Senze of joy og vårens nyheter!

De gjør det igjen, OVERRASKER!  Vi har nå tatt varekjøpet for høst/vinter 2015 og jeg er så i hundre for nyhetene! Jeg elsker senze of joy og føler de har øyet for de små detaljene som gjør det de har så unikt og spennende .. 70´tallet er på vei inn igjen for fult, det har vi jo sett, men det at velour kommer i klær som i interiør blir en sann glede!! Den sprekeste buksa og kjolen + mye mer, dere kan glede dere!!!  Denne høsten kommer det masse paljetter, velour og fargen SILVER herjer for fult! Perfekt for de som liker det lille ekstra, for det er det virkelig! 
Dere skal se de lekre skjørta vi får inn, disse kommer inn nå også om vi er heldige i lysegrå og sorte * krysser fingrer* Jeg holder nå på å ordne litt om i butikken, det er våren som skal frem selv om været er elendig! Og fargene kommer sakte men sikkert... Jeg har litt tips til dere og det skal jeg dele etterpå. Imellomtiden ønsker jeg dere en nydelig dag vidre! 

Tenk velour, glam og maskulint, det er koden nå-hihi .... 

 

20 kommentarer

Christine Johanne

26.02.2015 kl.13:05

Lekkert!!

Luksusplagg,da! Men det er lov å drømme litt:)

Lisa

26.02.2015 kl.14:31

lurer på en ting var innom butikken din en tid tilbakegang følte meg ikke veLkommenl.hadde med min datter som satt i vogn.ville titte og se men var mer opptatt at mitt barn skulle gjøre noe feil kommer nok ikke tilbake hit og eg er ikke den første som føler slik

Stine

26.02.2015 kl.15:09

Slik som Lisa beskriver, følte det jeg de 2 gangene jeg har vært innom også. Kjøpte et par småting, men følte meg bare som luft.

Synd man får en slik opplevelse når man er inne i en butikk. Det som skjer er at man velger ikke å gå inn der neste gang.

Linn

26.02.2015 kl.16:46

Helt enig med de over. Ingen som registrerte at vi kom inn. Hun som var på jobb stod bare og klaget til en annen dame om hvor tykk hun følte seg. Det orket ikke jeg å høre på, så jeg gikk...

Heidi

26.02.2015 kl.18:24

Så har du meg som ble kunde av deres butikk forrige mnd og er storfornøyd !! Topp service og nydelig butikk! Til dere som klager her, hvorfor ikke ringe å si noe enn å klage på en blogg. Dere er da ikke veldig oppe selv når dere tyr til et kommentarfelt! Slett sånne ip adresser Camilla her er det jenter som bare prøver å se hvem som kan få frem masse stygt på butikken din bare for å hevne seg over noe de burde ta der og da spør du meg....

VillaPaprika

26.02.2015 kl.18:27

Linn: Hei. For min de hjelper det mye mer om dere ringer å sier situasjonen eller tar det der og da, da det å skrive dette her ikke hjelper noen ting. Vi kan alltid bli bedre og jeg skal ta det med de på jobb at slik ikke er akseptert på jobb. Ha en flott dag.

VillaPaprika

26.02.2015 kl.18:30

Stine: Vi er ikke kjent for å være opptatt av å nedstirre barn, vi er mer kjent for å være blide og fornøyde, men som skrevet over her, det å klage på kommentarfeltet hjelper ikke, da jeg ønsker direkte tilbakemeldinger der og da om det skulle være noe så man får en mulighet til å "rydde" opp om det skal være så forferdelig å være kunde i vår butikk. Ellers øsnker jeg deg en flott dag vidre! Skal du gå forbi neste gang får de ta tak i meg så skal vi heller gi deg en god klem =)

VillaPaprika

26.02.2015 kl.18:33

Lisa: Da må du Lisa si noe, for i vår butikk har jeg aldri hørt at noen synes det er vemlig å ha med seg barn som sitter i vogn fordi vi er redd for at de skal hoppe ut av vognen. Du får heller nappe tak i oss eller be alle de andre som føler det slik troppe opp i butikken så skal vi nok få den saken ut av verden og heller gi dere "alle" en god klem! Jeg elsker barn, har to selv så dette er for meg nytt. Ellers får du ha en nydelig dag!

