!!!50 SPØRSMÅL!!!

Jeg tenkte å kaste meg rundt på spørsmåltrenden -50 spørsmål og her kommer 50 enkle og "raske"  svar fra meg! 

 

1 Hvor gammel er du om 5 år?  Om 5 år er jeg 31, ferdig med mine tyve. 

2 Hvem har du vært sammen med minst to timer idag? Om natten teller for dette døgnet er det min bedre halvdel Hans. 


3 Hvor høy er du ? Akkurat passe til å fylle ut meg selv... 167 cm... haha. 

4 Hvilken film så du sist?  Resident evil 5.Nå venter jeg på at nr 6 skal komme.. 

5 Hvem ringte du sist ? Hans Kristian <3 Han hadde "rotet" bort tlf sin og jeg skulle se om vi kunne høre den noen plass. 

6 Hvem ringte deg sist? Hans Kristian , det gjør han hver morgen <3 

7 Hva stod det på den siste sms´en du fikk? -Elsker deg og gleder meg til å se deg vakre jenta mi <3 kliss kliss, vi er som nyforelska ennå-- haha... Klarer dere gjett hvem som skrev den? 

8 Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg liker best å ringe, er ikke verdes sjappeste på å tekste og glemmer ofte å svare folk.. Dårlig egenskap. 

9 Hva er ditt favoritt sted?  På vannet med barna og kjæresten en varm og deilig sommerdag! 

10 Hviken sted foretrekker du minst ? Uff, det må være på legekontoret eller hos tannlegen... Er ikke noe glad i disse plassene, men prøver å sjekke både tenner og kropp en gang i året... 

11 Når så du din mor sist? Igår, hun hentet meg på jobb og kjørte meg hjem, lurer på om jeg skal ta en tur til henne snart også... Frokost hos mamma er et must når jeg kan. 

12 Hvilken øyenfarge har du ? Jeg har helt klare blå øyne.. 


13 Hviken julesang er din favoritt? ÅÅÅ, det må være Didi - Christmas Day. 

14 Er dine foreldre gift eller skilt? Mamsen og papsen er gift og har vært det i over 27 år. 

15 Når våknet du idag?  0530.. Hans står alltid opp da for han skal på jobb og da er det fast og susse litt på han før han drar. Og det å sovne igjen da er IKKE lett ,så da begynner dagen tidlig etter å ha ligget å vridd meg i en halvtime. 

16 Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?  Jeg tror jeg bor her, har fått en liten en til og er super stressa for å ha en jente på 16 og gutt på 18 år og i tilegg er gift med Hans og mest sannsynelig styrer jeg Villapaprika med jernhånd! 

17 Hva skremte deg om natten som barn?  Spøkelser og slemme skurker ... Jeg var ofte svett når jeg våknet fordi jeg hadde latt meg fantasere om alt for mye skummelt og hele tiden drømt  om bare spøkelser og  tull! haha... 

18 Hvilket youtube-klipp var det som sist fikk deg til å le? Åh, det husker jeg ikke. Hans viser meg noe rare greier hele tiden... haha.. 

19 Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig omsorgsfull og gavemild og stiller alltid opp for de rundt meg. 

20 Hva er din verste egenskap? Jeg blir fort stresset og er veldig sta!

21  Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover med en truse, utover det klarer jeg ikke ha på meg noe som "krøller" seg for meg når ejg skal sove. haha.. 

22 Hvor mange puter har du i sengen? Vi har 8 pynteputer, men jeg bruker 2 når jeg sover, en mellom magen og madrassen og en halvveis over hodet.. 23 Hva er det rareste du har spist?  Jeg spiser jo alt mulig rart, elsker å prøve nytt, men det rareste de rundt meg ser meg spise er vel syltelabber. haha..

24 Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har begge deler . MEN, bruker mest bærbar...

25 Foretrekker du sko,sokker eller barføtt? ABSOLUTT bareføtter!! går alltid barbeint hjemme og i sko, selv på vinteren i ugsa mine. Da blir jeg ikke klam på beina og det er det aller verste som jeg vet om å bli!

