Teppe bomba...

God morgen alle sammen! Herremin, som salget igår har gitt resultater! Det er så moro å se at varene blir trykket og bært hjem til dere slik at vi får god plass til alle de andre varene som kommer!  At dere er så glade for tilbudet er så morsomt å se, dette var en vurdering vi gjorde i forhold til at vi nå ønsker å fornye oss mer, da markedet der ute begynner å bli veldig likt og "sprengt"på alt som har med interiør å gjøre. Siden vi nå endelig står med muligheten på å komme oss vidre og fornye oss litt mer er ikke det en sjanse vi lar gå fra oss! Så tilbudet var for alle overraskende, men på en bra måte! Så tusent akk for alle som bidrar til tømmesalget ! Nesten litt skummelt å se butikken bli så "tom",men fantastisk deilig å kunne starte med med frisk pust før sommeren!! 

Vi har nå snekkere som skal komme å sette opp hyller og kjøkkenavdelingen skal forstørres med mer kjøkken, nye innebygde hyller +++, nye røffe møbler og fremdeles mye romantisk skal på plass! Vegger skal tapetseres og lamper og masse annet skal komme opp! Jeg gleder meg veldig fordi nå blir butikken så utorlig mye mer oversktlig og møblene får komme mer frem! Jeg gleder meg til de starter her så fort tilbudet som er i butikk og  på nett er ferdig!! WIIIHIII!!! 

Jeg har blitt trykt oppi et hjørne her jeg sitter.. Etterpå går turen hjem og på svømming med snuppa mi! Men jeg ville bare innom å si hei til dere!! Og ønske dere alle en flott (shopping) dag vidre! 

En liten gjest som er svart dukket opp og ville hilse han også!! Voffvoff og fortsatt nydelig dag!! Vi skrives som bare det etterpå!! 

5 kommentarer

Marianne

09.04.2015 kl.12:50

Hei! Hadde satt veldig pris på om du hadde funnet ut hvilken fargekode den lekre gråfargen på torpet er :-)

Lykke til videre med lagertømming!!

may

09.04.2015 kl.17:04

Hei.Nydelig genser,hva str.har du i den??:)

littavkobling.blogg.no

09.04.2015 kl.18:11

Er så sant at alle har de samme tingene! Er nok veldig lurt å skifte ut litt;) Fin kveld til deg og lykke til med lager tømming:)

Trine Cook Espedal

14.04.2015 kl.18:11

Jeg geder meg til å se alle nyhetene :-) Jeg sendte en henvendelse via nettbutikken i går kveld vdr feile kjøkkenhåndklær i min leveranse. Men har ikke fått svar. Jeg er så redd de skal bli utsolgt de jeg skal ha, før min henvendelse blir behandlet!! ;)

VillaPaprika

15.04.2015 kl.20:50

Trine Cook Espedal: ring nr 69391999 så hjelper de deg <3

Skriv en ny kommentar

hits