Luke nr 5 lukkes og luke nr 6 åpens!

God kveld i stuen, denne dagen har jeg nesten ikke vært innom bloggen, jeg har hatt 100 ting å gjøre så jeg tenkte at jeg fikk gjøre det jeg holdt på med ferdig først, men klokken går så her må jeg være litt radig! 

Vel, jeg er bare innom for å dele vinneren av luke 5 og åpne luke nr 6! 

Ikveld blir det bildeløst innlegg, for bak luke nr 6 ligger et gavekort hos byvillapaprika på 500 kr ! 

Det jeg lurer på ikveld er, hva ville du brukt det på? 

 

Vinneren av luke nr 5 ble følgende :  Send oss en mail på byvillapaprika@outlook.com så skal vi få sendt deg skålene dine ! 

Angela

06.12.2014 kl.09:08

I fjor startet familien min en ny tradisjon. Vi feiret julen på hytta vår i Valdres. Det skal vi gjøre i år også. Det fins ingenting bedre enn å våkne i en varm hytte med peiskos, julestrømper som henger på veggen og barna som koser seg med barnetv under en stor dyne. En pappa som står på kjøkkenet og lager god mat og en mamma som går rundt å tenner lys og nynner på julesanger. En mann som er ute å måker snø, mens jeg observerer det vakre synet jeg har rundt meg og tenker på hvor utrolig heldig jeg er som har alle disse fantastiske personene i livet mitt. Vi spiser grøt med mandel til lunsj og kalkun og pinnekjøtt til middag. På kvelden kommer selvfølgelig julenissen en tur på besøk og barna er helt sikre på at de vet hvem det egentlig er. Resten av kvelden nytes med kake og andre godsaker. Åhhh, som jeg gleder meg. Med denne julekalenderen bidrar du til økt julestemning. I skrivende stund sitter jeg med en glede over hva som venter meg om ikke lang tid. Tusen takk:)
Jeg håper dere har hatt en ellers fin, fin dag ! Imorgen blir det normal blogging fra meg igjen, men inntil det, sov godt og drøm søtt! 

104 kommentarer

Siv Torill Hauge

07.12.2014 kl.00:01

Venter i spenning, både på vinner og ny luke :-)

Christine Johanne

07.12.2014 kl.00:07

Åååå... Var akkurat innom nettbutikken for å silke litt, faktisk! Jeg ville brukt det på en av bordlampene, faktisk! Holder sakte men sikkert på å gjøre soverommet komplett og det mangler et par ting enda:) og noe av det viktigste tror jeg er sansene nattbordlamper:D

Siv

07.12.2014 kl.00:13

God kveld kjære deg 😄

Her har dagen gått i 100, så nå er det leggetid, men måtte bare en tur innom bloggen din. Gavekort på 500kr, for en fantastisk kalendergave. Jeg hadde utvilsomt brukt det til å kjøpe spisestuestoler i lin farge, de du har i stua de. Jeg drømmer om å ha 8 slike stoler rundt spisestuebordet mitt, foreløpig har jeg bare en 😉

Klem Siv

Maria.

07.12.2014 kl.00:23

Wow gavekort på 500. Du er virkelig ei god nissemor altså :) Jeg hadde nok kjøpt lampen du har over spisestua de. Men jeg vet jo at det ikke er vanskelig å finne noe hos deg, så lett å få brukt det gavekortet.

Mette

07.12.2014 kl.00:25

Vel overstått bursdagsfeiring! Hektisk kan jeg tenke meg! Det er så kjekt å følge adventskalenderen og ikke minst hverdagen din. Med et gavekort på 500 kr så tror jeg jeg hadde utvidet putesamlingen min med to stk brune Gant- puter. Har vært inne og sett mange ganger på dem og tror de ville passet perfekt i nysofaen vår. Ha en riktig god natt! Vennlig hilsen Mette :)

M-R

07.12.2014 kl.00:33

Rett og slett på noe fint til meg selv.

Renste

07.12.2014 kl.00:36

Åh.. Drømme :)

Det hadde jeg definitivt brukt til å kjøpe en stor og en liten sølvlysestake, samt dill ved siden av. Jeg har siklet på sånne sølvlysestaker altfor lenge. Aller helst skulle jeg også kjøpt den ene lysekrona som ligger i nettbutikken, men lommeboka mi har ikke mulighet til det enda..

