Kjøkken til inspirasjon.

God kveld i stuen! Idag har jeg  tatt masse bilder til alle dere som elsker kjøkken og liker å hente inspirasjon der! Dette er riktig nok bare en liten smakebit av hva dere vil se for jeg har ennå 5 kjøkken til som skal vises frem! Planene mine er så mange fremover og jeg skal prøve å jobbe raskere slik at jeg får ut mange innlegg til dere i uken! Jeg tror jeg kommer ajour og vil få en god start imorgen så nå skal denne bloggen bli et levende interiørmagasin med det lille ekstra - det er så masse moro som skal knipset og deles med dere ! 

Jeg har valgt 6 ulike kjøkken og alle disse kjøkkene er så utrolig gjennomførte og lekre! 6 kjøkken, 6 stiler - 6 ulike hjem!

 De vil komme ut et etter et fra og med uken, MEN!!!.... ---> 

Her ser dere noen smakebitbilder av et, rålekkert er det! 

Nå skal jeg jobbe litt med nettbutikken, imorgen kommer jeg å teppebomber dere med nytt! Inntil vil skrives igjen, nyt kvelden! 

7 kommentarer

13.01.2015 kl.21:16

Åååh, eeendelig litt farger (selv om det bare var fra et friskt fruktfat....). Glad vi får tips, men kan dekorere som vi vil. Hadde dødd om alt skulle være etter "moten". Men takk og lov, alle har sin frie mening! CAMILLA, dette er ikke ment som kritikk av deg, tvert imot, du er fantastisk sel om smaken er ulik til tider. Du er en inspirasjon!!

Anna

14.01.2015 kl.08:36

Great !! Jeg elsker bildene, som inspirerer meg. Bare er en negativ - etter på , jeg må alltid kjøpe noe nytt til mitt kjøkken ;-). Geniale ideen med Norges Glass . Jeg venter på mer :-) . Hilsen Anna

VillaPaprika

14.01.2015 kl.11:59

Anna: sååå bra at du liker det du ser, da er det ekstra stas og vise frem også =)

VillaPaprika

14.01.2015 kl.12:00

Anonym: hihi, så utrolig bra du liker det du ser,da kommer du til å elske resten ! <3 er så moro og inspirere folk med bilder fra flotte hjem <3

14.01.2015 kl.20:43

Ble aldeles sjokkert nå når jeg var innom bloggen din igjen! Tenk at du svarte meg! Meg!!!!! Og det på tross av at jeg kalte deg sel..(Mooohahaha).... Men det skal du vite Camillagullet ,du er en enorm inspirasjon for meg. Følger deg med spenning videre. Stå på, du er j... dyktig, men samtidig må du ta vare på deg selv også, husk d!!!

Sissel

22.01.2015 kl.21:38

hvor har dere kjøpt kjøkkenflisene? De er grisefiiiine :)

VillaPaprika

22.01.2015 kl.22:28

Sissel: de er fra flisekompaniet =)

Skriv en ny kommentar

hits