Lunsje dag...

God kveld i stuen, jeg er så vidt innom for å si hei og hopp for her nede skjer det noe hele tiden og jeg har ikke mer enn få dager på meg. PLanen min er egentlig å ikke rekke flyet så jeg kan bli her noen dager ekstra -haha.... Vi har suset rundt i Porto´n i hele dag og bare hygget oss med masse trivlige mennesker og gøyalt liv! Verden er ikke stor og akkurat her vil jeg stifte røtter og bli ! Renslig og pent vet dere, akkurat slik jeg liker det! Jeg kan ikke noe for det jeg altså, bælpene ting og tang har alltid intressert meg, kan titte meg ihjel.  Været er slik vi trodde, når solen skinner kan jeg gå uten jakke, men frysepinne som jeg er hadde jeg den på meg når vi satt og spiste lunsj på Magna, for der blåste det bittelitt pga høyden... Nå skal vi straks ordne oss og komme oss ned til nye eventyr, nyt kvelden så skrives vi! 

5 kommentarer

Lene-Marie Røstad Sunde

02.02.2015 kl.10:32

Ser utrolig deilig ut i Spania! Fins ikke sjalu i det hele tatt ;) haha..

Kos deg og ha en fin mandag! :)

Merete

02.02.2015 kl.12:18

Hva for merke er jakken? Så fin:) Og den lyseblå jeansen m hull i , hvilket merke er den? Navn på modellen evt. Og selger du den beige ponchoen og skjerfet i butikken? Kan dere evt sende?:) Mvh Merete.

VillaPaprika

02.02.2015 kl.16:10

leneogmine: masse fin mandag til deg og dine også <3

VillaPaprika

02.02.2015 kl.16:11

Merete: buksa som jeg hadde på her om dagen er fra lykke i fredrikstad. jakken er fra villapaprika, den har vi på salg nå, ringer du butikken kan du kanskje sikre deg en <3 skjerfet og ponchoen på bildet er sluttsolgt, men kommer inn MASSE nytt!

merete

03.02.2015 kl.14:37

Tusen takk for svar:) Ringte butikken, de hadde kun en Lexington jakke lang modell,er det samme som du har på bildet? Syns den du hadde på deg ikke såg så lang ut:) Og kan eg spørre hvor de beige skoene du hadde sammen med den buksa her om dagen? Hvilket merke de skoene er? Hvis du noen gang vil selge den beige ponchoen så er eg veldig interessert:))

Skriv en ny kommentar

hits