Christina

07.12.2014 kl.00:38

Jeg har lyst på ALT i butikken din;) Jeg var innom der i sommer for første gang, og det var en pine å måtte gå ut uten å ha kjøpt alt jeg hadde lyst på;) Jeg hadde nok kjøpt en av de fine putene eller nytt vaske- og skyllemiddel som jeg brukte siste rest av idag:) Ønsker deg en flott førjulstid!

Camilla johansen

07.12.2014 kl.00:43

Oiii. Du skjønner at... Jakten på de perfekte julestrømpene er over og gavekortet hadde kommet veldig godt med til å kjøpe like florence-strømper til ungene :D Har liksom ikke fått meg til å kjøpe de ennå.

Også hadde det vært like mye en gave til meg selv der de skulle hengt så fint ved peisen <3

Fortsatt god førjulstid til deg og dine <3

Anny

07.12.2014 kl.00:44

Ååh- Et gavekort hos byVillaPaprika ville vært drømmen nå som jeg ønsker meg håndklerne fra Lexington dere fører 😍 Vi er nyetablerte i leilighet så håndkler så vakre som disse er det umulig å ikke ønske seg.

God kveld videre til deg, Camilla

Martine

07.12.2014 kl.00:46

Ååh, du er så snill, du! Jeg har flyttet for meg selv og leiligheten er iiiskald! Derfor ville jeg brukt gavekortet på et deilig pledd fra Gant :) Jeg har ikke mye å rutte med, så dette gavekortet hadde hjulpet utrolig mye. Også har jeg bursdag på torsdag den 11. desember, iiih! Ha en god natt, kjære deg. Klem fra Martine <3

Tone

07.12.2014 kl.00:49

Åååå jeg vet hva jeg hadde ønsket meg... et luktelys med duft av jul🎄🎅🎁Det hadde vært noe det. Har siklet på disse før, men ikke tatt meg råd til den luxusen.

Du er vel bra snill som gir noen heldige på bloggen en gave hver dag fram mot jul❤

Kos deg masse videre i denne deilige førjulstiden❤

Fredriksen

07.12.2014 kl.00:59

Åå vakre vennen, du camilla da hadde jeg brukt det på den lekre grønne. Puta dere har , den er så lekker ,eller noen andre puter, lekkert hos deg så kunne tatt hva som helst jeg ,kose deg og god klem fra fredrikke

Edel

07.12.2014 kl.01:02

Wow, nok en bra kalendergave:-) Hva ville jeg ikke brukt gavekortet på hvis jeg ble den heldige vinneren??;) Du selger jo så utrolig mye fint, men det hadde nok blitt de rotting dekkbrikkene, syntes de gjør så utrolig mye med et nokså vanlig spisebord , så ville nok hatt de på bordet hele tiden, hehe.

Cathrine Bjørkesett

07.12.2014 kl.01:02

Med gavekort på 500kr hadde jeg tatt turen til den vakreste butikken jeg veit om, og kjøpt black & white klokka som jeg har sikla på leeenge! Og sikkert blitt med meg litt andre godsaker :) Mye fint du har, jeg leser bloggen din hver dag og går aldri lei! Tvert imot, her i huset har jeg mye fra den vakreste butikken -Villapaprika! Håper vi sees snart Camilla! :) Ønsker deg og dine fortsatt en god førjulstid❤️ Klem

Marthe

07.12.2014 kl.01:11

Tenkt å vinne et gavekort på 500 fra den flotte butikken din da! Hadde blitt utrolig glad for alt jeg hadde fått fra butikken din jeg, alt du har er jo fantastisk flott!

Hadde blitt veldig vanskelig å velge noe for man har jo lyst på alt, men vis jeg skulle vært så heldig å vinne ville jeg faktisk gitt gavekortet til mammaen min, fordi hun er verdens beste mamma og jeg ville ikke vært den personen jeg er i dag uten henne, syntes alle mammaer fortjener en stor applaus, det er nok ikke alltid like lett å være mamma, men gurimalla så gode de er å ha! Ville gitt gavekortet til mamma fordi jeg er så utrolig glad i hun og syntes hun hadde fortjent en godbit fra butikken din.

