Barnehage i stuen.

God søndag godtfolk! ÅÅÅh, vi har hatt en så fin helg, nytet hvert minutt fra vi tok helg til nå. Nå er ungene endelig hjemme igjen og her i huset er det fult av kompiser og Mathilde og jeg har laget barnehage i stuen, per dags dato er vi 2 ansatte, 3 barn og en kattunge, en travel dag vel og merke! 

Nå har jeg pause og skal snart tilbake, å jobbe i barnehage på en søndag er nytt for meg så dette er veldig innholdsrikt! haha..

Vi stenger om en times tid så jeg får nesten bare komme meg tilbake på jobb så "sjefen" og ungene holder seg fornøyde! 

Nyt denne deilige søndagen så skrives vi <3 

26 kommentarer

INP

08.03.2015 kl.19:45

Hehe, morsomt. Hvor har du fått gulvteppet under spisestuebordet fra?:-)

Siv Torill Hauge

08.03.2015 kl.21:13

Herlig ☺️

Anonym

08.03.2015 kl.22:04

Du jeg hørte du ikke var forlovet lenger, men hvordan takler du da å være sammen med den mannen? Du burde heller finne en som vil ha deg og gjør alt for deg,Camilla. Tenk deg litt om, hvis han ikke jobber for å holde på en forlovelse han selv har satt i stand , hvordan gidder du da å gi det mer? Forstår du ikke at mannen kanskje ikke vil ha deg for alltid. Du burde tenke litt på det! Synes også det er trist at du har kommet til en familie som ikke vil ha deg der. Håper du en dag møter the one og blir behandlet som en prinsesse !

Heidi

08.03.2015 kl.22:09

Er det sant? Har mannen din trukket seg fra forlovelsen Camilla! Herregud hvordan har du det?

INP

08.03.2015 kl.22:18

Til anonym og Heidi, dette har Camilla skrevet om før... Og man må jo ikke være forlovet for å ha det bra sammen?!

Heidi

08.03.2015 kl.22:39

Det er jo veldig spesielt av en mann og trekke en forlovelse eller la den såkalte drømmedama gjøre det! Hadde ikke taklet det om jeg har Camilla og det må jeg kunne mene. Fikk litt vondt av henne bare, for jeg vet hvor mye hun gledet seg over det å husker hun sa at hun gledet seg til de skulle ta det steget sammen og for henne var dette drømmemannen. Får rett og slett vondt i meg hvis dette da er sant.

Jannicke

08.03.2015 kl.22:44

Er det slik jeg har hørt var det pga svigersøster og svigermor ikke var fornøyde med det og ba Camilla legge det på is! Hørte en beskjent av Camilla si det! Og ut fra det skal Camilla ha vært veldig lei seg for det og ikke følt seg bra nok! Det dreier seg kun om hva de mener og det følger sønnen i fotsporene på. Synn for Camilla er en alt for flott jente og sette på side benken...

Christine Johanne

08.03.2015 kl.23:50

Haha! Hvem i alle dager er dere jenter? Ro dere et par hakk og la Camilla håndtere privatlivet sitt uten å bli snakket om i tredjeperson på sin egen blogg. Jeez. Hun har vel kanskje mer greie på dette enn dere?

Camilla kvarsvik

09.03.2015 kl.00:09

Det har vel aldri skjedd at jeg har kommentert her uten å være pålogget, men nå merket jeg at jeg ikke hadde tid til å logge meg inn.

Å dra mitt forhold inn i dette innlegget synes jeg er veldig trist, spesielt når det blir gjort på en så ufortjent og usakelig måte.

Det er sant at -jeg -valgte å bryte ut, men å sitte her inne å skyte spurv med kanon og prøve å henge ut min samboers mor og søster blir rett og slett alt for drøyt. Hold de utenfor hva Hans og jeg velger å gjøre og ikke sitt å skriv om meg som om dette er noe jeg går å prater om på denne måten. Jeg har aldri sagt de ordene som blir nevnt over her og det er heller ikke meg å gjøre det. Ikke lag storm i vannglass og bruk tiden deres på annet enn slik tull som dette. Få dere et sommervikariat i se&hør, der kan dere skrive fritt om løgner, påstander og annet snadder å få valuta for hver linje. Her inne blir det å sluke rått kjøtt veldig tungvint, spesielt når det skal slukes i hele stykker. Jeg føler meg forresten veldig godt mottatt på Hans sin side så får dere heller skape litt "blest" rundt nettopp det.

Ha en fin kveld ❤️

Maria

09.03.2015 kl.08:40

Men Camilla. Gjorde du det pga at svigemor ba deg legge det på is? Nå ser du at disse nettmonsterne satt igjen mange spørmål hos oss andre så kanskje du kan skrive om dette kanskje? Om hvorfor det ikke ble noe bryllup osv? Å Nå du skrive at du valgte og bryte ut..-hvorfor det? Bryte helt eller bare forlovelse? At du kunne finne på å forlate Håkon eller la han gå er for mange av oss som følger deg helt uforståelig... men Hans er sikker ok...

