Spøsrmålsrunde -svar DEL 1.

Så har tiden kommet og jeg skal svare på noen av spørsmålene deres, jeg må dele det opp i to, hvor jeg tar interiør over en og personlig over en, slik blir det mest ryddig. 

1: Hva slags utdannelse har du? 

Jeg har faktisk ingen utdanning, men jegfullførte grunnkurs helse og sosialfag og har tatt en god del kveldskurs. Salg og markedsføring er en av de, itillegg har jeg lært mye om farger, fargesirkelen, gått fotokurs +++ Det meste er selvlært, jeg brenner virkelig for det jeg gjør og er perfeksjonist mot megselv  i det jeg driver med, jeg tror det er oppskriften til å få til det man driver med -at man virkelig brenner for det. 

2: Har du alltid likt interiør? Hvorfor startet du med nettopp dette?. 

Interiør har alltid stått mitt hjerte nært, så lenge jeg kan huske har jeg styret og ordnet med ting og tang. Jeg var ikke gamle jenta når jeg begynte å gjøre om på rommet mitt og når jeg var hos farmor fikk jeg alltid med meg noen skatter hjem og det var alltid like stas, jeg tok alltid godt vare på det jeg fikk og flere ting har jeg en dag idag. Det var først når jeg fikk en liten leilighet under mamma og pappa jeg fikk opp øynene og begynte å bruke nesten alle lommepengen mine på ting til leiligheten. Etter det har det bare gått på!  Jeg startet med interiør fordi dette er noe jeg følte jeg fikk til, hadde min egen greie på og kunne skille meg litt ut med. Siden jeg blogget og fikk et navn her har det bare blitt mer enn jeg kunne drømt om. 

3: Hva hadde du jobbet med hvis du ikke hadde hatt interiør butikk.? 

Hadde jeg ikke gått den veien jeg har gjort og skulle begynt på nytt ville jeg nok valgt og bli advokat. Jeg har lest de fleste "jus i hverdagen" bøker og dette faget hadde passet meg perfekt da jeg alltid har synest lover, regler osv er veldig spennende. Tro det eller ei. Et annet fag som jeg føler hadde passet meg perfekt er sykepleier, det fordi jeg alltid har elsket å jobbe med mennensker. 

4:Norsk eller matte? 

Å, her fikk jeg et godt spørsmål.(!) Jeg elsker å lese så Norsk er noe jeg alltid har likt,(tro det eller ei) men jeg må nok si mattematikk. Når jeg gikk på skole hatet jeg dette faget, men for noen år siden begynte å jeg kjøpe meg mattematikk bøker for å fordype meg litt i det( kun for hobby). Idag elsker jeg å sette opp budsjetter og diverse og synes dette er veldig spennende. 

5:Har du noen gang hatt lyst til å stenge bloggen og være anonym? 

Ja og nei. Når det har stormet som verst har tankene vært der, men jeg elsker virkelig dette så jeg klarer ikke se for meg et liv uten bloggen, butikken og jobben min. Dette er noe  jeg har fått til og klart å skape en jobb ut av så å stenge den bort er utenkelig. 
6: Hva skjedde mellom deg og Håkon? 

Hmmm, si det(?) Håkon og jeg vokste rett og slett fra hverandre, men er gode venner en dag idag. Det var et veldig tøft valg, men når man fungerer bedre som venner og man ønsker forskjellige ting er livet for kort til å være sammen bare for å være det. Jeg har jo vært sammen med Håkon hele mitt voksene liv nesten så det å starte på nytt har vært en prøvelse også, men jeg er veldig glad vi tok vaget når vi tok det og bevarte vennskapet. Vi har to flotte barn sammen og jobber sammen som et team for at de hele tiden skal ha det best. Olíver og Mathilde er det som står i fokus hos oss hele tiden og heldig som vi er har familien ( søsken, x-svigerforeldre +++ ) også valgt å holde god kontakt med oss, det er godt for jeg var veldig knyttet til hele familien til Håkon. 

7:Tjener du mye ,eller har du mye lån? Hvordan har du råd til å bytte ut ting hele tiden.? 

Jeg jobber og tjener deretter. For meg er det urelevant hva man har i lån så lenge man klarer å betjene det med god margin. Dette er noe jeg mener gjelder alle. Jeg er idag det jeg kaller flink med penger, men jeg har ikke alltid vært det. Jeg er veldig opptatt av å bygge meg en god og trygg økonomisk  fremtid og sparer til barna mine hver mnd (barnetrygden) Jeg ønsker å være en trygg og god brikke i livet til barna mine og det blir man ikke ved å surre selv. Jeg skulle så gjerne ønske jeg var flink mye tidligere enn hva jeg var, men det å lære den "harde" veien er vel best.  Jeg bruker huset mitt som "showroom" , noe som vil si at mesteparten av det jeg tar med hjem forblir ikke i huset mitt. Jeg er heldig fordi jeg har tilgang på mye fint til en mye hyggeligere pris enn om jeg skulle gått i en annen butikk, men det er ikke gratis for meg heller så jeg har ikke råd til å handle vilt. 

8:Røyker og drikker du ofte /mye? 

Jeg drikker lite og sjeldent og har aldri røyket. Jeg drikker helst  pepsi max og har ingen planer om å begynne å røyke i voksen alder. 

9:Hva er det verste du vet? 

