Søndagskos!

Hei og hopp alle sammen! Så var det søndag-igjen! ÅÅÅH, deilig dag med strålende sol! Jeg bare å elsker å våkne opp til sol og blå himmel! Vi har riktignok bare daffet og mojet oss på sofan idag, nytet roen med en skrekkfilm! Igår avsluttet vi kvelden med skrekkfilm og idag startet vi dagen med en, haha... Ungene flyr ut og inn dørene og her har vi hatt opptil 7 barn på besøk idag.Enda godt de små har masse venner, det er så viktig! 

Snart skal vi ta på oss joggesko og jakker å gå en tur, med så pet vær er det viktig å komme seg ut en tur for oss voksene også, eller hva? 

Uansett.. Igår kjøpte jeg meg et par nye lekkerbisker! Jeg driver å endrer litt på stilen her i heimen, ettersom jeg er voldsomt kreativ om dagen! Nå snakker je gikke om store ting, men heller litt farger her og der og litt mer natur ... Vet ikke om noe deiligere jeg altså! Jeg har planer om å prøve å få inn litt koral, den nye fargen vi har fått inn i butikken nå er så UTORLIG lekker, men dere vet meg og farger -det tar tid! haha... 

Deilig nytt duftlys oser av sommer og duftpinnene er alltid et must her i huset! Jeg elsker at det lukter deilig når jeg kommer hjem og jeg tror ikke jeg har kommet hjem og følt det har luktet innestengt eller dårlig så lenge jeg har hatt duftposer,sprayer,lys og pinner stående rundt! 

Fjølen og lysestakene er allerede ute i nettbutikken, tøffe ikke sant? Disse er unike og laget av små familiebedrifter i india. Unike ting til unike hjem!

Som dere sikkert ser har vi skiftet design på nettbutikken, og varesortimentet skal bli HELT unikt! Jeg elsker å fylle opp butikken og nettbutikken nå. Med fulltids ansatte på nett og i butikk kan ikke dette blli annet enn perfekt! Jeg er så glad for at jeg ser forandringer ved grepene som er tatt og all hard lærdom er god lærdom, slik må jeg nesten velge å se på det, ingenting kommer av seg selv nemlig! 

Nå skal jeg nyte noen timer ute med familien min og jeg håper dere gjør det samme! Nyt denne deilige søndagen! Etterpå skal jeg tipse dere om verdens beste madrass, jeg sover bokstaveligtalt som en prinsesse ! 

Vi skrives! 

11 kommentarer

Linda

26.04.2015 kl.15:01

Hei😊 du er så flink! Vi har hus fra 70 tallet som skal pusses opp😁 mykje arbeid! Men gøy og da😊 Eg har lest bloggen din ei stund, du er til stor inspirasjon og hjelp!😊 takk!

littavkobling.blogg.no

26.04.2015 kl.21:18

Nydelige lysestaker! Innspill av natur er veldig fint:) Jeg laget ett ute inspirasjons innlegg med korall for en stund siden på bloggen, kan jo se på det om du vil;)Korall er en nydelig farge, gjør så mye ut av seg og oser sommer!

marlen

26.04.2015 kl.23:58

var det stor eller liten størrelse du hadde av holwig lysestakene?:-)

Pia

27.04.2015 kl.09:10

Hvilken av duftene har du i duftpinnene? :)

VillaPaprika

27.04.2015 kl.11:32

Pia: deilige cotton =)

VillaPaprika

27.04.2015 kl.11:32

marlen: store =)

Alyssa

27.04.2015 kl.11:44

Nydelig! 😍😍

Kan jeg spørre om hvorfor din Instagram er blitt privat? :(

Marlen

28.04.2015 kl.00:47

Takk for svar :D si ifra hvis du tilfeldigvis skal selge dine gamle hihi ;D

th3reze

28.04.2015 kl.08:08

Så utrolig inspirerende blogg du har :-D ha en fin dag :-D

VillaPaprika

28.04.2015 kl.14:34

th3reze: tusen hjertelig takk <3

VillaPaprika

28.04.2015 kl.14:36

Alyssa: enkelt, fordi jeg synes de som ønsker å følge meg kan spørre om det, en liten prinsipp sak bare siden jeg blir snoket på med veldig mye negativt hele tiden føler jeg at jeg kan styre det bttelitt bedre ved å ha kontoer jeg kan ha privat-privat=)

Skriv en ny kommentar

hits