26 Hva hører du på akkuratt nå? Kelly Clarkson -heartbeat song.. Har dille nå!

27 Hvilken iskrem er din favoritt? ENKELT!!! Softis med sjokoladestrø i vaffelkjek- namnam!

28 Hvilken dessert er din favoitt - hmmm,  Tilslørte  bondepiker!

29 Den største premien du har vunnet ? Haha, her har jeg lite å komme med altså, haha...

30 Liker du kaffe? Nei, kun kaffelatte med karamell og masse sukker! Vet ikke om det teller?

31 Hva drikker du helst til frokost? pepsi max! haha eller fersk presset jucie!

32 Hvem var din favorittlærer på vindregående ? Blir jeg sett dumt på hvis jeg sier INGEN!  Synes alle var veldig sære og jeg tror alle synes jeg var rar .. haha 

33 Kan du spille poker? Absolutt ikke, og jeg har INGEN planer om å begynne... 

34 Hva har du spist idag ? hmmm, ingenting.. Jeg eier ikke matlyst på morran, men har planer om å lage meg et rundstykke snart... 

35  Nevn to historiske personer som interesserer deg?  Jeg er ganske så blank her , liker å høre folk snakke om histore, men jeg er vel ikke den som har lagt min interesse på noen spesielle. 

36 Hvilken radiostasjon var det du sist hørte på? Nrk mp3 og p4 ... Standard i bilen...

37 Vil du ha barn? Jeg har barn og vil gjerne om jeg kan få en liten en til en gang i fremtiden. Hvis ikke er jeg overlykkelig med de to gullungene jeg har! *heldigemeg*38 Kan du noen andre språk enn norsk ? Joda, litt forskjellig, men Engelsk er vel det jeg liker best..

39 Sover du på en spesiell side ? Jeg sover alltid nærmest vindu og lengst fra døren.. Jeg sover på magen med hode inn i ryggen på Hans og gjerne med hele dyna tullet rundt meg!

40 Foretrekker du havet eller bassenget? Absolutt havet, det elsker jeg, men helst der vannet er klart og jeg kan se bånn...41 Hva bruker du helst penger på? Tro det eller ei jeg liker å spare, men jeg bruker gjerne penger på barna mine, ferier ,  middager ute og den tullete kjæresten min..

42 Eier du dyrebare smykker ? Ja en flott klokke, noen flotte øredobber +++ , men det meste til under 5/6 tusen, men jeg har EN veldig fin ring til over 20 tusen.

43 Hva er ditt favorittprogram på tv? ååå, det er så mange, -the walking dead , robinson, helt perfekt, senkveld , neste sommer +++ Jeg er tv slave når jeg er hjemme! 

44 Hva skal du gjøre i helgen? Idag skal jeg vaske huset, skifte på sengen til ungene, kose med kjæresten min, se på tv ,spise god middag , imorgen er det sove lenge, dra til svigers på middag og på søndag skal barna komme hjem! wiiiii!


45  Kan du stå på slalåm? Haha, nei, jeg er ikke flink til noe av dette, men jeg liker å stå på brett...  Jeg løper gjerne etter å heier på barna når de står på ski.. 46 Hvordan imponerer man deg? Uff jeg er sær, men man imponerer meg når man er snille, gode og har en god humor . Jeg synes at folk med et smil til livet gir meg mye, de som bare klager, tror de vet alt og aldri kan glede seg på andre sine vegene knyter en negativ ball i magen min ... Jeg vil ha positivitet rundt meg! 

47 Hva slags ringelyd har du på tlf ? Haha... iphone med standard!!!  Ikke så spennende akkuratt...

48 Fortell 3 ting om dag selv som dine lesere ikke vet om deg?  Jeg gjemmer meg på badet når vi ser på skrekkfilmer fordi jeg ikke tør å se på , sier jeg må tisse.. haha. Jeg biter negler og har aldri drukket eller kommer til å ville drikke øl! 

49 Hva har du nærmest deg nå som er rødt?  Absolutt ingnting.. ( uff da) 

50 Er du sosial? Hmmm . både og. Jeg liker å være sammen med andre mennesker, men trives godt i eget selskap og det å ha ingen/ ingenting å forholde meg til når jeg har muligheten til det. Familietid med Hans og ungene er jeg helst sammen med hele tiden. 

Ha en topp dag" 

 

4 kommentarer

06.03.2015 kl.16:04

for noen nydelige bilder :):)

Mona

06.03.2015 kl.18:04

Så moro å lese :)) Fine bilder :) Dikkon er så fine du og Hans :) Ha ei god helg!! :D

marina

06.03.2015 kl.22:12

Lovely post

Nora

10.03.2015 kl.10:47

Tilslørte bondepiker er favoritten min også!

Har det til og med på juleaften, ble så lei av riskrem...

Skriv en ny kommentar

hits