Drømmen vår!

Når du kjøper "drømmehuset" står gjerne prosjektene i kø, hos oss gjorde og gjør det, det ennå. Veien blir til mens man går og vi har så utorlig mye som skal på plass før vi kan si oss "ferdig" .  Jeg tror helt ærlig at vi aldri blir helt ferdig fordi et hus er et evig lite prosjekt i seg selv, vi får ikke gjort alt i en smell så når en ting er ferdig står en ny ting å venter. Nå nærmer vi oss å bli ferdig med et lite prosjekt vi har ventet på i mange mndér, nemlig trappen vår, planen var å få den på plass når vi tok å gjorde alt annet, men at det ikke ble slik er jeg idag VELDIG glad for!  

Til uken venter vi nemlig vår nye trapp , og jeg gleder meg til at 1.etasje skal få den helheten vi har planlagt fra starten av. Trappen vi har valgt er denne: 

Og jeg VET at den vil bli et møbel i seg selv, herremin som jeg gleder meg, endelig skal kjøkkenet og trappen bli i sammme stil! wiihiii 

Kjøkkenet er det jeg elsker mest her i huset, jeg er virkelig SÅ stolt av resultatet og jeg er like stolt hver gang jeg viser dere bilder av mitt(vårt) drømmekjøkken. Det er ingenting jeg ville gjort annerledes på kjøkkenet om jeg skulle gjort ting på nytt, alt er gjennomført, alt er praktisk og alt er akkurat slik vi ville ha det. 

Har du et rom som du er stolt av? 

8 kommentarer

perfecthomechristine

05.03.2015 kl.21:38

Nydelige rom du har!

Om jeg har et rom jeg er stolt av? Hah! Niks.. Bor i et gamelt hus som ikke så ut da vi fikk det. Kjøkkenet og gangen er grusomt og jeg hater virkelig å være i de rommene. Selv om kjøkken er veldig viktig for meg. Men absolutt ingenting funker. Jeg trenger seriøst hjelp.

gangen er også en real spy-trigger.

Stuen er grei da. Har gjort mitt beste der så langt. Men som du sier... det er er prosjekt.

Men siden vi bare leier, er det begrenset på hva vi vil betale for selv..

Æsj.. hater huset vårt:(

05.03.2015 kl.22:27

Hvilke type benkeplage er dette? Eik? Foliert?

Toril

06.03.2015 kl.00:33

du har et kjempelekkert kjøkken og masse plass for tingene dine. du har vært flink å sette sammen de riktige tingene, veldig lekkert med hvit fugemasse mellom de flotte flisene. >Nå gleder jeg meg til å se den nye trappa, hvilket firma? Vi skal også få oss nytt gelender for vårt er for lavt, egentlig ulovlig, så nå er jeg spent på ditt valg.

Ida

06.03.2015 kl.07:15

Hei,

Ditt kjøkken er akkurat sånn jeg har forestilt meg at vårt kjøkken skal bli da vi pusser opp :) hvor er kjøkkenet ditt i fra? :) det er klassiskt og stilrent

amalieshus

06.03.2015 kl.08:18

Du har det så koselig! Har nett kjøpt meg ny leilighet i Oslo, så gleder meg til å innrede med inspo fra deg :) Ha ein fin dag!

07.03.2015 kl.09:43

Hvor er det runde sølv fatet du har på veggen fra?

Carl

09.03.2015 kl.21:50

Hei Camilla :)

Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

Ha en flott dag!!

Carl

Christine

21.03.2015 kl.22:10

Hei!!

Så fint kjøkken og hus du/dere har!! Hvor har dere kjøpt kjøkkenet hen? Hva heter det? :)

Ha en fortsatt fin helg! :)

Skriv en ny kommentar

hits