Kari

26.02.2015 kl.18:35

At du gidder å svare CAmilla , dette er damer som er ute etter å lage brøk i et kommentarfelt. Vil dere ikke handle så dropp der da vet du, herregud !!! Jeg er kunde, aldri snakket noe spesielt med noen av dere, men kan med hånden på hjertet si at å besøke dere alltid er hyggelig❤️❤️ Spesielt deg og hun med det lange lyse håret❤️

26.02.2015 kl.19:11

Har dere klær i str. 44-46?

AnneC.

26.02.2015 kl.19:59

Klart du skal svare Camilla, og det gjør du her på en flott måte. Er jo kjempeviktig at hun gjør dette, hun driver jo bedriften. Tenk om hun bare lot være å si noe, eller svarte på samme nivå? Nei her viser du oss alle Camilla at du vet hva det handler om. Klart alle butikker har noen misfornøyde kunder, det er måten man håndterer de på som avgjør om man får flere kunder på tross av disse. Dette viser du Camilla her! Tommel opp for gode svar. Lykke til videre, både til selgere og kjøpere.

Lisa

26.02.2015 kl.22:13

det er rart Camilla når så mange mennsker sier de ikke for den hjelpen de skal ha og føler seg oversett bør du vel ta tak i det .kan ikke sitte bare forsvare det.du driver en butikk og da akal man føle seg vel der og husk Fredrikstad e Lite brått går rykter og da går folk andre steder

Lisa

27.02.2015 kl.08:47

si meg en ting Kari dette er blogg er lov og si hva man mener og du sier det er en gjeng som sitter og har det gøy for og ødelegge .da må jeg si du er heldig som har opplevd fin service .men mange av oss har ikke det og da er det lov og si fra.en butikk skal våre koselig og komme inn i slik at du har lyst og komme tilbake

VillaPaprika

27.02.2015 kl.15:29

Lisa: jeg forsvarer ikke, jeg sier bare at dette er jeg ikke kjent med, da vi ikke ahr hørt noen fortelle oss det, artig å se samme ip adresse rulle på smatlige av kommetnarer som er negative , slik har jeg ikke interessen av. Yter betjeningen i butikken dårlig serivce må dere ta det med meg på en skikkelig måte, ikke her inne, det tar jeg ikke seirøst. Jeg har allerede nevnt kommentarene igår og damene var av sinn på at slik ikke var bevist gjort om følgende og dersom den/ de som mener dette kommer innom igjen får de en beklagelse over situasjonen. Ha en fin dag!

27.02.2015 kl.21:09

Vi har hørt nå at du/dere er misfornøyde. Går det Ann å gå videre nå?? Dere har også fått svar, så legg det bak dere.

Kristin

03.03.2015 kl.19:01

du må være perfekt Camilla ikke ha noen feil alt som folk skriver forsvarer du ja ja lykke til

VillaPaprika

03.03.2015 kl.20:24

Kristin: topp??

04.03.2015 kl.17:01

Hei Camilla. Vet ikke om du er klar over det, men er en jente som kopierer det meste du legger ut. Vet ikke om du bryr deg noe særlig om det, men tenkte bare å si ifra om det da jeg ikke hadde syns dette var så stas om det var meg :-) ønsker ikke skrive hvem personen er her, men hvis jeg ser at du svarer meg så kontakter jeg deg hvis du ønsker å vite hvem det er :-) ha en fin dag videre.

Kristin

13.03.2015 kl.14:47

kan ikke skjønne meg på deg folk sier meninga si her inne at de ikke blir tatt godt i mot i butikken og du sitter og forsvarer der helt utrolig .setter ikke mine ben der igjen

VillaPaprika

16.03.2015 kl.09:36

Kristin: du er tydelig bare ute etter å sjekanere alt jeg skriver , for hadde du klart å lese ser du at jeg skriver at der er bare å komme innom å få en bekalgelse!!! Mer kan vi ikke gjøre og vil du ikke komme er det ikke noe jeg bruker mer tid på =) ha en fin dag =)

Skriv en ny kommentar

hits