Villapaprika klar for våren

God kveld i stuen! 

Nå har kvelden kommet og jeg har jobbet til kl nesten var halv 10 og nå skal jeg straks komme meg i sengen<3  Jeg sitter å skal se på " på liv og død" og sitter å sipper som en unge, er så følsom jeg, så det skal ingenting til med meg lenger.. haha.. 

Vel, butikken ble skinnende og ryddig før jeg gikk og det var en deilig følelse! Jeg elsker at våren er på vei inn nå og moro er det å fylle opp med alle de fine nyhetene, for ikke å snakke om alle de deilige blomstene som har flytte tinn også- hihi.... 

Her dere litt av nyhetene som har kommet inn <3 


Ha en deilig natt, vi skrives! 

3 kommentarer

Maria

16.01.2015 kl.09:00

Underbart att se...såå mycket fint! Så härligt att du delar med dig av allt fint. Jag blir så glad varje gång jag tittar in på din blogg...jag blir så fylld av inspiration. Så nu skall jag ta och städa och fixa lite när lille sonen sover. Ha en härlig helg!

/Maria

Laura

16.01.2015 kl.22:47

Du har så fin blogg Camilla, inspirerende. Når jeg er ferdig med husbygging da skal jeg " gå amok" i butikken din, jeg har ille lyst på det kjøkkenet du har... og mye annet... :-)

Marlen

16.01.2015 kl.23:02

hei :D Vi planlegger nytt hus å ser for oss ganske likt interiør som du har. Hvis du måtte ha en tripp trapp stol, hadde du valgt svart eller hvit? Vi er såå usikker:p

å veggen bak spiseborde ditt som du hadde malt før - var den helt svart eller bare mørke blå?

Skriv en ny kommentar

hits