Helge kos

God lørdag alle sammen! Idag er en dag hvor jeg har ligget rett ut, hodet har verket, halsen er sår og jeg merker jeg brygger på noe! Er typisk denne tiden på året og for meg som aldri har tid til sånt, flere som kjenner seg igjen? 

Vel, igår ble det lite blogging på meg, jeg tok meg rett og slett "Fri".. Vi dro til Oslo for å feire svigerfar på Maaemo! Det må jeg si, det var litt av en matopplevelse altså, helt utrolig hvor mye smak de kokkene klarte å få ut av hver eneste rett de serverte.. En opplevelse jeg kommer itl å ta med meg igjennom hele livet mitt.. 

Jeg nevnte så smått til dere at jeg ikke følte jeg fikk frem de nye tingene så godt på de "mørke" bildene mine, så jeg tok noen nye.. Vet ikke om forskjellen er stor jeg altså, men at jeg er fornøyd med de siste kjøpene mine er INGEN tvil.. hihi Som dere ser har veggene blitt kritt hvite, noe noen nesten halshugget meg for, resultatet er jeg så overhappy med, (de sorte er ennå sorte) endelig går tak ,lister og vegger i ett og jeg slipper og ha mange ulike farger i same etasje. Om en uke eller to nå kommer det masse nytt av tekstiler også og gjett om jeg skal fylle opp sofakroken vår med nye putetrekk! Små gleder for interiørfrelst jente som meg .. Er det rart jeg elsker jobben og hjemmet mitt (?) ....  Jeg kan gå å pusle og dulle med det til en hver tid, går aldri lei og koser meg mer og mer. <3 Jeg håper dere koser dere masse idag og nyter helgen! <3 

15 kommentarer

17.01.2015 kl.17:51

Det ble veldig fint med hvitt!:)

Jeanette

17.01.2015 kl.20:54

Nydelig <3

Anne

17.01.2015 kl.22:02

Hei Camilla!

Følger bloggen din med jevne mellomrom, og synes du har et kjempeflott hus. Nesten litt komisk at du klarte å "terge" på deg så mange bare fordi du malte en vegg..hihi. Ikke bry deg om dem, de har tydeligvis ikke noe annet å gjøre enn å kritisere andre. Det hadde jo ikke vært så spennende og inspirerende å følge bloggen din hvis du sjelden eller aldri forandret noe.

Jeg er så imponert over at du rekker over så mye med huset ditt i tillegg til jobb, barn osv. Skulle ønske jeg hadde så mye ekstra energi til bl.a husarbeid etter jobben ;) Forresten hvor ofte vasker du huset? Liker du å vaske el synes du også det bare er et nødvendig onde..? ;)

Ha en fin kveld!

Anne

Therese

18.01.2015 kl.00:36

Det ble veldig fint, men jeg lurer på hvordan du har energi til å male / pusse opp hjemme hele tiden? Jeg kan ikke tenke meg noe verre og mer slitsomt å bruke tiden på (selv om det blir fint etterpå), og lurer på om du liker selve jobben? Synes du har holdt på non-stop nå i mange år, og synes det ser så slitsomt ut. Tror du at du kommer til å stoppe noen gang / bli fornøyd, eller er du en person som stadig trenger forandring?

Uansett, creds til deg for at du står på!:)

Nora

18.01.2015 kl.03:54

Jeg satt her og beundra, og var litt misunnelig på de hvite veggene dine, så kom jeg på at jeg like før jul malte stua hvit selv! Hahaha!:D Btw..har dere varmepumpe? Hvor har dere i så fall gjemt den? Jeg liker ikke vår, ser ikke bra ut der den henger midt i stua ..

Nadia

18.01.2015 kl.07:25

Hei!

Jeg syntes det ble kjempefint :) Bildene kom bedre frem også.

Det er alltid negative folk. Jeg tenker det er fort gjort å være misunnelig på de som klarer å få mye gjort og er effektive. Ingenting å bry seg om :) Alle har forskjellige interesser. Noen liker å male en vegg, andre liker å se på tv eller gjøre andre ting. Vi er forskjellige og godt er det!

Ellers må jeg si jeg er veldig fornøyd. Jeg sendte mannen min fra Oslo til Villa Paprika i går (han reiste frivillig altså) og han kom hjem med speil, lysestaker, to puter og etasjefat :) Jeg er superfornøyd :) Jeg har lett etter speil leeeenge og dette var perfekt! Han fikk god hjelp :) Nå er jeg bitt av basillen og funnet maaange ting jeg vil ha :) hihihihi

Jeg synes du er superflink og dyktig på det du gjør, og viktigst virker du som en veldig god mamma.

Fortsatt god helg!

Nadia :)

Christine

18.01.2015 kl.09:19

Nyyyyydelig :) Lurer på om du planter om hortensian, eller bare lar den være i potten fra butikken? Har så dårlig erfaring med hortensia inne og trenger tips, for de er jo så vakkre! ;)

Emma

18.01.2015 kl.11:03

Du tar så delikate bilder! Kjempe fint! Hod bedring:)

Andrine

18.01.2015 kl.12:25

Hei! Så fint det ble med helt hvite vegger! Vi har samme panelet som dere bare at vi har den "gulfargen". Jeg har selv veldig lyst til å male panelet helt hvit, og ble bare mer gira på å gjøre det nå når jeg så hvor fint det ble hos dere :-D ha en fortsatt god helg og ikke minst god bedring!

18.01.2015 kl.18:17

Hei Camilla! For ei male kresen jente som meg, burde du og male listene. Tenk alltid på listene og taket når du maler veggen. Nå er faktisk taket og listene gullere enn veggen. Bare et tips!!

VillaPaprika

18.01.2015 kl.20:31

Anonym: jeg malte lister når jeg malte veggene så det forstår jeg ikke hvordan du kan si..(?) Mulig det er fordi spottene er på når bildet blir tatt det kan skygge- taket er hvitt og nydelig så det har jeg ingen planer om å starte på =)

Martine

23.01.2015 kl.16:32

Hei! Jeg lurer på hvor du har kjøpt taklampene dine? Har du en ca pris? Jeg lette på nettbutikken din men kunne ikke finne de der. Kjempefine :-)

Christina

23.01.2015 kl.21:30

Hei :) Hva heter fargen du har malt i stuen? Skal pusse opp og har lyst på helt lyst, veldig fin den du har :)

VillaPaprika

25.01.2015 kl.18:28

Martine: kommer ann på hvem du lurer på, de aller fleste er fra villapaprika og ligger på alt fra 4500 og oppover =)

Martine

25.01.2015 kl.20:42

Okey, jeg fant det ikke. Kan du legge ut direktelinken til den som henger over spisebordet ditt? :-) Tusen takk! Hilsen Martine

Skriv en ny kommentar

hits