Fredag!!!

God fredag!! Endelig "helg" og PÅSKE! Har dere tatt dere påskeferie ennå da? Vel, her er det ikke tid til noe "fri" før siste møte hos banken er i boks... Er det mulig liksom, jeg har ikke tålmodighet til å vente akkratt nå, har ventet på "svar" i 2,5 uke og når svaret kom tar det jaggu tid å få de siste nevnte tingene på plass-typisk min flaks.. haha.. Vel, er vel slik for de fleste, men man merker det ekstra godt når man står oppe i det selv.. 

Uansett.. Nå har jeg endelig fått en flyt i jobben min, jeg tror jeg har lagt opp et program som kan bli enklere for meg å følge uten å svikte på de ulike feltene.. Jeg har nemlig en "dårlig" egenskap, og den er å være i flyt for å så "falle" ut i fustrasjon igjen... Veien blir til mens man går og ting tar alltid lenger tid og krever alltid mer enn man skulle tro.. 

Vel, jeg skal straks en tur til legen, jeg sliter med søvn og har hatt alt for mye rundt meg i det siste så nå trenger jeg noen gode råd på hvordan jeg skal klare å få "slappet" av i kroppen uten å føle at det er feill .. Jeg er liksom lys våken igjennom hele natten og på ettermiddagen blir jeg PANG! trøtt.. Energi har jeg nok av, men jeg merker jo at jeg ikke kan snu døgnet slik som nå uten at det går utover noe.. Mange har sagt STRESS er den største grunnen til dårlig søvn, men jeg kan ha hodet et helt annet sted, være veldig lykkelig,men samtidig aldri bli trøtt... Jeg kan nesten bli oppgitt over meg selv altså... Flere som har opplevd noe liknende? 

Idag er det "spa" kveld på tildus og meg , hun villa ha kvalitetstid med mammaen sin og da blir det sånn.. Nye Gold tattoos har endelig kommet inn til oss også, så disse skal prøves! Kommer så klart ut i nettbutikken ! =) Nyt dagen, så skrives vi..

9 kommentarer

Siv Torill Hauge

27.03.2015 kl.12:13

Forstår godt at du kan oppleve søvnmangel med tanke på jobben din, bloggen din og alt annet som krever mye av din energi. Du er kjempeflink med det du holder på med, og jeg er bare en av mange tusen lesere som synes du er utrolig inspirerende og motiverende. I tillegg til butikken din har du jo bloggen din som krever mye av deg. Ikke bare med tanke på innleggene du skal skrive, men også alle gangene du må forsvare deg selv, din familie og din jobb/interesse. Det krever nok mye, og selv om du ikke merker det der og da vil nok kroppen på et tidspunkt si fra om at nok er nok. Ta vare på deg selv, Unn deg frikvelder og fridager. Er kanskje lettere sagt enn gjort, men jeg er selv sykemeldt pga stress og de bivirkninger det fører med seg, og det er ikke noen spennende tilværelse. Sitter og ser på alt jeg har lyst å gjøre men orker ingenting pga kroppen er utmattet. Så ta signalene og stopp før du kommer då langt 😊Håper du får en super helg og en like super påske 🐣🐥😊

Anne-Marthe

27.03.2015 kl.15:31

Med så mange baller i luften hele tiden er det kanskje dukke rart det går til det punktet:/ Men syntes du er utrolig flink med alt du Gjør og får til jeg:) Jeg vet at jeg aldri hadde klart det:) Dere får kose dere med vel undt avslapning ikveld:) Så ønsker jeg dere en riktig god påske:)

Kjersti

27.03.2015 kl.15:33

Ro ned og fin din indre balanse ❤️ Da går det rundt av seg selv❤️❤️

marina

28.03.2015 kl.13:02

Maybe you should run some tests, check your thyroid, drink a glass of wine before sleep...good luck doll!!

EvaLK

28.03.2015 kl.15:11

Hei! Jeg er i gang med å pusse opp huset, men jeg synes det er mange vanskelige avgjørelser som skal tas. Jeg var innom butikken din for en del uker siden. Jeg liker veldig godt stilen din. Jeg kom i prat med hun som var på jobb og hun mente at jeg burde kjøpe litt konsulenthjelp av deg, siden jeg er usikker. Jeg begynte å lese bloggen din, men jo mer jeg leser om hvor mye du har å gjøre, og nå også at du har fått stressrelaterte helseplager, så vet jeg nesten ikke om jeg tør ta kontakt. Blir litt bekymret og vil ikke at det skal bli enda mer stress for deg. Så det jeg lurer på er om du påtar deg interiøroppdrag eller om har du for mye å gjøre? Mvh Eva

VillaPaprika

28.03.2015 kl.16:00

EvaLK: Så søt du er <3 Plagene mine skyldes nok annet enn jobb, kontakt meg du så skal jeg se hva jeg kan hjelpe deg med =)

EvaLK

28.03.2015 kl.16:59

Takk for svar Camilla. Da tar jeg kontakt når vi er kommet litt videre i prosessen. Nå står kjøkkenet for tur. Det er bestilt og blir levert etter påske. Nytt gulv er kjøpt og veggfarge er valgt. Så jeg tenker at jeg tar kontakt når vi kommer til stuen. Det ligger litt frem i tid. God påske!

28.03.2015 kl.20:38

God påske Camilla🐥🐣🐤🐔 du er SUPER flink!! Syns det er dumt at ikke du er høyere på blogglisten altså, det hadde du virkelig fortjent❤️❤️

VillaPaprika

28.03.2015 kl.22:52

Anonym: Så søt du er. Vet du, jeg er ikke så opptatt av plassen min jeg altså, men statestikken min, den er god å øker hver dag i snitt =) Så lenge jeg har trofaste gode lesere og nye intresserte lesere finner bloggen intr. er jg veldig glad jeg altså <3 Men , ja, kommer jeg høyt en gang hadde så klart det vært moro! Det er aldri ofte man ser en interiørblogg ligge på toppen =) hihi Så en gang brude bli den første =)

Skriv en ny kommentar

hits