransjen jeg jobber i er HARD og den biten er også fin å dele.. 

 

Så tilbake til overskriften.. Jeg fikk spørsmålet om jeg trivdes som media"hore" nå som jeg lot meg selv filme, avbildet og dele av meg selv i uliek aviser +++ ,instagram og facebook og svaret er.. Har jeg blitt en media"hore" fordi jeg fremover ønsker å by mer på meg selv? Så ja,,,, da trives jeg i mitt "yrke" og verner om det med nebb og klør!! 

Velkommen til meg igjen alle sammen og takk for at dere har gitt meg gleden tilbake ved å vise hvem jeg er , ikke bare design skal endres her inne nå så jeg håper du vil like det! 
 

25 kommentarer

Monam

29.04.2015 kl.00:18

Så koselig å høyre :))) gleder meg til videre blogglesing hos deg. Det er alltid en fryd og veldig kos å inn her hver dag :))

Lene

29.04.2015 kl.01:11

Bra skrevet! Når jeg så overskriften å begynte å lese fryktet jeg det motsatte, at nå orket du ikke mer! Så godt å lese at du kom styrket ut av det 😊 ønsker deg lykke til videre å gleder meg til videre blogginnlegg og takk for at du orker 😊 go klem 😙

Linda

29.04.2015 kl.06:18

Du er fantastisk Camilla. Klem

Anna

29.04.2015 kl.07:49

Fantastisk innlegg Camilla! jeg syns du er så tøff som må tåle all den kritikken du får men likevel klarer å levere en så bra blogg som du gjør! Dine nærmeste må være så stolt av deg, for det er vel de som ser hvor tøft du til tider må ha det. Jeg liker bloggen din og er innom hver dag og elsker innleggene dine, du inspirerer! Har sagt det før, men takk for inspirasjonen du gir!! ❤️

monica

29.04.2015 kl.08:30

OMG woman!!!! I LOVE YOU!!!!!

Line

29.04.2015 kl.08:55

Så bra skrevet 😜 Stå på. Ikke la alt drittsnakket få knekke deg 💖 Bloggen din er så koselig og inspirerende å følge 👌 Gleder meg til nye innlegg hver dag 💖 Ønsker deg en superfin dag og vet at du sprer mye glede for folk der ute 😘❤️😘

littavkobling.blogg.no

29.04.2015 kl.09:14

Du er en tøffing som står på for å få deg en karriere og for å nå målene dine, det er lett å se! Lurt å dele mer av seg selv også, er veldig mange som synes er kjekt å lese! Så får jo disse "nettrollene" mer å henge seg opp i, men det tåler du nok:))Ha en nydelig dag!

Mammatiltre

29.04.2015 kl.09:36

Fantastisk bra skrevet! Jeg bare digger deg og din blogg, Camilla! Er innom bloggen din hver dag og jeg tror ingen andre blogger inspirerer meg så mye som din. Jeg kan overhodet ikke skjønne meg på de som bare er ute etter å "ta deg" og komme med spydige kommentarer. Hva er det de prøver på? Hvem tror de at de er? Er det misunnelse? Stå på du, jeg synes i hvert fall at du er kjempetøff som tør å dele så mye av ditt liv på bloggen. Det står det respekt av! Samtidig tar du flotte bilder av ditt hjem og din butikk, og jeg får ikke akkurat mindre lyst til å pusse opp hjemme av det :-)

karianne

29.04.2015 kl.09:54

Herregud - noen som ikke har skjønt at dette er en del av jobben din....ikke bry deg - vi er vanvittig mange som heier på deg og synes du er kjempeflink med det du baler med og alvorlig herlig at du deler. Ha en tipp topp dag - skjønneste Camilla. Mvh karianne

Hilde

29.04.2015 kl.10:24

U GO GIRL! Er 45 år og leser bloggen din hver dag.

Du er så flink og god jente, skikkelig inspirerende. Igjen, U GO GIRL <3

Klem fra en mamma

Marianne

29.04.2015 kl.10:25

Jeg er en voksen dame som har følgt deg en stund.Falt helt for ditt hus og stilen.Så jeg vil takke deg for at jeg få ta min morgenkaffe å besøke deg,her inne.Stå på unge frøken,og takk for at du vil åpne ditt hus.Ha flott dag:)

Thea

29.04.2015 kl.11:43

Jeg følger deg hver dag, henter inspirasjon i dine bilder og interiørtips. Familiesnakk å bilder av familien velger jeg bort da det ikke er interessant for min del.