Ha en fortsatt god natt snille deg! Natta klem fra meg

Katrine

07.12.2014 kl.01:15

Tror det hadde blitt det store rotting-brettet ditt, eller dekkbrikkene😄 hver gang jeg ser bilde av det på bloggen din blir jeg helt matt😍

Ejlis

07.12.2014 kl.01:28

Vanskelig vanskelig.. Dere har jo såå mye fint :)) jeg ville brukt det på rotting spisebrikker, men det har jeg nettopp mottatt fra dere, så kanskje et rottingbrett for å ha på bordet. Eller noen nye puter, det er det alltids plass til..eller en ny lykt, de var jo nydelige de du nettopp har fått inn :) vanskelig å måtte velge når du har så mye fint :)

Monica Andreassen

07.12.2014 kl.01:33

Jeg ville brukt det på noe fint til mitt nye kjøkken! Det meste jeg har i skapene er bare "skrammel" og lengter etter å bli bytta ut!

Hanne

07.12.2014 kl.01:47

Wow! Gavekort på 500,- DET hadde kommet godt med nå før jul! Også fra Villapaprika! Jeg hadde blitt sååå utrooolig glad! :-) :-) Makan til fin blogg og nettbutikk skal du lete lenge etter! Jeg nevner bloggen og nettbutikken din ofte på jobb, tror min stakkars kollega begynner å bli litt smålei av at jeg alltid nevner "du vet den interiørbloggen jeg følger ja???? Igår så...." eller... "Ja, det blir fint! Det så jeg de gjorde på Villapaprika en gang!" :-) Du og dine er jo så flinke! ... og jeg MÅ sjekke bloggen din hver kveld før jeg legger meg!

Om jeg skulle være så heldig å vinne, ville jeg kjøpt meg en Washington lyslykt eller to brune linputer! Eller kanskje rottingbrettet,(For det vet jeg mamma ønsker seg! Jeg har det alt.:-) ) Det ville blitt såå vanskelig å bestemme seg!! Nå begynner jeg å tenke på durance og noen glasskrukker også.... Det ville med andre ord ikke blitt noe problem å bruke opp gavekortet!! Krysser fingrer og tær :-)

Kine

07.12.2014 kl.02:34

Jeg ville brukt gavekortet på alt av Durance, elsker både lys og vaskeprodukter!

Hilde

07.12.2014 kl.03:07

God kveld/natt til deg også :)

Ett gavekort på 500 kr - fantastisk fin og gledelig gave som eg ville ha brukt på lykter eller pyntepute!! Sikler etter sånne flotte pynteputer som du har <3 <3

Ett gåvekort på 500 kr frå VillaPaprika, det gleder sååå mange at du aner ikkje Camilla:)

Fantastisk snilt av deg å ha slike flotte kalendergaver, krysser fingrane! :)

Anna

07.12.2014 kl.03:15

Da ville jeg brukt det på vaskemiddel😊 Endeli fått testa di, har hatt lyst så lenge😊

Mette

07.12.2014 kl.04:20

Stadig innom nettbutikken din og sikler på alt det fine du har.. Akkurat nå må det være dette fatet som står høyest på ønskelisten:http://www.byvillapaprika.no/products/kakefat-p-stett-med-lokk

Gavekort på kr. 500 hadde vært et greit bidrag :D Krysser fingrene :)

Runi

07.12.2014 kl.06:44

Hei.tror ikke det hadde vært vanskelig og brukt opp det gavekortet hos deg :)hadde blitt litt mer og tenker jeg :) ville nok brukt det på deilige lexingtonhåndkær...jeg har aldri besøkt butikken din ,da jeg bor et stykke unna,men en dag hvis jeg er på de kanter ...jeg er innom bloggen din daglig ,liker veldig godt ærligheten din ...ei jente med bein i nesa..da får du ha en fin dag med dine ..

Andrea

07.12.2014 kl.07:13

Skulle helt klart brukt det på klokken du har på kjøkkenet ditt, den er bare så lekker :-D

Kristine

07.12.2014 kl.08:01

Wow dette var en fin gave❤️Ikke vanskelig å bruke opp et gavekort på Villa paprika.Har siklet på den fine "Alu stjernen" til 499 kr.Den hadde passet perfekt i huset mitt🌟

God jul til deg og dine!!!

Julie

07.12.2014 kl.08:05

Hei! Om jeg hadde vunnet gavekort på 500 kr.hadde jeg nok brukt det på lexington kjøkkenhåndkle og noen av de skålene fra gant. Får nytt kjøkken nå rett etter jul og da hadde det vært noe å pynte med! Takk for inspirasjon,tips og en herlig blogg jeg må lese og snoke litt på hver dag! Ha en fin dag!

