Endelig 1.april

God 1.April! Tenk dere det, nå er vi ferdig med de "verste" værdagene med snø, kuldegrader +++, nå er det lysere tider med sommer i vente! Herremin, som jeg gleder meg!  Hans og jeg skal snart sette snuten mot søtebror, men først har vi måttet få unne littt opgaver her hjemme... Påsken starter for fult idag og det blir SÅ deilig altså! 

Jeg tenkte derfor bare å komme innom for å si HEI til alle dere! Og for å vise dere valget vi falt på når det kommer til taklampen i tv stuen... Jeg ville ha samme som resten av etasjen siden vi har åpen løsning! Og i sølv ble det RÅ fint!  Vi har ikke fått koblet den til ennå, men dere ser selv hvor enkel og pen den er! 

Jeg håper dere har mange fine dager forran dere! Nå skal jeg gjøre meg ferdig her i heimen! 

Nyt dagen! Vi skrives! 

15 kommentarer

01.04.2015 kl.12:35

hvor er lampen fra? :)

Maria

01.04.2015 kl.13:37

Hej, vart köper du dina fina lampor? Jag har letat men inte hittat några liknande. Tack ännu än gång för all inspiration....den glädjer mig varje dag:).

/Maria

jannicke/www.jattes.net

01.04.2015 kl.22:05

Så lekkert!!! nyt påsken søte du!

Klem fr jatte :))

01.04.2015 kl.22:16

Hahahaha nå orker jeg ikke mer :p

Sjekk innlegget til gladehjem er helt likt innlegget om

Kjolen fra twist&tango :p

https://gladehjem.wordpress.com/2015/04/01/love-black-and-white/

"God lillelørdag alle sammen, det føles ut som at det er det i hvertfall ? ( i hodet mitt) Siden det er påskeferie så går bare alle dagene i surr.. haha"

Har ikke skjønt at onsdag faktisk ER lillelørdag en gang. Måtte jo bare skrive det samme som villapaprika!! Jeg blir så flau på hennes vegne.. Gud bedre :p

http://villapaprika.blogg.no/1426677832_print_love.html

01.04.2015 kl.22:31

Kanskje du burde ta tak i denne jenta som antageligvis kan gå over lik for å bli akkurat som deg Camilla. Dette er jo helt,helt sykt.

01.04.2015 kl.22:34

Hei. Lure på om du kan legge ut bilde om hvordan man kan pynte opp en peis? Har peis selv i stuen og trenger litt inspirasjon :-)

Victoria LT

02.04.2015 kl.01:14

Åååh! Den lampen er utrolig lekker 😍

Ha en god påske, Camilla 🐣❤️

Marit

02.04.2015 kl.09:34

Kjempefin lampe 😍👍

Igjen, hvorfor snakke så mye om denne andre bloggeren som kopierer Camilla. Begynner nesten å bli en ren mobbesak. Ja jun "hermer" etter Camilla, men etter det jeg har sett av bloggen hennes er det vel ikke noe stor fare for at hun blir noe konkurrent til Villa paprika. Jeg tror denne bloggeren har flere utfordringer enn mange av oss, så hvorfor ikke la det ligge. Er det noen som skulle bry seg så er det nå i alle fall Camilla og ikke Camillas lesere...

God påske 😍🐣

02.04.2015 kl.13:04

Marit; Grunnen til at JEG personlig bryr meg er fordi det er rent plagiat. Hun stjeler tekst skrevet av noen andre,samt kopierer alt Camilla sier og gjør. Tenker at det blir litt i overkant "stalkish"....

Marit

02.04.2015 kl.15:10

Anonym:

Jeg er slett ikke uenig i at denne andre bloggeren driver med plagiat. Samtidig ser man jo at hun er stusselig i sine forsøk på å kopiere Camilla. Som jeg også sa ser det ut til at bloggeren bak Glade hjem ser ut til å ha en del "utfordringer" som gjør at hun kanskje ikke opplever det hun gjør som plagiering, men noe hun gjør fordi hun liker stilen.

Men som sagt, enig i at dette er plagiat og absolutt ikke greit. Men det er vel kanskje Camilla som må ta stilling til om dette er noe hun skal gjøre noe med. Og det at du og jeg og andre kommenterer henne, gjør fører bare til at hun får mer oppmerksomhet....

God påske 🐣

02.04.2015 kl.15:44

Ingen har noe med økonomien til andre, men jeg er redd for at både barnepensjon, barnetrygd og eventuelle andre støtter som er ment for barnas oppvekst går rett i interiør og et totalt misforstått forsøk på å bli "godtatt". Det er utrolig synd på dama.

Marion

02.04.2015 kl.18:54

Altså,jeg blir flau på gladehjem sine vegne,hu tar hu plagiat til ett drøyere nivå,nå i det siste så har innleggene til gladehjem vært kopiert så si ord for ord fra villapaprika/camilla sin blogg. Jeg syns det er ganske creepy spør du meg. Samme overskrifter,bilder,ting på bildene står helt likt som camilla har i hjemmet sitt på bildene sine,samme innhold og ord i innleggene som cammilla. Det gladehjem gjør er rett og slett plagiat,kopiering av andres verk. Jeg vil si det er på kanten til ulovlig. Må være kjedelig og legge så mye tid og jobb i ett innlegg på bloggen sin,og noen andre da kopiere helt kliss likt og prøver og stjele creeden til noen andres verk. Ser jo bare på det sofa innlegget til gladehjem som er helt likt ord for ord som camilla sitt,i kommentarfeltet til gladehjem der så har allerede noen kommentert og gitt creed til noe som ikke er hennes idee engang,det syns jeg er feil. Jeg har observert dette lenge,og må nesten le litt og,men nå klarte jeg nesten ikke å dy meg med og kommentere her,for syns det er rett og slett frekt gjort det gladehjem gjør. Så sorry camilla at jeg kommenterte litt off topic nåx)

02.04.2015 kl.20:40

Jeg er enig i at det er noe rart med bloggen glade hjem. Veldig rart som hun holder på, men ganske trist.

Terese

18.06.2016 kl.12:50

Hva heter fargen du hadde på veggen??😍 den var nydelig👏

VillaPaprika

18.06.2016 kl.13:39

Terese: hvem?

Skriv en ny kommentar

hits