Hjemme igjen!

Vet dere om noe bedre enn når barna deres hopper rundt halsen deres, klemmer dere hardt og sier " MMMMM,vi har savnet deg/dere" ... Det gjør ikke jeg altså! Vi har storkoset oss 5 deilige dager på Torpet ( som vanlig) og denne gangen var det kjedeligere enn på lenge å måtte dra hjem, men uendelig godt å se de små småtrolla mine igjen! Herremin, jeg savner de så uendelig mye hver gang jeg ikke har de rundt meg og dette var min første påske uten de så jeg kom ikke fort nok hjem når vi først satt snuten hjem igjen!  Hans og jeg har hatt en liten road-trip hjem igjen også.. hihi.. Vi kjørte den gamle indre vegen hjem og tenke at det var deilig med litt forandring i kjøreruten, men den ruten tok 5 timer!!! Hahha... Altså var den DOBBELT så lang! haahaa. Men, ja vi fikk pratet masse, sett masse natur, innsjøer , jeg sang for full hals og Hans kjørte over en bru som fikk frem panikken i høydeskrekken han har.. haha.. Litt av en tur vel og merke! 

Nå ligger Mathilde og jeg og venter på at guttaboys kommer hjem med den "berømte -kebaben" vår! 

Nyt søndagen så skrives vi senere! 

6 kommentarer

Latte&Lullabies

05.04.2015 kl.19:48

Åh, ingenting er bedre enn når barna kommer inn og slenger seg rundt halsen og sier hvor masse de har savnet det :) Guttungen gjør det nesten hele tiden, så gleder meg til å få han hjem igjen i morgen :)

marianne

05.04.2015 kl.21:56

Kunne ikke vært mer enig med deg! Det er fantastisk! Du, hvilken farge er det på veggene på den spisestuen du viste et par hakk lengre ned? Den var nydelig :) Håper på svar :) Nyt første påskedag :) Mvh Marianne.

Tone Iren

06.04.2015 kl.00:16

helt enig! ❤️❤️ god påske videre!

VillaPaprika

06.04.2015 kl.15:52

marianne: ååå, koden har jeg glemt, men jeg kan finne ut av det!

VillaPaprika

06.04.2015 kl.15:52

Tone Iren: nyt dagen idag !

VillaPaprika

06.04.2015 kl.15:53

Latte&Lullabies: det forstår jeg, beste følelsen i verden!

Skriv en ny kommentar

hits