Min Garderobe...

Endelig er klærene på plass i skapene, det var virkelig litt av en jobb skal jeg si dere! Når handlet jeg alle disse klærene  (?) .... Jeg har seriøst et lite klesproblem, jeg får liksom aldri nok av det... Flere enn meg som har samme "sykdom" ?  

Jeg skal ha inn et til av det skapet med glassdører, men jeg har ikke tenkt meg inn på ikea før neste mnd så det får bare være som det er frem til det... Også skal jeg kjøpte to nye hengestativ på Åhlens, de har nemlig noen veldig fine med tre bein og når det skal stå fremme føler jeg at det blir finest!  Frem til et skap til og to nye stativ kommer på plass ser rommet slik ut!

Vi er så utrolig fornøyde!!! 


Mange har lurt på hva jeg gjør om vi blir en til i fremtiden (?) ... Vel, dere om dette skulle skje får jeg brette opp armene og rive litt hyller i klesboden nede, sette skapene inn der. Vi har mer enn nok plass i huset og jeg har hele 30 kvm i bodplass jeg kan benytte meg av og pusse opp til kontor og  stort garderoberom om vi skulle måtte lage barnerom her inne. Dette er et prosjekt vi har sagt vi skal fullføre når den tid kommer, derfor monterer vi ikke noen ting fast i veggene her. Vaskerommet skal jo en dag bli et bad det også( hele 16 kvm blir det når vi bygger det om)  , men ting koster penger og skal ting gjøres skal det gjøres skikkelig så da må vi ta ting litt etter litt. Huset har et fantastisk potensial i underetasjen, men vi har valgt og prioritere og bli ferdig oppe og med kledning ute før vi starter på mer, rommene til ungene, og kjellerstuen er som det skal, men gangen,trappen, vaskerommet og bodene skal i fremtiden gjøres om. Håper dette var godt nok svar på det dere har lurt på. 

Nyt kvelden, nå skal jeg lalle og lade mine batterier! Vi skrives sweeties! 

8 kommentarer

Linda

20.01.2015 kl.22:26

Veldig fint var det..Deilig og ha et rom bare til klær og stasj.

Anja

20.01.2015 kl.22:28

oioi, så fint det ble. Me like :)

Anna

21.01.2015 kl.08:33

Hvor mye har du planer, som meg :-). Allerede fire år vi pusser opp huset, og kan ikke se slutten. Vakker garderobe, jeg også drømmer om dette. Jeg trenger bare å overbevise sin mann at han flyttet kontoret hans oppe til loftstua. Klem Anna

Einy Helen Akselsen

21.01.2015 kl.09:25

Det er så utrolig inspirerende å lese bloggen din Camilla! Herlig å ta ei kaffepause på jobb å lese litt på bloggen din - takk for at du alltid får meg i godt humør! Men, et lite spørsmål.... Liker så godt den mørke grå fargen du bruker på veggen. Kan eg spørre etter navn/nummer ?? På forhånd takk !

21.01.2015 kl.21:17

"En til"? Litt forvirret er jeg, for jeg kan enda huske innlegget om at du ikke kan bære fram flere barn?

VillaPaprika

21.01.2015 kl.21:40

Anonym:Jeg har aldri sagt jeg ikke kan "bære" det frem, men at jeg pga problemer jeg har mulig ikke kan få flere og slik er det ennå. Men man skal aldri si aldri i det tusen tallet vi lever i idag og hedlig er jeg som ikke har tatt alt som har blitt sagt som siste spikeren i kisten. Mange muligheter =) Jeg er evig opptimist og har priviligert som jeg er to flotte barn jeg er uendelig stolt av<3

Lise

25.01.2015 kl.14:06

Hei

Hvor er den fine kommoden fra? Jeg fant den ikke i nettbutikken din :)

VillaPaprika

25.01.2015 kl.18:21

Lise: den var fra villapaprika, men sluttsolgt.

Skriv en ny kommentar

hits