Kjøkken med en touch av rødt .

Glatte flater,sterke kontraster ,myke detaljer er noe av det som møter oss når vi tar et titt på dette kjøkkenet. Eieren liker det enkle, men samtidig det stilrene og elegante , dette ser vi godt på måten ting er satt sammen på her inne. Det lukter deilige når vi beveger oss inn og det står noe som frister i alle kriker og kroker på kjøkkenet. Eieren er glad i røde detaljer og i et ellers lyst kjøkken er fargen virkelig tøff! å dra inn 

Muren som er fra husets  opprinnelig tid tidlig 1900 tallet ble bevart i sin orginale stil og er et smykket i seg selv som bryter med de ellers enkle frontene på kjøkkenet.De ulike dealjene skaper spennende linjer igjennomgående på hele kjøkkenet. 

Ved å åpene opp har eieren fått et gjennomgående kjøkken mellom hall og stue som gir rommet en stor og god romfølelse. 

 

Eieren er veldig nysgjerrig på om bildene blir "greie" og lurer stadig på om det er noe jeg vil flytte på (?) ... Huset er fult av elektrikkere som jobber med å få el.anlegget i garasjen ferdig."- Finner dere noe spennende spør hun dem(?) det kan nemlig dukke opp mange spennende skatter her i huset." Huset har nemlig blitt pusset opp fra bånn for å se slik ut som det gjør idag!  Å eieren var aldri i tivil på hvordan hun vile ha det. 

Nysgjerrig som jeg er kan jeg ikke annet enn å spørre litt rundt huset og hvordan oppgavene er fordelt på kjøkkenet. (?!) 

I hvilket år ble huset bygd? 

--huset er fra tidlig 1900 tallet, nærmere bestemt 1922, men det er bygd på et par ganger etter det. 

Var det du som fikk ta den store kjøkken avgjørelsen(?) eller hadde mannen mer på hjertet ? 

--Når vi skulle velge kjøkken så var vi egentlig ganske enige- INGEN overskap. Det skulle være helblankt og detaljer som kjøkken vifte, benkeplate hvitevarer osv falt da på plass av seg selv, vi hadde de sammen ønskene for hvordan det skulle se ut. 

Du er glad i rødt ser jeg, hvorfor liker du den fargen så godt? 

--Siden jeg liker å ha noen små detaljer som blikkfang falt valget på rødt. MEN, det er kun ting oh tang som er rødt, det hadde blitt for mye for meg om jeg skulle malt en vegg rød. Jeg liker jo å blande nytt med gammelt og fargen liker jeg godt. Noen ganger kan jeg rydde bort masse av det jeg har fremme for å få det litt mer luftig. Somregel er det mye rundt omkring og jeg er en person som er veldig glad i tingene mine så jeg synes det er synd når det ikke kan stå fremme. 

Hvor mye tid tilbringer dere på kjøkkenet og hvem er sjefen her inne? 

--Vi tilbringer ca like mye tid her inne, men det er ingen hemmelighet at mannen i huset synes det er litt mer gøy å kokkelere enn meg. 

Hva er viktig for dere på et kjøkken(?). 

-- Det er at kjøkkenet skal være en et sted hele familien liker å tilbringe tid, det skal være lunt og er det litt rot på benken gjør det ingenting-vi er trossalt en familie på 5.! 

 

Sist men ikke mins, hvordan vil du beskrive stilen din(?) 

--Hmmm, stilen min er nok en blanding av minimalistisk og maksimalistisk! 

Er det ikke inspirerende å se litt ulike kjøkken, det gir ihvertfall meg massevis med inspirasjon og åpner øynene mine for litt nye ideer! 

 

 

 

11 kommentarer

Yvonne

27.01.2015 kl.11:33

Super flott :-)

Heidi

27.01.2015 kl.13:26

Så utrolig fint! Kommer det flere sånne innlegg?

VillaPaprika

27.01.2015 kl.13:27

Heidi: det gjør det =)

VillaPaprika

27.01.2015 kl.13:27

Yvonne: helt enig =)

skapeethjem

27.01.2015 kl.19:51

Hei, vet du om det er Villeroy&Boch fliser de har på kjøkkenveggen?

VillaPaprika

27.01.2015 kl.19:56

skapeethjem: jeg tror ikke det, vet ikke sikkert.

Kine

27.01.2015 kl.20:06

Fantastisk - jeg er full av inspirasjon til å ordne opp i mitt trauste, trange, upraktiske kjøkken etter å ha lest dette innlegget! Lagrer dette slik at jeg kan se på det når tiden og økonomien strekker til slik at vi kan gjøre noe med kjøkkenet :-)

Du er dyktig Camilla - håper du fortsetter med slike innlegg :-)

VillaPaprika

27.01.2015 kl.20:39

Kine: Så bra dette vakre kjøkkenet kunne være til inspirasjon <3 gleder meg <3

Jane

27.01.2015 kl.20:59

Så flott kjøkken:) Vet du hva gråfargen på veggene heter, eller fargekode? Den var bare såå lekker!!

Lene

27.01.2015 kl.22:17

Er ikke det den arbeidsbenken du hadde på kjøkkenet før? syns du skrev en gang at Håkon skulle overta den jeg så trodde dette var fra hans nye kjøkken 😉

EvaK

02.02.2015 kl.20:42

Er i startgropen med oppussing og finner mye fint her på bloggen. Jeg ble nysgjerrig på hvilket gulv de har. Jeg er på jakt etter et gulv som har en gråbrun tone og som ikke er for mørkt og ikke for lyst. Jeg tror dette kan være midt i blinken for meg.Flott blogg du har!

Skriv en ny kommentar

hits