God morning sunshine!

Idag har jeg bare tatt ting med ro, det å ha påskefri er så deilig! Jeg hadde håpet på sol og pent vær idag, men det er vel kanskje rett rundt hjørnet?   Det er nesten litt søndagsfølelse idag, jeg blir jo helt blind på disse feriedagene.. Har dere fått tatt dere påskeferie da? Eller er det full jobbuke ? Jeg ser mange har tatt med seg skia og satt snuten mot fjellet, og i påsken er vel det også helt fantastisk! 

Litt kos i påsken er ikke dumt... Det er vitkig å nyte hver minutt, er det ikke? 

Espressokopp finnes HER I nettbutikken og den fine madame krukke finnes HER. 

Water mugge finner dere HER i nettbutikken. Jeg synes den er så fin, morsomt med noe nytt å sette på bordet når man skal servere litt drikke. Jeg håper dere koser dere og har en så langt fin mandag og påske! Jeg får nesten kaste meg rundt her  om jeg skal få svar på spørsmålene mine... Nyt dagen, vi skrives! 

6 kommentarer

30.03.2015 kl.15:45

Så flott!! God påske til deg:-) nå har glade hjem kjøpt to av d nye skjørtet fra SOY. Hun prøver jo ikke å skjule plagiatet engang.... Dette er underholdning på høyt nivå.

Marit

30.03.2015 kl.16:20

Så flotte bilder 😍👍 Rett og slett lekkert! Gleder meg til å følge deg videre og se hvilke gode ideer du kommer med til styling av vår og sommer.

Men først ønsker jeg deg en nydelig påske sammen med dine!

Til anonym: la nå personen bak Glade hjem være i fred. Det kan jo være grunner til at hun gjør som hun gjør...Sier ikke at det er rett av henne å kopiere så mye som hun gjør, men hun gjør nok ingen skade på noen, verken Camilla eller andre. Det blir heller litt småpinlig...

God påske ☺️🐣

siri

30.03.2015 kl.20:44

Glade hjem kopiere det meste fra din blogg,no har hun et innlegg om hvordan man danderer putene i sofaen,kopiere nesten ordrett. Plagiat på høyt plan..

30.03.2015 kl.21:47

Ser jo det på leng vei bare ved en liten titt inne på bloggen til gladehjem. Stalker much?! ;-)

Alle rom er malt/dekorert på eksakt samme måte som Camilla. Stakkars jente.

30.03.2015 kl.21:52

Tenk såååå mange "gratisfølgere" det glade hjem får bare ved at hun blir nevnt inne på denne bloggen. Ja, syntes selv det bare er helt komisk at hun etterligner Camilla på alt, men unner henne virkelig ikke utgiftene det koster henne! La nå hun bare få drive! Hjemmet ditt er himmelsk lekkert, Camilla :) så kanskje ikke det er så mange copycats

Jannicke/www.jattes.net

31.03.2015 kl.04:25

SÅ MYE LEKKERT!! elsker brikkene og de stjernene du har under koppene :D

Ønsker deg og dine en super påske,

Klemmer fra meg :)

Skriv en ny kommentar

hits