Hvit og rent!

Happy sunday! 

God søndag og god kveld! Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt en super helg med familien, bare ro og avslappning for sjelen og ikke noe mas hit eller dit,noe som var veldig etterlengtet!  

Idag har jeg jobbet noen timer på Villapaparika og lagt opp programmet for den kommende uken! Bloggen har ikke samarbeidet med nettverket mitt og uansett hvor mye jeg har prøvd har jeg "falt" ut igjen hver gang jeg har prøvd å legge inn bilder eller poste et innlegg, så jeg håper dette kommer ut! 

Her i huset står prosjekt stuevegger igjen, 3 vegger som bare står å roper etter å bli ferdig(!)... Når vi pusset opp og skulle ha opp ferdigmalte veggplater stod vi mellom 3 ulike farger og i butikken så fargen helt topp ut, kald og rolig,- perfekt for å bryte av litt. Etter at platene kom opp har jeg ikke klart å slå meg til ro med dem, de er rett og slett for "lilla" og grå, en farge som ikke passet til resten av huset. Jeg har gang på gang prøvd å overbevise meg selv at - neida, dette kommer til å bli perfekt , bare vent litt.. Men så feil kan jeg ta. Jeg føler de nå går over i "rosa" og klarer ikke få ting til å stemme når de står å virker kalde og varme om hverandre, derfor gjorde jeg det enkelt for meg selv, jeg malte de likegjerne hvite.... Nå skal andre strøk bli tatt og endelig virker veggene " klare" og fine og ikke så masete.. hihi.. Tak,lister og vegger går nå i ett, rent og pent og perfekt til de sorte kontrastveggene vi ellers har i huset!  Nå skal jeg fortsette å male, kjæresten er på innebandy så håpet er å overraske han når han kommer hjem! Han klarte nemlig å si i en bi-settning at veggene virket lilla igår.. Vel, da var det gjort... haha.... 

Nyt kvelden mine vakre! Nå venter det mye spennende på planen og dere skal bli tatt med på ferden! 

29 kommentarer

May

11.01.2015 kl.20:14

😍 vil du dele fargekoden på den hvite?☺️

linda

11.01.2015 kl.20:28

Du altså.Ja ja må man så må man..Når dere har lagt så mye arbeid ned i oppussing er det like godt og bli fornøyd .Lykke til håper fargen blir fin nå da. Gleder meg til og følge deg i 2015 . Ha en fin arbeidsuke.

Beate

11.01.2015 kl.20:29

Tror aldri du er fornøyd med det du har, du sier jo hver gang at det blir så fint osv. og så går det noen få uker og så på han igjen.....

Mina

11.01.2015 kl.20:59

Alltid noen som aldri blir fornøyd...På'n igjen omatt og omatt hele året rundt. Hadde ikke klart å føle meg hjemme og slått meg til ro med så mye forandringer hele tida. Men hver sin lyst. Flott hjem,men maaange hjem som er like fine hvis ikke finere. Så det er ikke så spesielt liksom...

Har det fint jeg og slv om jeg ikke har disse merkegreiene på alt. Synes det er morro å ordne det fint med lavt budsjett jeg :)

B

11.01.2015 kl.21:03

Hvis man ikke har en positiv og hyggelig kommentar er det vel like greit å la være å kommentere ....

Cathrin

11.01.2015 kl.21:40

Er d ikke godt at vi er forskjellig? Selv elsker jeg å gjøre om hjemmet, både farger og interiør. Interiørverden endres jo hele tiden og når man jobber med interiør og eksponerer hjemmet gjennom bloggen må man henge med. Farger har lett for å se annerledes ut i butikk enn hjemme pga lys etc, så hvorfor ikke gjøre noe med d enn å ergre seg? Helt enig med B, hvis man ikke har noe hyggelig å meddele, så la være å kommenter eller la være å fysisk gå inn på bloggen. Selv er jeg innom daglig og lar meg inspirere, alltid noen tips å ta med seg <3

frunielsen

11.01.2015 kl.22:34

Du blir jo aldri fornøyd? Hyggelig med oppussing altså men så ofte?

Du må slutte å skrive at du er så fornøyd og bare elsker det slik det er nå, for uka etter har du endret stil eller farger igjen.

