På farta!

Idag har jeg vært på farta i hele dag og jeg gleder meg til en kveld på sofan uten noen som helst oppgaver forran meg, jeg er nemlig så trøtt om dagen! Kan jo nesten sovne stående jeg altså.. Jaja, det er vel slik januar mnd er for de fleste(?) ....  Jeg har lagt om til en sunnere livsstil her hjemme, maten har jeg endevendt totalt på og nå skal vi bare spise sunn kost, men det betyr ikke at vi aldri kan spise noe annet altså.... Idag stå en kyllingrett på menyen og den er jeg veldig spent på, har nesten litt vann i munnen, for dette tror jeg blir himmelsk! Her i huset skal hverdgen gå i fisk og kylling, så får helgene by på det typiske som Taco, biff og kjøttkaker .. haha... 

Jeg føler en bedring allerede for jeg har faktisk gått ned 4 kg de siste to ukene ( fra 66,5kg, h er 1,67 cm) Og hadde jeg ikke snudd hadde pilen bare peket  opp, noe jeg faktisk ble en smule deprimert over. Nå spiser jeg sunt, trener og jobber mye så jeg føler jeg er i en god rutine... Itillegg legger jeg meg før kl 23 hver kveld nå og det er en helt ny verden!  Ønsket er å komme meg ned til min "normal" vekt på 56/57 kg, så ennå skal noen kg til av, men om jeg fortsetter slik som dette har jeg nok nådd mitt mål innen vinterferien<3  Folk har nesten ristet på hodet av meg når jeg har sagt jeg vil gå ned i vekt, men jeg er av den  at jeg legger kjempe fort på meg når jeg bare dytter innpå med usunne saker og jeg får en dårlig selvfølelse når jeg ikke føler meg som meg selv i kroppen.. Da hjelper det liksom lite at folk sier de synes jeg ser "flott" ut, jeg vil inn i mine tidigere bukser igjen og gleden var ENROM når jeg idag kom inn i en av mine yndligngsbukser igjen! Man skal kose seg med mat, men å være aktiv og spise sunt har aldri skadet noen, ihvertfall så lenge de har et sunt forhold til mat og livet!  Slik som jeg holdt på md alt mulig av godis, sjokolade, cluber, biffer ,smørbrød +++ er nå erstattet med sunne gode måltider som jeg faktisk føler gjør meg mer i form også! 

En smilende fornøyd Camilla!!! Kanskje jeg skal dele noe oppkrifter med dere.. Det er ingen diett måltider, bare sunn kost! Skal se hva jeg får til, jeg elsker jo å lage mat så hvorfor ikke?()... Vel, vi skrives, nyt dagen! 

10 kommentarer

Oslofru

21.01.2015 kl.16:38

Jaa dela gärna dina recept!! Uppskattas massor :D <3

Marit Haugen

21.01.2015 kl.16:54

Du er SÅ flink! Ønsker meg veldig oppskrifter! En fin dag til deg og dine :-)

Tessa

21.01.2015 kl.17:59

God dag :-)

lurte på om du selger sann sjeselong stol, ala den du selv har i stuen din, i butikken din?

har vert på utkikk etter en sann leeeeenge, men finner bare en i Howard serien!

May

21.01.2015 kl.19:35

Ja takk for oppskrift 😍 hvor er jakke og skjerf fra? Prøve og att på å få fargekoden på den nye hvite i stuen, vil du dele ?☺️

Lene-Marie Røstad Sunde

21.01.2015 kl.21:37

Du ser kjempeflott ut! :) Og en sunn og aktiv livsstil er bare supert!

linda

22.01.2015 kl.00:10

så flink du er.Har du kuttet ut allt av brød og poteter også? lykke til videre.

VillaPaprika

22.01.2015 kl.10:12

linda: Hei. Jeg har ikke kuttet ut noe av det, men heller redusert mengden jeg spiser i løpet av uken.

VillaPaprika

22.01.2015 kl.10:13

leneogmine: tusen takk <3

Therese

22.01.2015 kl.12:29

Hei! Du trenger ikke å publisere denne kommentaren, for jeg vil bare gi deg bare et tips om at du kan ha lavt stoffskifte. Du kan for eksempel ligge på vippen, eller er akkurat innafor, og derfor sier ikke legen noe. Jeg har hatt lavt stoffskifte i mange år, og har vært hos flere spesialister som har forklart at fastleger ikke kan nok og ikke gir ut medisin ofte nok.

Jeg hadde samme symptomer som deg, vektøkning og trøtthet. Vekten stabiliserte seg tilbake på normalen kun kort tid etter at jeg begynte på medisiner, jeg lå i grenseland på verdiene da. Har økt medisiner etter hvert.

Sjekk også B-12, har du under 170 i verdi, så insister på å få B-12, helst i sprøyteform. Det er et ubetydelig stikk du nesten ikke kjenner i skinka ;)

Dumt å gå for lenge med noe som kan sjekkes via en liten blodprøve.

Bare et tips! :-)

Lene

25.01.2015 kl.23:59

Tror ikke du skal bekymre deg for det hun over her skriver.Tror nok den trøttheten er normal med tanke på hvor mange baller i luften du har. Trenger ikke være noe galt forde. Kroppens måte å si ifra på det, sammen med vintermnd. Med lavt stoffskifte hadde du aldri verden hatt energi til alt det du gjør. Bare hiver deg rundt å maler titt og ofte, ommøblerer, driver butikk etc etc. Ikke hadde du gått ned i vekt så fort bare med å spise mindre i to uker heller. Jeg beundrer virkelig energien din, Gid jeg hadde bare litt av den...sukk.. hilsen ei som som vet hva hun snakker om, har hatt lavt stoffskifte siden jeg fikk min førstefødte for snart 24 år siden, og for tiden har jeg ingen energi🙍

Skriv en ny kommentar

hits