System i kjellerstuen..

God kveld! Hatt en fin start på det nye året? 

Idag ahr jeg ryddet i skaper og skuffer, prøvd å lage litt system, lagt inn en haug med regninger og gjort unna klesvasken! En kreativ dag på hjemmefronten vel og merke! Imorgen er det helg og jeg gleder meg til uken og hverdagen igjen! Julen er en flott tid, men hverdagen er mye mer "spennende" og givende så jeg ser faktisk frem til mye jobbing i dette året. Jeg vet det vil være dobbelt så mye jobb nå enn i fjor, men det er helt greit, reisen igjennom året skal jeg gjøre til min beste! 

Kjellerstuen er et av de rommene som har fått en liten oppryddning idag, og ungene sitt rom! Der har det blitt kjempe fint og Mathilde har fått mye bedre plass på rommet sitt etter at jeg gjorde om... Og veggen i kjellerstuen fikk en liten runde med malekosten- jeg ble SÅ fornøyd! Over 3-seteren kommer det et avlangt vindu som vi skal sette inn for å få inn mer lys, men ellers er kjellerstuen perfekt for oss! Spesielt for ungene, de bruker den hele tiden... 


Nå skal jeg nyte litt hvile på sofaen før sengen roper på meg, denne dagen har bare flydd av sted! 

4 kommentarer

Linn-Marie

02.01.2015 kl.00:05

Hei!

Jeg digger bloggen din:) følger med og blir veldig inspirert! I høst kjøpte forloveden min og jeg oss et lite koselig hus som trenger noen malingsstrøk og oppgradering ellers. Derfor er det artig å følge med på forandringene som skjer hos dere!:-) du skrev tidligere at vaskerommet var neste prosjekt, om jeg ikke husker helt feil. I vårt lille hus har jeg også vært så heldig å fått et eget lite vaskerom, men veggene er tomme, og jeg ønsker å lage et slags hyllesystem eller oppbevaringssystem:) men kunne trenge litt inspirasjon der også. Er det mulig å spørre om du kunne laget et innlegg med bilder av vaskerommet deres? Forstår om du vil vente også altså.

Hilsen meg:-)

Anne

02.01.2015 kl.00:43

Hei og godt nyttår!

Følger bloggen din og synes dere har fått det kjempefint i huset deres. Jeg synes det er så fint med sånne mørke golv som dere har i stua, og lurer defor på hvilken type golv det er: parkett? fargenavn?

Må bare si at du er effektiv, du fyker rundt fra det ene prosjektet til det andre;) Hvor ofte vasker du huset ditt sånn til vanlig, og har du noen favoritt vaskemidler?

Hilsen Anne

Heidi

02.01.2015 kl.13:01

Wow så fint Camilla

Merethe steen

02.01.2015 kl.19:58

Blir alltid overrasket over alt du orker, klarer og får til (!) du er inspirerende og feiende flott! Det fine "polo-bildet" hvor er det fra:)?

Skriv en ny kommentar

hits