12.01.2015 kl.00:27

Enig! Må slutte å si du er fornøyd. Du skifter jo fargen anna hver dag på håret og veggene. Blir ikke det stygt etterhvert!? kommer nok til å slite på mannen din dette. Når du må endre på noe hele tiden!slitsomt.

Malin

12.01.2015 kl.00:28

Dette er jo faktisk det hun lever av? Hadde du giddet å kikket gjennom de samme bildene hver dag av det samme interiøret?

Stå på! jeg skjønner ikke hvor du henter all energien din fra. Helt fantastisk 😊

12.01.2015 kl.00:34

Er samme bildene vi ser hver dag. Så godt hun bytter ut litt ting imellom.Men å male skulle ikke vere nødvendig.Er galskap.Er ikke sånn man gjør på en kveld!

KariG

12.01.2015 kl.03:05

Jeg skjønner deg veldig godt jeg 😀 Har det på akkurat samme måte 😀

Får hetta hvis fargen blir gal og har malt over maaaange ganger jeg og.

Godt vi er forskjellige,ikke sant 😉

Nydelig blir det og jeg ser godt forskjell.......fatter ikke at folk bryr seg !!!!

Go girl,we love you ❤️

Klem, KariG

Christine

12.01.2015 kl.08:44

Enig med deg! :) Har også hatt en grå/greige farge i stuen som virket lilla i dagslys. Det er utrolig irriterende! Skjønner overhode ikke hvorfor folk orker å erge seg over hva andre mennesker bruker sine egne penger og sin egen tid på?! Det er ingen som tvinger dere til å lese bloggen, og i hvertfall ingen som tvinger dere til å kommentere.

Syns du har ett vakkert hjem :) er nok mange som missunner deg dette!

VillaPaprika

12.01.2015 kl.12:36

Mina: Om noen har flottere hjem elelr stil en meg, hva spiller det for noen rolle? Om jeg vil male veggen min lys er det vel min sak, ikke din? Om jeg vil bytte ut tingene mine annenhverdag er vel det også min sak og ikke din... Jeg blander meg jo ikke opp i andre sine saker så plager det deg er det vel bare å skrolle forbi eller droppe å frivillig logge seg inn. Nyt dagen i ditt flotte "lavbudsjett" hjem , så skal jeg fortsette å gjøre flolk svette ved å følge med på meg... ;)

VillaPaprika

12.01.2015 kl.12:37

KariG: vakre deg tusen takk for god kommentar <3

VillaPaprika

12.01.2015 kl.12:38

Anonym: vet du, jeg er klin gæren! så deilig det er for meg å kunne få være det og bestemme helt selv ;)

VillaPaprika

12.01.2015 kl.12:39

Anonym: Om kjæresten min blir sliten av at jeg har malt veggene våre hvite når han er på innebandyen så tror jeg helt ærlig han har et problem jeg ikke kjenner til.. Og du, jeg rakk å vaske gulvet innnen han kom hjem også og det var faktisk det han merket lukten på først ;) nyt dagen ;)

VillaPaprika

12.01.2015 kl.12:41

frunielsen: Når skrev jeg at jeg var fornøyd med argen på veggene? Vi kjøpte inn denne malingen når vi kjøpte panelplatene og takk og lov for det! ;) Ellers er jeg kjempe fornøyd med hjemmet mitt. Det å male 2 vegger hvite er jo helt grotesk, speiselt når de faktisk var lysegrå...

VillaPaprika

12.01.2015 kl.12:49

Christine: Så lenge de forandringene jeg gjør er så "harmløse" som de jeg gjør er så får folk bare mene hva de vil. Jeg må "bo" meg inn i huset og tror aldri jeg blir ferdig - hihi.. =) Om jeg bruker et par timer en søndagskveld når jeg er alene hjemme på å male to vegger hvite er jeg glad jeg ta den avgjørelsen helt selv. <3 Og takk gud for at jeg gjorde det, for det ble SÅ mye finere <3 hihI..Nyt dagen vakre deg <3

frunielsen

12.01.2015 kl.13:00

Nettopp, så du må slutte å skrive at nå er du så fornøyd og kunne ikke hatt det bedre. For det endrer seg alltid. Endre innlegget ditt.

Og rettskriving er også greit.