Anonym

09.03.2015 kl.08:51

Jeg blir virkelig helt sjokkert over hvordan enkelte oppfører seg. Dere har ingenting med dette å gjøre. Jeg fatter ikke hvorfor dere i det hele tatt gidder? Ta dere sammen. Hva Camilla og Hans gjør har ikke jeg eller du noe med.

Stå på! Du virker som et godt menneske som bryr deg om familien din mer en noe annet. Og det er det viktigste :)

Janne

09.03.2015 kl.09:22

Hva andre synes er uforståelig er vel helt uinteressant ? Det er Camilla som velger hvem hun vil leve med er det ikke? Skjerpings folkens !!!!

Elin

09.03.2015 kl.11:09

Synes det er utrolig dårlig gjort og komme med disse kommentarene under et så koselig innlegg som dette. Tenk dere om litt. Hadde dere likt det om det var dere som hadde blitt behandlet på denne måten???? Det tror jeg neppe. Pass på deres eget liv, og la Camilla og Hans finne ut selv hvordan de velger å gjøre det.!!! Dere har i grunn INGEN rett på å vite noe som helst.Synes det forteller mer om dere enn om Camilla. DÅRLIG oppførsel spør du meg!!!

maiken

09.03.2015 kl.11:22

Såå koselig det så ut, herlig når de leker så fint. :)

Christine Johanne

09.03.2015 kl.11:53

Haha! Dette er så rart. Har sjekket bloggen et par ganger siden jeg sto opp og nå blir jeg nesten litt utålmodig fordi det ikke har kommet noe nytt! Det er vel da man har blitt hekta, tenker jeg!

Elsker bloggen din Camilla. Fy søren for en dame du er som klarer å inspirere på den måten du gjør!

09.03.2015 kl.16:17

Noen må bare bry seg om absolutt alt! Helt utrolig! Kjempe fin blogg og veldig mye inspirasjon! Hekta på bloggen din, gleder meg alltid til nye innlegg😍 Ha en fin dag fine Camilla 😊 Stå på!!!

09.03.2015 kl.17:53

I all verden hva er dette for noe rart? Kommentere sånt under dette fine bildet, nei det et ikke hyggelig gjort syns jeg!!

Anna

09.03.2015 kl.18:26

For noen fantastiske bilder❤️ Er så moro når barna leker og koser seg på denne måten!!

Lill-Ann

09.03.2015 kl.18:50

Kjære flotte Camilla.

Som vanlig gleder jeg meg til å åpne bloggen din, og ble så glad over bildene der du og din søte datter leker og har det kjekt❤️

Men så er det noen som absolutt må skrive noe i kommentarfeltet som ikke har ned bildene og gjøre.hvorfor kan de ikke la deg få fred mtp ditt privatliv.

God klem fra Stavanger 😃

Gry Emilie

09.03.2015 kl.21:08

Dette er vel noe av den drøyeste diskusjonen jeg har sett inne på bloggen din, Camilla!! Hva som har gjort at du har lagt forlovelsen på is er det absolutt ingen som har noe med!! Kjenner jeg får helt vondt av hva du må svare for til tider! Du er en person mange ser opp til og beundrer, derimot så er det da dessverre den stygge misunnelsen kommer! Dere er helt fantastiske sammen og man ser dere er forelsket :)

KariG

09.03.2015 kl.23:06

Fatter ikke hva folk kan komme seg til å skrive..........

At det er mulig å bli så frekke, ondsinnede, ufordragelige og stygge er utenfor min forstand 😡😡😡

kråkebolle

10.03.2015 kl.00:10

For noen fine leker. Tenker hun koser seg der sammen med mamman sin :-)

Silje

10.03.2015 kl.08:53

Shjip for deg å være sammen med en mann som ikke står for det han mener når han frir til deg da. Hørt han har sagt at du overdrev forlovelsen totalt! Hadde jeg vært deg hadde jeg gått nå, at du gidder å bli når du ser hva han er istand til å la deg gå igjennom. Hadde min mann fridd for å så stikke med halen mellom beina igjen hadde jeg gått for lengst!! Jeg vet han sier du er kontrollfreak og at du bestemmer alt han skal gjøre!! Er det ikke trist å være sammen med en mann som 1. ikke vil gifte seg med deg LIKEVEL og 2. Snakker dritt om deg! Du er så utrolig pen så du kan lett velge fra høyere hylle! Just say'in.

VillaPaprika

10.03.2015 kl.11:44

Silje: ta deg litt sammen !

dina

10.03.2015 kl.16:52

Silje, Heidi og anonym der: dokke e nokre avskyelige kryp. Maken til spydigheter som drypper av sarkasme skal man leite langt etter! Høres da SVÆRT SÅ MISUNNELIGE UT alle tre!! Mangel på k*k som gjør at dokke ikke har annet fore enn å oppføre dokke som drittunga på 3 år? Voks no for f*** opp!!!!! Kvalmende!

10.03.2015 kl.19:16

Silje, hvis kommentarene din skal være "godt ment" så kan du vel si det til Camilla Face to Face?? En interiør blogg er ikke rette fora, det ser ut til at det er misunnelse som er greia.

Skriv en ny kommentar

hits