Skap din egen stil.

De fleste ønsker å ha sin egen stil i hjemmet, men ikke alle synes dette er like enkelt. Jeg ønsker derfor å gi dere noen enkle tips som jeg selv benytter meg av når jeg er rundt på interiør. veiledning. 

  • Fargevalg. Dette er hovednøkkelen til å få et helthetlig utrykk . Hva liker du? Er det farger du trives bedre med enn andre?  Hvis du ikke har en veldig klar formening om fargepaleten på møbler, interiør osv ville jeg ha gått for typiske jordtoner og andre nøytrale farger.  - Farger jeg liker best å jobbe med er følgende: Hvit lin, Dempet sort , lys sand, lin og andre farger innen denne sjangeren. 

  • Møblering. Alle folk er forskjellige så tenk hva du ønsker å oppnå. Ønsker du et stilrent minimalistisk hjem eller er du den mer "hjemmekoselige" typen som liker det litt mer lunt ? Møbler for meg er noe som skal vare lenge, være komfortabelt og selvfølgelig pent å se på. Det er ofte slik at du får det du betaler for, hva gjelder matrial kvalitet og holdbarhet , så slike som sofa og spisestue er noe jeg legger litt ekstra penger i da kvalitet for meg er viktig.   • Interiør/ nips:  Som dere sikkert vet er jeg litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og har heller litt for mye enn litt for lite.  Jeg liker å fordele interiøret mitt på noen få store objekter som får lov til å skille seg ut. Jeg supplerer heller med pynte gjenstander der jeg føler det er behov for det. En enkel bordlampe i vinduet skaper steming både ute og inne, forskjellige type brett og fat med nips/pynt/ dekorasjoner på er en billig og enkel måte å skape et  focalpoint for deg som ikke er så bevandret innnenfor interiør. Jeg personlig er veldig glad i å pynte med ting som kanskje ikke anses som interiør og føler det er med på å skape et perosnlig utrykk. Gjenstander fra naturen ,loppemarkedet eller liknende kan lett brukes til å piffe opp helhetsintrykket og for å skape noe personlig som ikke alle har. .    • Tekstil: Er det noe jeg elsker så er det puter,pledd og brikker og dette skifter jeg ut til alle årets tider. Mitt itps når du skal handle tekstil er å tenke på hvilken farger du har fra før, slik som sofa, vegger og annet interiør. Er du av den mer vågale typen kan du kompletere med for.eks en fargerik pute eller et fargerikt pledd for å bryte opp litt. Hvis du er erfaren innenfor fargevalg kan det være greit å holde seg til nøytrale jordtoner slik at man er sikker på at hele hjemmet går i ett.   • Belysning:Det som virkelig setter prikken over í´n i et hjem er for meg belysning. En lekker lysekrone eller flott design lampe kan virkelig heve intrykket noen hakk. jEG Liker å kombinere forskjellige materialer og overfalter i lampene mine, men prøver å holde det i en  helthet til resten av interiøret.   • Blomster: Friske blomster er noe jeg synes er et must og dette er med på å skape en hygge rundt i hjemmet. Roser, hortensia, tullipaner og andre vakre stilk og jordplanter er alltid flotte å dra inn i huset hele året.


Dette er de første og viktigste tingene vi blir enige om ved en interiørveiledning og noe som er greit å ta med seg vidre for de som skal fornye hjemmet sitt selv. 

 

 

 

 

Vinneren av gavekortet ble følgende: 

Kontakt meg på villapaprika@outlook.com så skal du få gavekortet ditt=) 

 

 

Liza

24.02.2015 kl.23:57

Du er utrolig flott Camilla! 😍 Du er et stort forbilde innen mote og interiør. Det var du som fikk meg til å forelske meg i interiør. Jeg oppdaget bloggen din for noen år siden, og ble helt besatt av stilen din. Har fulgt deg siden da. Tusen takk!

Jeg har aldri vært fornøyd med meg selv, helt fram til den dagen i dag. For et år siden var jeg veldig overvektig som jeg da har vært i hele mitt liv. Er da 26 år. For et år siden bestemte jeg meg for å endre livet mitt, jeg kunne ikke være sånn som jeg var, jeg var rett og slett ulykkelig. Jeg bestemte meg for å begynne å trene og legge om livsstilen min til et sunnere liv. Så nå et år etter har jeg gått ned 62 kg!😊 jeg har begynt å klare å rose meg selv. Og kan se meg selv i speilet og si, så fin du er. Endelig er jeg fornøyd med meg selv. Og jeg er så stolt av å ha klart å miste 62 kg. Fantastisk deilig😊 Alle er vakre på hver sin måte, men det viktigste av alt er å godta seg selv sånn som man er. Vær stolt over den du er! ☺️

16 kommentarer

Katrine Bjellhansen

26.02.2015 kl.19:46

Takk for tips, er iferd med å bygge ut å pusse opp så trenger alle råd jeg kan få;)

Mona

26.02.2015 kl.20:05

Du har det bare så fint!! Elsker stilen din! :)

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt lampen fra kjøkkenet fra? Ha en fin kveld videre!

