Tid for meg selv!

God kveld i heimen fra meg! 

Idag har jeg hatt litt tid for meg selv, jeg merker jeg blir mer og mer glad i mitt eget selskap, lange turer og lufting av tanker og følelser i det fri! Jeg har den siste tiden fått mye å tenke på, mye har skjedd rundt meg så det å komme seg opp og på beina igjen er så deilig for meg. Idag har vi fått opp trampolina til ungene, men Hans har rotet vekk alle skruene til nettet så vi får ikke gjort oss ferdig før imorgen.. Dere kan tro det va to skuffa barn som var sinte for å ikke få lov til å hoppe der uten... Vel, jeg tror nok Olíver forstod det bedre enn Mathildemor... 

Nå ha jeg akkuratt blitt ferdig med å ta ut og inn av oppvaskmaskinen, vasket benken, vannet blomster og ryddet litt i papirene.. Jeg tror de her i huset mener jeg skal gjøre alt, per dags dato gjør ingen noe uten at jeg maser o da er det vel lettere å gjøre ting selv.. haha... 

Kanskje like greit, jeg liker å ha orden i sysakene mine, når de flytter og ordner for mye på ting her hjemme blir jeg litt stressa.. 

Nå skal jeg ta meg to ferske skiver med honning, kaste  meg litt tilbake og slappe av i sofakroken føe sengen ROPER på meg! Nyt kvelden, vi skrives! 

7 kommentarer

23.04.2015 kl.21:41

Hvor er det brune firkantet kurvbrettet fra? :)

Ina

24.04.2015 kl.08:25

Velkjent det der, her er det jeg som gjør alt hjemme også. Det virker som di tror oppvaska går inn i maskin selv☺️ Og rydding og klesvask aner di ikke hva er. Skapdører kan jo bare stå oppe.. Osv 😁 he he.

Ha en fin dag Camilla😊

Malin

24.04.2015 kl.08:32

Hei :) hva er det som skjer rundt deg fortiden da :) ? Ha en fin dag !

Anne Berit

24.04.2015 kl.21:15

Hei!

Hva kalles det kjeglefomede treet du har plantet i hagen din? Og tror du det ville vokse i Nord-Norge? Det er utrolig fint :)

Ha en fin kveld, hilsen en trofast leser av bloggen din

Linda

08.05.2015 kl.22:51

Hei :) Har du lyst til å dele hvor du har fått tak i liftgardinen din? Den du har på kjøkkenet :D Har leita etter sånn lenge! Klem :)

VillaPaprika

09.05.2015 kl.15:22

Linda: den er fra jorunnsinterior =)

Linda

09.05.2015 kl.16:30

Takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits