Sjollahopp!

Så var det kveld igjen! Jeg sitter klistret forran tv skjermen og ser på ekstremt vekttap! Beste serien jeg vet om, er så motiverende å se hvor viktig det er å spise sunt og ha en sunn livsstil!  Imorgen skal jeg og ungene gå en lang og deilig tur til Sprinkelet, jeg lovet de det idag og jeg er ikke den som bryter avtaler om jeg først har lagt en med de noe lenger! Det har jeg gjort alt for mange ganger før, men man lever en gang så viktig å ta vare på de små øyeblikkene! Ikke sant?  Jeg synes det er så deilig å ha to barn som begynner å bli store, nå blir mor og barn -bånd sterkere og mer og mer vennskap! De to er altså så fine å snakke med, dele ting meg, ta med på ting- you name it! Det er bare å nyte tiden!!! 

Idag har Mathilde vært på lang tur med venninna si på sykkel, jeg skulle ut å gå tur og jentene ville være med..Skal si det var to stk flinke jenter som bremset i god tid og gikk av sykklen når de skulle krysse vegen.... Det er så deilig å se at de er så forsiktige og flinke til å være så små!  Selv om de kjørte litt vinglete noen ganger var de ekstremt søte! hihi.<3 Vel, timene flyr og jeg skal bare nyte noen timer til på sofaen før sengen kaller! 

Nyt kvelden vi skrives! 

 

PS! Søstra mi selger huset sitt, som jeg stylet for litt tid tilbake hvis dere husker?  Så er dere på boligjakt i fredrikstad er dette absolutt noe å se på! Annonsen finnes HER. 

3 kommentarer

Stine Tokle

07.04.2015 kl.22:24

Fine deg :D Ha en fortsatt fin kveld :)

Confession of a HairStylist

07.04.2015 kl.22:25

så flink du er :)

Komdeguta

07.04.2015 kl.22:44

Spennende å lese bloggen din ! Heldige barn som får komme seg ut på tur imorgen :-)

Skriv en ny kommentar

hits