Karianne

07.12.2014 kl.08:08

Hei hei

Da ville jeg ha brukt det til et kakefat med stett og lokk. Det hadde vært så utrulig flott å servert julekaker av.

Fantastisk fin blogg ,er ofte innom her for å få inspirasjon.

Randi

07.12.2014 kl.08:12

Ååååå...tenk å kunne kjenne på den lykkefølelsen å eie et gavekort på 500 kr fra din butikk!!👍❤️

Kunne gå å rusle rundt...i min egen boble...og plukke med meg det øynene mine finner av godsaker!

Kanskje en lysestake....kanskje noen nye håndklær...en ny lampe?

Jeg tar et dypt pust....å håper!🎅

Anette kolle

07.12.2014 kl.08:20

Ååå gavekort i din butikk hadde vært en virkelig fantastisk gave på bursdagen min 🌟 jeg blir 35år i dag. Har nylig blitt ferdig med å pusse opp badet våres her hjemme,men mangler det lille siste der. Duer så fantastisk til å innrede og gjøre det lille ekstra som gjør resultatet fantastisk om det er inne eller ute.👏✨ du er til stor inspirasjon. Og det er med stor glede jeg er inne å følger bloggen din. En av dagens høyde punkt når jobb,middag og lekser er gjort og mor kan ha en liten kosestund før resten av dagens gjøremål står for tur. Så litt luksus som flotte håndkler eller et duftlys på badet hadde vært toppers❤️✨

Monika

07.12.2014 kl.08:20

For en adventskalender du har:-) Det er jo så mye fint, men hadde blitt det store rottingbrettet som jeg har "siklet" på i månedsvis. :-)

Turid-Helen

07.12.2014 kl.08:26

Åååå hvorfor finnes denne bloggen og instagramen? Er altså så avhengig! Sjekker den med engang jeg våkner å kjemper om å åpne øyne og bestandig før jeg sovner,pluss flere ganger imellom. Du er fantastisk,stråler som en sol og interiør smak som kun gudene Kan sette ord på . Heldige Hans som har fått full pakke på damevalget sitt. Du er unik og et forbilde for mange på forskjellige måte,gløm aldri det ;)

Å vinne 500kr i din drømmebutikk,hadde vært perfekt,det er altså så mye jeg kunne tenkt meg. Jeg er så forelsket i den skålen på stett som du har på spisebordser,gavekortet kunne hjelpt meg på vei til å endelig bli en lykkelig eier av den. Ellers ønsker jeg meg lexington produkter 😘 gavmilde og snille du som har en perfekt kalender for oss lesere 💖

Celine Eidaker

07.12.2014 kl.08:37

Hei Camilla! Vel overstått bursdag med jentene. Jeg ville ha brukt pengene på en champagne kjøler. Denne har bestemoren min siklet etter lenge nå. Hun er en fantastisk person som alltid stiller opp for alle rundt seg. Vi er heldige som har henne. Dette ville ha vært den perfekte julegaven til henne. Ha en fin søndag:)

martha

07.12.2014 kl.08:46

Hei

Flott gave! Ville brukt det til Duarance jule- duftlys eller vaskemiddel.:)

JUOT

07.12.2014 kl.08:48

Wow, et gavekort på 500,-:))) Du er utrolig raus:)))) Hadde jeg vunnet tror jeg at jeg hadde brukt det på et rottingbrett. Det du har er så fint. Ønske seg, ønske seg.

Klem fra JUOT.

Kristine

07.12.2014 kl.09:08

Hei ;)

Jeg ville brukt de på luke 5, synes de krukkene med tilbehør er rett og slett flotte.

De hadde vært perfekte!

Ha en fortsatt god helg.

07.12.2014 kl.09:14

Jeg ville brukt det på de fine lysestakene til kubbelys. Driver å pusser opp min aller første leiligheten om dagen, og gleder meg veldig til å pynte der :)

Lene

07.12.2014 kl.09:15

Jeg har veeldig lyst på noen fiiine lykter!😍 Så nå krysser jeg fingrene, igjen!

