Tips til festbordet!

Hei og hopp! Nå har jeg akkuratt satt meg ned forran pc´skjermen, her har det gått i ett! Idag har jeg hatt et trivelig besøk av to kjempe søte damer fra Side2 / Nettavisen. Jeg har holdt på med en sak som skal ut med ulike tips til festbordet og det har vært så moro! Jeg håper mest av alt at dette faller i smak hos alle dere, det er det som er det vitkigste! Etterpå tenkte jeg å dele noen av bildene med dere, hadde ikke det vært greit? 

Besøk er alltid koselig uansett hvem som kommer så idag serverte jeg kyllingfilet marinert i hvitløk,chilli og apelsin med en deilig frisk salat til, det smakte kjempe godt idag! Oppskiften kommer jeg med senre(!). 

To kjempe hyggelige solstråler, snakk om godhjertet personer<3 Jeg er så heldig som får bli kjent med så mange flotte personer !

Den nye betongurna ble brukt på festbordet og jeg simpelthen elsker den! Med store lekre hortensia og litt grønt ble den helt nydelig, jeg skulle bare ønske at blomstene holdt seg like vakre for alltid! Betongurna finnes HER i nettbutikken. 

Vi filmet noen små snutter og fikk tatt masse bilder ned til minste detalj så dette tror jeg blir veldig bra! 

Stas er det ihvertfall! Jeg håper dere har hatt en fin dag idag(?) .. Nå skal jeg straks begynne på middagen, en sulten mann kommer snart inn døren så da er vet vel på sin plass at han ikke rekker å etterspørre den.. hihi! 

Nyt dagen, vi skrives etterpå! 

 

6 kommentarer

28.04.2015 kl.19:19

Så spennende! Gleder meg til å se:) Skikkelig stilig betong vase, elsker den trenden!

28.04.2015 kl.21:31

Fy søren hva du får til altså!! Jeg er nesten målløs av beundring..et flott forbilde for kvinnelige gründere!! Han som er sambo med deg er jaggu heldig 👍😊

VillaPaprika

28.04.2015 kl.21:52

Anonym: tusen takk <3 nyt kvelden <3

VillaPaprika

28.04.2015 kl.21:52

Anonym: i do tooo! <3

Janne

28.04.2015 kl.22:03

Er det muuulig! Jeg klarer virkelig ikke å se hvem du er av disse på brunettene på bildene!! Å jeg som har lest bloggen din i mange år, og sett drøssevis med bilder av deg :P Haha, nå ble jeg i stuss! Er det bare meg? :P

Heidi

28.04.2015 kl.22:45

Camilla ordner med vasen😂

Skriv en ny kommentar

hits