MonaB

29.04.2015 kl.11:49

Jeg beundrer din måte å reflektere over livet på,skal bli spennende å følge deg videre Camilla.

Tonje

29.04.2015 kl.12:03

Du e kjempe tøff Camilla og æ blir inspirert av dæ! Har fulgt dæ siden unge mødre og ser du har blitt bedre og bedre utgave av dæ sjøl =) Har stor respekt for dæ og din ærlighet ang skillsmissen og familien. Ser du står for nokka uansett om det er populært eller ikke;)

Glede mæ til å lese mere- du e rå!

Klem fra Tonje fra Tr heim ;)

Lizbeth

29.04.2015 kl.12:52

Dette må jeg innrømme at jeg gleder meg veldig til! :) Stå på!

Varma

29.04.2015 kl.13:02

Blir sjokka at folk kan være så frekke,det er vel sjalusi som ligger bak vil jeg tro...men jeg er enig med alle som har kommentert her inne, ønsker deg alt godt❤️👍😊

Kirsti

29.04.2015 kl.14:37

Skjønne skjønne Camilla😄

Jeg er virkelig imponert av deg!! Du et en utømmelig kilde til inspirasjon!!! Er det noen som fortjener media dekning så er det deg!!😄 Gleder meg hver dag til nye blogg innlegg😄 stå på Camilla👍🏻👍🏻

Ha en fin dag😄 klem fra Stavanger😄

KariG

29.04.2015 kl.17:30

U go girl 😘😘😘

Klemmer i bøttevis kommer her 😊

m

29.04.2015 kl.21:09

Love it! Can't wait for the new blog honey!!

Elisa

30.04.2015 kl.11:23

Respekt !! Du er tøff, fortsett sånn. Jeg heier på deg <3

People are often unreasonable, illogical and self centered;

Forgive them anyway.

If you are kind, people may accuse you of selfish, ulterior motives;

Be kind anyway.

If you are successful, you will win some false friends and some true enemies;

Succeed anyway.

If you are honest and frank, people may cheat you;

Be honest and frank anyway.

What you spend years building, someone could destroy overnight;

Build anyway.

If you find serenity and happiness, they may be jealous;

Be happy anyway.

The good you do today, people will often forget tomorrow;

Do good anyway.

Give the world the best you have, and it may never be enough;

Give the world the best you've got anyway.

Lisa

05.05.2015 kl.22:54

at du gidder og legge ut det her en gang til du har diskutert dette før og alle må vel få lov og ha sine meninger .er det for oppmerksomhet sin skyld eller

VillaPaprika

05.05.2015 kl.22:57

Lisa: hvilken oppmerksomhet? den du gir?

Lisa

07.05.2015 kl.13:53

nei ikke min men hva er du ute etter når du legger ut alt med ex barn ny mann bla bla Fredrikstad er lite vettu skal alle sitte høre på deg hva du sier.er bare så lei at du sitter og unnskylder deg.du er vel ikke feilfri og butikken din er et veldig trivelig sted og gå med barn nei for argus øyer men forsvar den og

VillaPaprika

07.05.2015 kl.14:02

Lisa: For det første, "alle" må jo ikke høre på meg og det jeg har å si på noen måter., hva du vil "høre" på velger du jo praktisk talt selv. PÅ bloggen liker jeg å faktisk ha LOV til å forsvare meg, da den er min og det er den alle forbinder meg med og har menigner om av de som bryr seg. Jeg skriver innlegg hundre ganger i året om jeg vil om de samme tingene om jeg føler det, bloggen går man inn på frivillig og vil du ikke lese det som står er det bare å skippe over og se på det som faktisk er intr.

H en flott dag =)

10.05.2015 kl.21:40

En hore faktisk. Noe så diskriminerende. Fy flate! ! Kvinner blir kallt horer når de får og eier oppmerksomhet. Menn derimot er suksessfulle. Hev deg over jantelandet du!

Skriv en ny kommentar

hits