Urettferdighe,mobbingt og forskjellsbehandling. Dette er noe jeg ikke kan fordra og absolutt ikke ønsker å se. Jeg er veldig opptatt av å gjøre likt og mener at man uansett hvilken situasjon man står i er det å begynne å gjøre forskjell rett og slett uvoksent og en dårlig egenskap. Mobbing er så uakseptabelt og om jeg noen gang hadde tatt mine barn i dette haded jeg blitt illsint. Vi lever en gang og skal derfor ta godt vare på hverandre vi får ingenting med oss i graven og kommer alle nakene til verden. 

10:Har du brutt forlovelsen med Hans? 

Ild sprer seg i tørt gress .. Jeg har ikke brutt noen ting, men pga jeg følte at andre skulle bestemme alt inninfor nettopp dette, litt for mye negativitet og diverse valgte jeg å legge dette litt på is. For meg må flere brikker på plass før jeg velger å gifte meg for 2.gang. Jeg skal nemlig ikke skille meg igjen og derfor veldger jeg heller bruke god tid når ting rundt meg ennå er litt "uklart". MEN, sant skal sies at vi har det veldig bra som kjærester så for meg er det ingen hast jeg er bare 26 år. hihi... 

11:Er du lykkelig? 

Jeg er lykkelig, ikke hele tiden hver dag, men jeg er det hver dag og det er viktigst <3 

12:Har du planer om flere barn? 

Drømmen er jo å gifte meg å få en liten en til, men her jeg står nå passer ingen baby inn riktig ennå. Jeg har ennå "små" barn og ønsker å bruke og gi alle min tid til nettopp dem. Jeg er heller ikke babysyk så om jeg vil få en til får tiden vise. Situasjonen min gjør det å bli gravid vanskelig og om jeg vil sette meg i den situasjonen der jeg kan bli kjempe skuffet vet jeg ikke. Tiden vil vise hva som vil skje, jeg er åpen for det meste og ser veldig positivt på livet !

13:Hva er dine yndlingsnavn forutenom Olíver og Mathilde.?

Enkelt. Hadde jeg fått en gutt igjen noen gang skulle han hetet William, Philip eller Jacob  og jente Julie,Martine eller Aurora.  Søte navn ikke sant? 

14: Blir du å se på unge mødre igjen? 

Nei, det blir jeg nok ikke. Jeg har vist det som er å vise av meg der, men om jeg blir å se igjen andre steder for tiden vise ;) 

15: Er 2015 ditt år? 

Dette er absolutt mitt år, vent å se alle sammen, jeg har mye som skal opp og frem dette året. ! 

13 kommentarer

Anna

08.02.2015 kl.22:20

Så fantastisk innlegg! Dette var gøy å lese, du er modig og åpen i dine svar :) du virker som en utrolig flott jente, håper du får et bra 2015! Ønsker deg alt godt!

Ella

08.02.2015 kl.23:17

Så gøy å lese, og særlig svar på spm 14. Eldstegutten min heter Philip, og tvillingene Jakob og Julie. Så ja, fine navn :-)

Sandra

08.02.2015 kl.23:38

Reflektert og flott innlegg! Beundrer deg, Camilla! :) Stå på! :)

Christine's blogg

09.02.2015 kl.08:54

du er flott Camilla! <3 Lev livet som du føler er ok for deg og dine barn. Jeg beundrer deg, du er vakker <3

Hanne

09.02.2015 kl.09:18

Så synd å høre at det ikke blir noe bryllup med det første. Kjedelig når noen legger seg opp i slike ting og det hele blir en negativ opplevelse. Jeg synes dere ser så søte ut sammen! Du har kjempefin blogg og virker som et rivjern av en kvinne, hihi :) ha en strålende dag videre! Klem fra fast leser!

Kari

09.02.2015 kl.17:41

Det er så hyggelig å lese om deg, du er så åpen og flink ung kvinne. Det at du har opplevd negativitet angående bryllupet deres synes jeg er trist. Du virket så stolt og lykkelig over det hele så at noen vil dra det ned er forkastelig. Det kan da ikke være voksene oppegående personer? Bryllup og planlegging er en fase i livet man skal ha det hyggelig og glede seg. Dette er noe mellom to personer som andre rundt bare må glede seg over eller holde seg unna. Håper du hever hodet, men si meg hva synes din samboer om dette?

VillaPaprika

09.02.2015 kl.21:35

Christine's blogg: tusen takk vakre deg <3

VillaPaprika

09.02.2015 kl.21:35

Hanne: tusen takk for det kjære deg <3

VillaPaprika

09.02.2015 kl.21:35

Sandra: snille deg <3

VillaPaprika

09.02.2015 kl.21:36

Ella: fineste navna <3

VillaPaprika

09.02.2015 kl.21:36

Anna: ha en deilig uke <3

VillaPaprika

09.02.2015 kl.21:37

Kari: <3<3

Trine - Klisjéhjemmet

13.02.2015 kl.08:53

Hei!

Så fint innlegg :-) Jeg tror også at man kan komme veldig veldig lang, bare med en genuin interesse og hard jobbing. Kjenner veldig mange eksempler på det selv, og jeg lever selv etter det eksempelet. Tror man blir lykkeligere i lengden om man lever etter det man virkelig brenner for, istedenfor å bruke hverdagen sin bare på ting som forventes av andre.

Ønsker dere en flott helg :-)

Klem fra Trine på Klisjéhjemmet

Skriv en ny kommentar

hits