Sweet dream, dreamzebra!

Annonse. 

God mandag folkens, her er jeg tilbake igjen! Henger litt etter på tid, men skal nok klare å ta meg inn igjen! 

For et par uker siden mottok jeg en ny madrass fra dreamzebra.Dreamzebra er en moderne og ung bedrift med en ny innovativ madrass av høyeste kvalitet. Den er spesielt utviklet for de med nakkeproblemer og stressene hverdag, derfo synes jeg det virket spennedne å prøve den. 

Madrassens nederste lag består av en skumbase som gir madrassen stødighet og riktig fashet. Det mellomste lagets bladning av seigskum og latex gjør at madrassen puster og holder brukeren kjølig. Det tredje og øverste laget som består av latexskum, skaper ikke bare ekstra komfort men bidrar også til madrassens evne til å puste.

 

Dreamzebra mener at alle fortjener en god natts søvn. Derfor gir Dreamzebra 5 pund for hver solgte madrass til en ideell organisasjon som hjelper hjemløse ungdommer. Alle som kjøper madrassen får prøve madrassen hjemme i 40 dager. Iløpet av denne stunden får du sove på den, slappe av på madrassen og drømme om den. Om du av en eller annen grunn ikke faller pladask for dreamzebran din, kan du bare retunerer den på dreamzebra sin regning og du får pengene du betalte for den tilbake , uten noe problem! Du har derfor ingenting å tape på å prøve og det er det som er så bra!  Itillegg kommer madrassen i en håndterlig innpakkning levert rett hjem på døren der du bor! Genialt og VELDIG deilig! Den kommer i alle str og jeg kan virkelig anbefale den på det sterkeste! Jeg har ikke sovet så godt på LENGE! Derfor har jeg ordnet så dere får 50 euro avslag på faste priser ved å benytte deg av koden VILLADREAM! 

 

 

 

Annonse. 

7 kommentarer

Monica

28.04.2015 kl.22:46

Denne virket spennende 👍

VillaPaprika

28.04.2015 kl.23:14

Monica: anbefales!

Lene

29.04.2015 kl.01:31

Hva har du gjort med din seng da? Du måtte vel ut med den for å få plass. Denne madrassen står jo rett på gulvet ser jeg, blir den ikke litt lav da?

Ann Helen

29.04.2015 kl.11:08

Hei

Jeg bare lurer på om man må ha overmadrass til? Å kan man benytte denne i en rammemadrass? Altså at man bytter ut den store madrassen i kontinentalsengen? Dette blir inviklet😜

Klem😊

VillaPaprika

29.04.2015 kl.12:06

Ann Helen: du kan bytte ut en ene madrassen din så blir du knallfornøyd!=)

05.05.2015 kl.21:27

Hei. Er du fortsatt fornøyd med madrassen?

VillaPaprika

05.05.2015 kl.21:40

Anonym: veldig =)

Skriv en ny kommentar

hits