Mitt lille prosjekt!

Skap-plass og hyller er noe jeg aldri kan få nok av, jeg elsker å ha skikkelig oppbevering slik at vi har godt med lagringsplass på de ulike plassene! Jeg har surfet nettet og levrandører rundt og har ikke funnet noen hyller jeg liker, så jeg har kommet frem til at jeg må lage de selv(!) Tenk så morsomt puslespill da, jeg skal lage det i stil med resten av huset og nå som vi ahr fått den "hampton" stilen inn i huset skal den trekkes vidre rundt i huset! Jeg har sett litt på Pinterest for inspirasjon, så enn så lenge er det disse bildene jeg har likt best: Jeg har et ønske om at det skal ha lister og bygges inn i interiøret , ikke bare plasseres.. Hva tror dere? Har dere noen gode tips på fine hyller som skal stå permanent!? Send meg gjerne en mail! 

Vel, idag har jeg tatt meg ferie, så nå venter jeg bare på at kjæresten skal få gjort alt sitt så vi kan ta den sammen! Vi skrives mer! Nyt påsken! 

5 kommentarer

Ida Marthinsen

31.03.2015 kl.15:19

Hei, Camilla :-) anbefaler deg å ta kontakt med Strömstad kök :-) der kan du designe ditt eget etter egne mål og akkurat hva du ønsker :-) søk de opp på Facebook, ligger bilder av alt fra kjøkken til garderober og hyllesystemer :-)

Siv Torill Hauge

31.03.2015 kl.21:25

Plassbygde hyller er nydelig👌Men har du sjekket Liatorp hyllene fra ikea? De kan kobles sammen etter hverandre i sokkel- og topplistene.

Ina

31.03.2015 kl.22:56

Kjære vakre nydelige Camilla! Du er så utrolig flink og kreativ! Du er en av grunnene til att jeg har fått sånn interesse for interiør. Men ikke bare interiør! Du inspirerer med alt annet også, hverdag, jobb.. Ja alt! Vi skjønner alle att meste parten av det som kommer på bloggen er "det overfladiske" og det sier seg jo selv, men din positive energi smitte over på hvertfall meg! Og jeg blir så glad når jeg titter innom bloggen eller i instagram og ser en oppdatering fra deg😊 fortsett med det! Klem.

Monica

01.04.2015 kl.11:08

Såååå fint!

Christina

01.04.2015 kl.19:25

Hei! Jeg vil tipse deg om hvitstil.blogg.no.. Hun er superflink til å bygge inn møbler.. Se ungene sine rom.. Spør henne! Lykke til.

Skriv en ny kommentar

hits