VillaPaprika

12.01.2015 kl.13:47

frunielsen: jeg er kjempe fornøyd jeg! Dette er ikke noen norsk-rettskriving, så det blir det dessverre lagt "lite" tid i her inne. Topp at du kan velge å lese det som står eller rett og slett holde deg ute =) Nyt dagen ;)

Tina

12.01.2015 kl.14:14

Djez, så mange sure folk. Kanskje hun VAR fornøyd der og da? Er lov å skifte mening vet dere. Har man tid, lyst og rå må man da få dulle så mye man vil i sitt eget hjem.

may

12.01.2015 kl.16:45

har de så fint,kunne tenkt meg fargekoden jeg på den nye hvite,vil du dele??;)

hanne

12.01.2015 kl.19:53

Jeg skjønner virkelig ikke poenget med å spy ut sure og negative kommentarer på blogger, hva er vitsen med det? Dere blir ikke lykkeligere av det, hvis en ikke har noe hyggelig å si så la da være! Jeg beundrer energien din, Camilla! Jeg har også barn, hus, jobb osv og klarer nok ikke en brøkdel av det du gjør:-) jeg har vært fast leser lenge og liker bloggen din veldig godt❤️

Lill-Ann

12.01.2015 kl.20:40

Hei. Nå syns jeg dere som ikke klarer å la være å skrive noe pent her ikke skal gå inn å se på bildene Camilla legger ut. Herregud, at dere kan gidde å bruke tid på å se på hennes vakre hjem om dere ikke klarer annet enn å kritisere!

Hun har for det første en av Norges beste interiør blogg, og driver sin egen fantastiske butikk. Det er jo da en selvfølge at hun vil forandre på interiør og vise oss lesere ideer. Hvorfor skulle hun drive en blogg om interiør om hun ikke forandret hjemme hos seg? Jeg beundrer denne damen for å gidde å gjør så mye, slik vi andre ønsker , men ikke gidder .

Les andre blogger om dere syns Camilla forandrer vel mye . Og hun har enda aldri oppfordret noen til å handle i sin egen butikk! Hun har så mye fint, men her går det an og få ideer og handle i rimelige kjede butikker. Så ikke kritiser henne for å bruke merkevarer. Selvfølgelig bruker en hva man har i sin egen butikk , men legg også merke til at hun stadig får spørsmål om diverse ting hun viser frem , og mange av svarene hun gir er at noe av pynten er fra billige kjedebutikker!!

Sandra

13.01.2015 kl.11:48

Er det ikke snart på tide at "sjalue" mennesker tar lærdom av hva som nå for eksempel har skjedd med "fotballfruen". La være å si noe dersom dere ikke har noe fint å si, og heller kommenter når det er noe fint dere ønsker å si. Jeg må si jeg virkelig digger dette hjemme og bloggen din. Så utrolig mye lekkert og inspirasjonsrikt :). Jeg er en av de som gjerne hadde malt opp igjen hele huset en gang i mnd om armene hadde holdt :). Stå på med bloggen din og mal så mye du bare gidder :).

Elisa

13.01.2015 kl.15:14

Jøss, det var da voldsomt som folk skulle finne noe negativt i å male et par vegger da... Også på en kveld da gitt, mulig det er regler og normer for når man bør male og hvor raskt osv... Jeg har aldri brydd meg om det, så jeg synes det er dritkult at noen faktisk gjør noe - handling fremfor ord !! Du er kjempeflink Camilla. Lurte bare på fargen, som flere har spurt om, og om du vasket/pusset/grunnet før du malte??

Lena

14.01.2015 kl.08:33

Skjønner deg godt jeg, Camilla :) Har gjort akkurat det samme selv og kommer helt sikkert til å gjøre det igjen ;)

VillaPaprika

14.01.2015 kl.11:59

Lena: det er bra vi er to <3

Jannicke

14.01.2015 kl.23:28

Noen som har stått opp på feil ben her i dag!!!

Gøy å følge deg og bloggen din, du er en inspirasjon og får meg til å starte med prosjekt jeg ellers ville utsatt, så takk for det :) du får til det jeg ser i mitt eget hodet men ikke alltid får helt til å stemme ;)

Gleder meg til å følge deg videre, ha en fortsatt fin kveld :)

Så får de andre her fortsette å spise sitronene sine :D

Skriv en ny kommentar

hits