Slavearbeid, eller.. Barnearbeid?

Neida, det er ikke så groteskt som det høres ut som, men idag har ungene måttet bidra med dugnad ! Mathilde har feiet, Oliver, ryddet, perfekte oppgaver for små røverunger som ELSKER å få små oppgaver her hjemme.
Hans fikk løftet spisebordet opp på verandaen og hugget ned begge de store stammene , nå virket tomten brått MYE større! Vi skal finne oss en mindre spisegruppe utenfor stuen så alle de store stolene flyttet bort på langsiden av huset! Det å ha en mindre gruppe for oss blir helt perfekt , spesielt når plassen ikke er så stor der. 

Vi savnet et større bord med mulighet for mange gjester så bordet ble 3,2 m -stort vel og merke! Hans skal kutte beina litt på bordet, jeg har feilmålt litt, men idag orket han ikke mer så vi satt det opp enn så lenge ! hihi.. Et kryss skal også under bordet, det er gjort klart, men ivrig som jeg er klarte jeg ikke vente med å pynte det frem til det er på plass- hihi... 

Nå skal jeg straks legge meg... Jeg håper dere alle har hatt en deilig dag... Imorgen er det på´n igjen med nye ablegøyer , vi skrives! 

5 kommentarer

Mona

23.04.2015 kl.07:24

Rålekkert ❤️

23.04.2015 kl.08:14

Så utrolig stilig! Du er så flink! Ønsker meg veldig steg for steg oppskrift på benk og bord. Alt fra hva slags materialer til hvordan.. Det hadde vært fint! ☺️

nicole

23.04.2015 kl.09:24

i really love your home! its so cosy! sadly i dont understand a word you`re writing :) haha

have a nice week

greetings from germany

nic

http://wunderbarsuess.blogspot.de/

Cathrin

23.04.2015 kl.09:28

Veldig koselig å få med barna på dugnad, tror de har veldig godt av det også <3

Du er flink til å gjøre det lekkert rundt deg.

Ha en fantastisk torsdag. klem

Lene

27.04.2015 kl.09:19

Du får det fint overalt du 😊 de stolene ute der, hvor har du kjøpt de? Veldig lekre 😊

Mvh Lene

Skriv en ny kommentar

hits