Print love.

God lillelørdag alle sammen!! Jeg er pyntet og klar for en dansetur på byen, hæla i taket og tenna i tapeten... haha..

Neida... Akkuratt sånn blir det ikke idag, jeg har planer om helt andre ting og det å få knipset noen nye bilder til nettbutikken er en av dem.. Det er jo en fest i seg selv, så kanskje ikke så overdrivende likevel? Jeg danser, nynner og holder på når jeg skal ordne med ting - glede er tingen vet dere! 

Kjolen min er ny og klar for å bli med meg i bagen til spania, vi reiser om under 2 mndér på en liten ferie til Spania og gleder oss til å nyte en uke i Marbella.. wiihiii! I juni/juli reiser vi til enten ferie huset til mor og far eller  mallorca med småtrolla så denne sommeren skal bli FANTASTISK!  Kjolen er fra flinkeste Twist & tango , perfekt å dra på seg og kan desses opp og ned. Lekker over bikini på dagen g tøff med pumps og noen gullarmbånd på kvelden.

Kjolen finnes HER i nettbutikken. Nå skal jeg fortsette og jobbe på her, nyt dagen så skrives vi- fest eller ikke.. haha  Idag skal jeg på bolig styling for et hus som skal selges ( jeg driver mer og mer med dette også) så kanskje jeg skal vise før-etter bilder.. 

9 kommentarer

Kirsti

18.03.2015 kl.12:42

Hei Camilla 😄

Så flott du er☺️ Ha en fantastisk dag!😜

Vårklem fra Stavanger ☺️

ingunn

18.03.2015 kl.14:57

Gøy med før og etter bilder. Du er bare kjempe flink. Blir veldig inspirert av deg og alt du gjør..

Klem fra sørlandet

Ida

18.03.2015 kl.15:55

Hei Camilla. Vil ta opp et tema jeg syns er vanskelig. Jeg har vært bonusmor for en gutt på 8 i over tre år. Vi har han annenhver uke. Hver sommer har vi tatt han med på fine ferier til syden og sørlandet. Selv har vi også reist på tur når han har hatt sommerferie hos sin mor.

I år blir det annerledes.. Vi har funner ut at med han i år, så har vi lyst til å finne på noe annet. Jeg mener at barna har godt av å også ha ferier som ikke kun går til syden. Jeg er redd det skal bli litt sånn at han kun kommer til å assosiere ferie med det å reise til syden, slik at andre ting ikke blir "like mye verdt" om du forstår. Selv har vi lyst til å ta en voksentur til Skiathos (Hellas). Innerst inne, så tenker jeg at det må være lov med tanke på at samboeren min og jeg også har ferie selvom han er hos sin mor. Dessuten trenger jeg som "bonusmor" også egentid med kjæresten min. På en annen side, så er jeg redd folk skal dømme meg som egoistisk, fordi vi ikke tar med guttungen til syden. Vil påpeke igjen at vi har tenkt til å reise på tur med han og, men mest sannsynlig i Norge/Sverige.

Hva tenker du om dette? Er dette noe dere kan kjenner dere igjen i når dere har barnefri? Vil du kanskje skrive et innlegg om temaet?

Syns blogge din er blitt enda bedre etter at du dro inn mer "familieprat". Det er mange som kan relatere seg til dere!

Mvh. Ida

Renate

18.03.2015 kl.17:57

åja! før og etter bilder hadde vært skikkelig artig å få se. Du er jo super flink!! :-)

VillaPaprika

18.03.2015 kl.21:30

Renate: håper du ser innegget, la med før og etter bilder på noen få plasser=)

VillaPaprika

18.03.2015 kl.21:33

Ida: jeg kan roe deg med at tanken og ønsket dere er helt normalt! Jeg kan sikkert skrive om noe i dette temaet, skal tenke litt på hvordane jg kan få til det=) det er mange som sitter med samme tankene som deg. Ifjor hadde vi ikke ungene med til syden, men vi spiste,is,godis, var på turer, var sammen, lo og koset oss masse, det var vel en av de beste feriene de har hatt =)

VillaPaprika

18.03.2015 kl.21:33

Kirsti: så snill du er med meg, tusen hjertelig takk <3

VillaPaprika

18.03.2015 kl.21:33

ingunn: sååå koselig <3 tusen takk <3

Benedicte

18.03.2015 kl.22:23

Nyyydelig kjole, på en nydelig dame :) Lurer på hvor hattehyllen er fra? Og eventuelt pris?

Skriv en ny kommentar

hits