Et nytt møbel!

God kveld i stuen! Idag er jeg i lykkerus, nytt rekkverk til trappen kommer opp nå og det blir altså noe HELT annet, helt sjokkert jeg... Jeg har liksom nesten ikke klart å forstå det ennå, hjemmet vårt blir jo bare finere og finere og vi er så stolte!  

Vi rakk ikke bli ferdig idag, da dette må bli helt 100 % så vi blir ikke ferdig før imorgen, men jeg ser allerede hvor BRA dette blir! 

Før var den slik: 
Ting skal rettes opp med water, strammes og gjøres ferdig imorgen.. Men nå kjenner dere meg, jeg klarer ikke vente med å vise dere dette heller! Noen andre kjøp er også gjort ( vel, bare småtteri egentlig) men jeg gleder meg til å vise dere dette ferdig! Jeg er så glad når jeg ser at alt begynner å henge sammen, trappen har nesten vært sjenerende mot resten, men nå henger ting sammen! 

Jeg har nå ordnet det slik at ungene ikke kan falle ned frem til dette blir ferdig imorgen, en liten utfordring i seg selv så jeg er nå glad jeg har barn som nå forstår at man ikke skal leke ved trappen. Hadde jeg hatt en 1´åring nå hadde jeg vært stresssa... 

Nå skal jeg komme meg i sengen, vi skrives igjen så nyt kvelden! 

4 kommentarer

10.03.2015 kl.22:50

Så utrolig fint det både er og blir hos dere! Jeg er så sjalu og kunne virkelig tenkt meg et hjem som dette :) Han en fortsatt fin kveld videre, og lykke til videre med trappa!

sandra

11.03.2015 kl.12:54

Så lekkert da blir !! :-) men camilla. Kan du legga ut bilde av det gamle hjemme ditt. Huska du malte et vitrineskap og så trur eg da var ei bokhylla i furu? Huska da var så fint og kunne tenkt meg og herma der . Har prøvd og funne det sjøl innpå her. Men fant da kje hehe 😊 ha en fin onsdag 😊

Kirsti

11.03.2015 kl.13:39

Hei Camilla 😜

Wow så fint det kommer til å bli👍👍 trappen blir som et "smykke" i det lekre hjemmet deres👌😘 flinke dere er😜

Klem fra Stavanger 😜

Susann

11.03.2015 kl.20:10

Hei! Hvor er taklampen som henger over spisebordet fra? :)

Skriv en ny kommentar

hits