Tips til å skjule zaloflaska

Ja, litt rar overskrift, men ja dere leser rett. De som leser bloggen her titt og ofte vet at jeg er typen som elsker å pynte opp alt som pyntes kan og gjerne hvis det også er praktisk. Jeg får ofte spørsmålet om hva jeg har de ulike såpeartiklene mine i og et av de er denne frostet glasskrukken. 

Jeg tenkte derfor å ha et lite dagstilbud på denne i stor og liten idag og her har vi heller ikke mange igjen så det gjelder å være raske. 

Denne er veldig tøff på kjøkkenbenken med oliven olje eller ved vasken med  Zalo i, men jeg bruker min til vaskemiddel som ellers kommer på fargerike plastflasker. Morsomt med noe litt annerledes og som er pent når det står fremme. Finnes HER og HER i nettbutikken. Dette var bare et lite tirsdagstips fra meg, nyt dagen så skrives vi litt senere! 

14 kommentarer

Hilde

24.02.2015 kl.14:23

Burde ikke du Villapaprika sende henne gaven som hun har vunnet på kalenderen. Det er jo ikke hennes feil at dere ikke har fått mailene som hun sendte til dere.

VillaPaprika

24.02.2015 kl.14:45

Anonym: nå sletter jeg dette, for jeg har intet ønske å sitte å bli fyret oppom med dette kveldenut idag av folk rundt på dette. kontakt meg om det er noe ellers håper jeg du får en flott dag =)

Edel

24.02.2015 kl.15:07

Det har jeg full forståelse for og jeg beklager på nytt. Var absolutt ikke det som var meningen. Siden kommentaren fra Hilde står der enda, svarer jeg på den og håper det ikke blir mer skrevet om dette. Hilde: Det var jeg som ikke ønsket å få tilsendt gaven og ikke Camilla:) Hvis jeg ønsket gaven er jeg ikke i tvil om at Villapaprika hadde sendt den:)

Synne

24.02.2015 kl.16:31

Villapaprika, er det virkelig verdt all negativ "presse" om deg bare for å slippe å gi vinneren gaven?

Jeg ville tro du er mye mer tjent med å ta på deg den kostnaden.

Bare et vennelig råd.

Klem

Synne

Monica

24.02.2015 kl.16:56

Camilla har vel ikke skrevet at hun ikke vil det, ærligtalt , seriøst Camilla sperr ip adressene som bare slenger drit! Du fortjener ikke dette! Hører aldri deg si noe galt om noen så det gjør vondt å se hvor stygge folk er mot deg for alt mulig.

Edel

24.02.2015 kl.17:10

Dette blir for dumt, jeg er vinneren det er snakk om og sa at jeg har sendt mail og ikke fått svar, men at jeg ikke ønsket gaven. Camilla svarte hyggelig at hun ikke har mottatt mail, og hun kunne ikke gjøre noe med at jeg ikke ønsket gaven, men det var bare å kontakte henne hvis jeg ønsket. Hun har hatt problemene med mailen tidligere, så det var ment som en opplysning,for det kan være flere som har sendt mail og ikke fått svar, og tenkte hvis jeg sier ifra har hun da muligheten til å sjekke opp om det er mailen det er noe feil med igjen. Vær så snill å ikke vri og vend på det. Camilla kan ikke noe for at jeg ikke ønsket gaven. Camilla har gjort alt riktig her! Blir ordentlig trist av å se hvordan ting blir noe helt annet enn hva det er snakk om. Jeg trodde ærlig talt at dette ikke skulle bli en "sak" og jeg er utrolig lei meg for at det har blitt det.

Helene

24.02.2015 kl.17:41

Jeg har sett alt som har falt inn her idag og blir rett og slett lei meg. Stakkars deg Camilla som uansett hva du gjør rett eller galt skal bli halshugget! Edel; dette er jo ikke din skyld, men å se hvor stygge folk blir over noe som dreiet seg om en ryddig dialog mellom dere er bare trist.

24.02.2015 kl.18:24

Hva er problemet til folk???? Misunnelsen lenge leve! Ja hun har et nydelig hjem og en snill mann,snill eksmann og vakre unger! Så haters LEV MED DET👊 prøv heller å gjøre noe med ditt eget liv hvis man er så misfornøyd. Hjelper ikke å henge ut Camilla!!!!

Mari

24.02.2015 kl.19:37

Utrolig stilig! Likte veldig godt den frostede.

Ida

24.02.2015 kl.19:52

Er det hull i korken, så man kan helle av den? Eller må man ta av korken for å helle? Utrolig flott var den!

VillaPaprika

24.02.2015 kl.21:51

Ida: nei, den løster du bare av, men det er ikke noe problem =)

VillaPaprika

24.02.2015 kl.21:51

Mari: ikke sant, de er så fine altså =)

25.02.2015 kl.20:12

Veldig lekkert men på generell basis : det være skummelt med sterke såper på ikke- original emballasje ....før eller siden kan noen helle det i seg i den tro et dette er noe godt å drikke. Gjelder særlig de som har barn i hus......så obs obs. Det skjer ulykker av denne typen ikke så rent sjelden har eg hørt.... Så obs på dette!

Mari Alena

25.02.2015 kl.20:59

Takk for tips :)) Fine!

Skriv en ny kommentar

hits