Fantastisk pleie!

God kveld! Her sitter jeg etter kveldens hjemme-spa, for en deilig følelse å peele huden, skrubbe seg og få seg en skikkelig "homespafeeling!" I en hektisk hverdag er alenetid på badet alfa o´mega og balsam for sjela! 

I butikken nå har vi tatt inn noen nye velværeprodukter og siden de forsvant kjempe fort ut i julen rakk jeg ikke å sikre meg de før nå og jeg er så enig det min kollega sa om de, de er altså så gode. Jeg har nå prøvd skrubben og bodylotionen over noen dager nå og merker tydelig at huden får en ny "glød". Jeg har brukt skrubben i ansiktet også og det hjalp meg veldig for nå føler jeg huden er glattere og bedre <3  For meg som sliter med så tørr og irriterende hud var disse perfekt! 

En hjertelig anbefaling fra meg på en ellers kald tirsdagskveld... Unn deg selv litt selvpleie <3 

Produktene finnes HER og HER i nettbutikken.Jeg håper dere alle har en deilig kveld, vi skrives mer imorgen <3 

4 kommentarer

Åse Helen

10.02.2015 kl.23:19

Ja det er så deilig med litt alene tid hvor man kan pleie seg selv litt :-) Skal bestille den skrubben jeg. Så den bruker du både til kroppen og ansiktet?

10.02.2015 kl.23:47

De så deilige ut, kanskje jeg skal gå til innkjøp av de! :) må bare si at jeg elsker stilen du har på interiøret ditt, du har et fantastisk nydelig hjem! :) ha en fin kveld videre :)

Trude

11.02.2015 kl.12:16

Hei,

Har lest bloggen din lenge - bare ikke kommentert før. :)

Jeg vil bare si at du er kjempe flink og en utrolig inspirasjon! Synes det er synd at det er så mange som slenger drit til deg.

Ikke bry deg om dem, vit at du har mange mennesker som setter stor pris på å kose seg med bloggen din og lar seg inspirere av den! :)

Klem fra fast leser!

Heidi

11.02.2015 kl.15:24

Disse skal jeg prøve 👍

Skriv en ny kommentar

hits