AnneC.

26.02.2015 kl.20:06

Takk for gode tips. Får til stadighet gode tips fra det du legger ut, selv om jeg nok har en litt mer minimal stil en din. Tar det jeg synes passer og lager det til mitt eget. Du la en gang ut bildene av stua mi, etter at jeg hadde sendt de til deg, og mange av tipsene jeg da fikk har jeg fulgt. Jobber enda med å få ting på plass, elsker nemlig å forandre på løsningene. Det jeg spesielt ønsker å få til, er den "varme" følelsen bildene dine gir. Fortsett med tips og ideer, så "stjeler" jeg det jeg kan :) Hilsen AnneC.

Christine Johanne

26.02.2015 kl.20:20

herlig innlegg!! Suger det til meg, hehe:)

Ha en god kveld!

Therese

26.02.2015 kl.21:10

oi.. Var akkurat innom glade hjem sin blogg ... Og hun har akkurat det samme på bordet som deg ! .. Var litt rart å se i grunn! Du er tydelig til inspirasjon :)

Gro

26.02.2015 kl.21:52

Du inspirerer mange,er positiv og har en stå-på vilje som jeg beundrer.Flott blogg, er innom flere ganger hver dag!Men det er en ting som irriterer meg:se på Glade hjem,ærlig talt!!!!Kjenner jeg blir sint når jeg ser hvordan hun kopierer det meste av det du legger ut.Du er god dersom du klarer å overse dette.Ville bare innom å si at jeg heier på deg!Unner deg alt godt, og du fortjener suksess med den flotte butikken din.Lykke til videre!!!!!!

Inger Lise

27.02.2015 kl.10:41

Glade hjem?? Hvorfor irritere seg? Tviler på at Villa Paprika ser d som et problem at damen kopierer, for hun er jo en god og fast kunde av dem og de er nok bare glade til at hun handler masse ;) Og Camilla her lever jo av å selge, og legger ut inspirasjonsbilder for av vi kunder skal ønske å kjøpe mere... At man kopierer direkte er vel for at man er svært usikker på egen stil, men er d "vårt" problem? Trenger vi å bry oss om d?? Nei, lev livet med eget interiør og la andre leve med sitt enten d er kopiert eller ikke :) La oss lesere av denne bloggen slippe kommentarer om annen blogg når vi er inne her ;) God helg :D

Camilla Teien

27.02.2015 kl.11:53

Så mange gode tips! Og et utrolig flott hjem du har:) Elsker stilen! Ha en fin helg:)

Joanna

27.02.2015 kl.15:15

Camilla du har det sååååå fint hos deg.Veldig glad i huset ditt :) Kan jeg spørre hvor bordlampe med firkant skjermen kommer fra? Utrolig vakker. Jeg blir takknemlig at du svarer :) hilsen Joanna

Anita

28.02.2015 kl.17:17

Har lest bloggen din veldig lenge nå Camilla, men har aldri kommentert her inne før. Etter dette innlegget tenkte jeg at nå må jeg legge igjen en kommentar og komme med noen rosende ord til det, fordi det fortjener du virkelig! Du er altså såå dyktig og kunnskapsrik med interiør og det er rett og slett en sann glede å sitte og se på de flotte bildene dine!! :) Jeg får mye inspirasjon og glede av å lese bloggen din! Du har virkelig et flott hjem :) Stå på videre!

Klem fra Anita :)

01.03.2015 kl.11:23

hei, hvor har du gjort av den nydelige lysekronen din med 28lys på?

selger dere lysekroner enda i butikken?

ser de ikke på nettbutikken

Marie

01.03.2015 kl.21:46

Hei :-) Hvor er kjøkkenet ditt fra? og gulvet? :-) Veldig fint!!

Mvh Marie

VillaPaprika

02.03.2015 kl.15:18

Anita: så utorlig hyggelig at du liker bloggen min,det setter jeg stor pris på <3 tusen takk =)

VillaPaprika

02.03.2015 kl.15:19

Marie: det er fra epoq og gulvet får du kjøpt på monter.

anne

02.03.2015 kl.17:00

Hei, lurer bare på om de lyseblåe putetrekkene legges ut i nettbutikken igjen? :)

Amy

04.03.2015 kl.13:26

Hello - I am from the UK, Love the living room table - can you please tell me what material it is so I can try and source one in the UK?

Love the blog!

Skriv en ny kommentar

hits