Blue love

Blått er min favoritt farge-INGEN tvil! Nå er vår/sommer nyhetene på vei til oss og jeg gleder meg til å fornye litt i heimen med alt det fine som kommer inn! Det er en glede å få inn litt farger og det første stedet jeg har startet er på soverommet!  

Soverommet skal for meg være delikat, og ton-i-ton, samt holde en hotellpreget følelse! For meg er dette et av de viktigste rommene, da det faktisk er plassen vi tilbringer MASSE tid! 

Igår la jeg rent på sengen, luftet ut på soverommet og i natt sov jeg bokstavelig talt som en dronning.. haha.. Dere kjenner nok til følelsen, ferdig dusjet, gjennomluftet rom, ren seng- ingenting slår det! Jeg sovenet på sekundet .. haha... 

Nå tenkte jeg å få litt orden på kjøkkenet, det er utrolig hvor fort det blir rot når kælle skal holde system.. haha... Flere som har slike mannfolk? Vel, det viktigste er at de gjør så godt de kan selv om bestikket havner i feil skuff, glassene plasseres i tårn og stekespader ligger litt overalt hihi...

Nyt dagen mine vakre! Vi skirves!  

5 kommentarer

Stine Tokle

12.04.2015 kl.13:02

Nyyydelig <3

Edel

12.04.2015 kl.16:45

For et lekkert rom! Det hørtes kjent ut:p De skal ha for forsøket hvertfall, hehe. Ha en fortsatt fin dag:-)

amalieshus

12.04.2015 kl.17:10

Heilt nydelig :) eg har nett pussa opp soverommet sjølv og kjem nok innom butikken din for interiørshopping :)

12.04.2015 kl.18:39

Hvor er de to putetrekkene med prikker på fra? Har dere de i butikken?

Toril

12.04.2015 kl.20:41

Nydelig fargekombinasjon. Jeg elsker blått, den mørke og den lyse asurblå. Har også mørkeblått sengeteppe som jeg har sydd selv og 2sett puter selvfølgelig. Det er ikke alltid jeg kjøper ferdig, artig å sy. Du er flink å sette sammen ting og farger, det blir veldig lekkert.

Skriv en ny kommentar

hits