Mimring!

Vi begynner med kjøkkenet og spisestuen! Her har det jo skjedd store forandringer og blitt mer åpent! 

Kjøkkenet vi hadde var aldri noe vi klarte å slå oss til ro med, det var upraktisk og hadde ikke de løsningene vi ønsket, i tillegg var det bokset inn med to vegger som gjorde det både "lite" og klumpete.  Hans sa hele tiden at han ønsket å rive veggen og ha et herregård kjøkken, jeg var faktisk litt uenig da jeg mente vi måtte dempe det med noe enklere.. Takk og pris for at jeg hørte på Hans, for når vi da først startet på prosjekt "hjem" ble alt så mye enklere. Vi ønsket å skape et litt lunt og eksklusivt utrykk og med mørke gulv, panelplater, paneltak og nye lister, spotter, dimmere og generelt nytt el-anlegg ble hele huset sitt hjerte noe helt annet. Og med et kjøkken likende det til herregård ble kjøkkenet bedre enn vi hadde turt å drømme om. Lyse hvite elegante fliser, en vegg uten skaper , mye benkplass og mørk benkeplate ble det perfekte resutatet på drømmekjøkkenet vårt!

Før vi pusset opp så kjøkkenet slik ut! Et nydelig lite kjøkken, men ikke helt vi ønsket.  Så endret jeg litt og gjorde om den hjemmelagde kjøkkenøya litt, den øya var faktisk min stolthet, da jeg fant den i kjelleren når jeg flyttet inn her og valgte og gjøre det til et møbel. 

Ispisestuen fikk vi inn 7 nye kraftige spisestoler, akkurat de vi hadde ønsket begge to.

Etter oppussingen ble stilen slik vi ønsket og jeg har jobbet for hele tiden! Endelig kan jeg si at jeg eier drømmehjemmet mitt! Vi har gjort mye selv der vi har kunnet, men 80 % er gjort av fagfolk. Vi valgte å benytte oss av folk med kunnskap og erfaring pga vi ønkset at alt skulle bli perfekt. Dette er en oppussing som riktig nok har kostet oss noen hundre tusen og da ønsker man gjerne at ting skal bli gjort skikkelig. KK-bygg har stått for alt snekkerarbeidet og kjøkken montering og de skal vidre ta for seg trapp, lister,gulv og vegger i underetasjen,( samt huset sin fasade) nå som vi går inn på nyåret!  Dette er mannfolk som tar jobben alvorlig og hele tiden holdt oss inkludert dersom det var noe... Rart med det, de var her så mye at de nesten ble en del av familien- haha... 

Den høye kjøkkenøyen har mot kjøkkenet skap for barna, med plastservice, kopper , matbokser,drikkeflasker og bestikk som er deres, mot gangen er det ene et skoskap og det andre et skap med kurver til votter, skjerf og luer... Siden vi ikke har noen stor gang oppe har vi gjort det vi kan får å utnytte plass og muligheter best mulig! Nå står nyåret for nye spennende prosjekter og gjett om jeg gleder meg, heldigvis er det ikke store tingene som står igjen, forutenom vaskerommet som skal bli kombinert bad/ vaskerom, men den kostnadden får vi spare til når de andre tingne er på plass. Vi skal bo i huset til vi ikke klarer å benytte oss av trappen noe mer så vi har heldigvis god TID på alt som skal gjøres og veien blir til mens vi går! 

10 kommentarer

Linda

01.01.2015 kl.13:09

Godt nytt år.Utrolig flott har det blitt.Jeg elsker jordfarger så det er helt etter min smak.Gleder meg til og følge deg videre på bloggen.Ha en fin dag videre.

Lill-Ann Salte

01.01.2015 kl.14:53

Hei vakre, og godt nyttår🎉

Likte kjøkkenet før, men guri såååå rålekkert det er nå. Ser hva du mener med at det gamle var upraktisk . Dere har det så delikat og varmt, lekkert og gjennomført😃

Får så mye ideer av deg som jeg vil sette ut i min verden, noe har jeg gjort, noe står i kø😃

Ha en fin fridag videre😃

Lene

01.01.2015 kl.16:04

Godt nyttår! Lekkert er det hos deg/dere :-) Den vesken du har stående foran der, hvilket merke/hvilken type veske er det? Så så praktisk ut med to rom med glidelås ;-)

KariG

01.01.2015 kl.19:14

Syntes du hadde det lekkert før men ser jo at nå er det blitt dritlekkert 😊

Nydelige bilder fra et nydelig hjem ❤️

Klem,KariG

Merete

01.01.2015 kl.20:45

Hvor har du kjøpt gardinene og hva heter dem? :)

Marianne

01.01.2015 kl.21:07

hei :) Utrolig fint! Jeg bare lurer på om stolen i enden av øya er i barhøyde? Hvor selges den? Takk for masse inspirasjon :)

Siri

01.01.2015 kl.21:26

Elsker, elsker elsker både bloggen og stilen din!!!!! Godt nytt år ♡

Eli

01.01.2015 kl.22:09

Hei Camilla 😊 jeg må bare få takke deg for de utrolige flotte bildene du viser oss her og som jeg har fått SÅ mye inspirasjon fra, jeg har funnet min stil takket være deg 😊huset deres har blitt SÅ fint, jeg er innom din blogg flere ganger for dagen 😂ja det er helt sykt, men sånn er det. Jeg synes du er super flink i det du gjør og ønsker deg og dine masse lykke til videre framover.

Klem 💐

Camilla

01.01.2015 kl.22:45

Utrolig fint dere har fått det. Artig å ha litt å puske med da men du har jo nok av mål sikkert i 2015. Godt nyttår!

http://stylistaz.com/makeupkurs-for-dummies

15.01.2015 kl.02:02

Hei :) såå fint du har det :) lurte på hvor du har kjøpt den fine taklampen ?

Skriv en ny kommentar

hits