Stine

07.12.2014 kl.09:19

Ønsker meg veldig de sølv lyktene, så da hadde et gave kort kommet godt med! Krysser fingrene :)

Mari

07.12.2014 kl.09:19

Hva jeg ville brukt gavekortet på er uten tvil durance produkter! Luksusduftys som også ser fantastiske ut😍 Jeg har to lys som jeg kun tenner på i helgen for å bevare de lengst mulig. Har lenge hatt lyst til å prøve hus og klesvask produktene pga allergi og eksem i familien, men med stramt budsjett har jeg aldri tatt meg råd til denne luksusen fra durance. Ønsker meg også ett juleduftlys så jeg kan fylle huset med magisk duft hele jula💗

Lill-Ann Salte

07.12.2014 kl.09:20

Hei. Og vel over bursdagen, tenker prinsessens storkoste seg.

Jeg holder på å planlegge hva jeg skal ha fra Villa Paprika etter jul. Så gavekort på fra dere gjør jo at jeg kan øke budsjettet mitt enda mer. Jeg vurderer å bestille spisestuestolene. Og vil ha nye lamper, puter og litt dasj til både stue og kjøkken.

Ha en flott 2 advent søndag.

Linea

07.12.2014 kl.09:37

Hei igjen😜.

Jeg ville brukt gavekortet på putetrekk tror jeg, da jeg er så lei av di jeg har, og har sett så mange fine i nettbutikken:)

Ha en videre fin helg.

Du er fantastisk, stå på.

Cathrin

07.12.2014 kl.09:38

Et gavekort fra dere hadde gått til de utrolig deilige håndklene fra Gant, har et par allerede og de er uunnværlige ;-)

Ha en magisk 2.advent.

Benedicte

07.12.2014 kl.09:49

Lexington-håndkler :D

Cornelia

07.12.2014 kl.09:52

Dersom jeg hadde vunnet gavekort på villapaprika tror jeg at jeg med stor sikkerhet hadde tatt turen fra Oslo til Fredrikstad! Jeg ville nok kjøpt meg puter til sofaen og noen nye håndklær av god kvalitet :-) Kanskje jeg hadde unnet meg enda litt mer også ;-) Jeg må skryte av bloggen din Camilla. Vi er like gamle, jeg har ei jente på 1,5 år og når hun er i seng leser jeg alltid bloggen din. Da slapper jeg helt av og nyter alenetiden :-) takk!

Maren

07.12.2014 kl.10:00

Så flotte premier du deler ut! Jeg ville brukt gavekortet på noe flott interiør til mamma som hun kan ha på den nye hytta hun bygger:-) er så glad i å glede andre, og gi en liten oppmerksomhet når som helst - uavhengig av jul og bursdager. God jul!

INP

07.12.2014 kl.10:03

Ååå, for en flott adventsgave! Jeg har kikket innpå nettsidene mange ganger, men klarer ikke å bestemme meg. Er så utrolig mye flott der! Sannsynligheten for at jeg vinner er liten, så jeg tror jeg avventer og ser om jeg skulle være så heldig å "vinne i lotto" først, så slipper jeg å ta en avgjørelse nå 😉😄 Ha en nydelig dag, snille du!

Ida

07.12.2014 kl.10:24

Åh, et gavekort fra Villapaprika hadde vert så bra! Jeg elsker butikken din og vil gjerne vinne et gavekort derfra! Jeg ville brukt det på putetrekk, tepper eller duflys! <3

Marlene

07.12.2014 kl.10:27

WOW!!! Virkelig imponert over julekalenderen du kjører i år! 😀 Et gavekort på 500 kr ville kommet veldig godt med da det er mye jeg ønsker meg fra en av landets beste interiørbutikker! Rottingbrett, Washington lykt og de lekre Mille Moi spisestolene står høyt på ønskelisten! Er allerede godt i gang med sparingen til stolene så håper at de en vakker dag (om ikke så altfor lenge) blir mine! 😊 Er student så det er ikke alltid det er rom for interiørkjøp, men du har virkelig inspirert meg til å tenke meg om to ganger og heller kjøpe noe jeg virkelig ønsker meg og vet at passer inn! Fortsett med den inspirerende jobben du gjør, gleder meg like herlig hver gang jeg kikker innom bloggen din eller Instagram!

Ha en fin andre søndag i advent Med familien! Gleder meg til neste innlegg! Klem fra Marlene

Cecilie

07.12.2014 kl.10:27

Jeg ville brukt gavekortet på putetrekk eller duftlys fra durance! To ting jeg elsker, men som er vanskelig å ta seg råd til i en hverdag der vi sparer alt vi har til bryllup :-)

hege

07.12.2014 kl.11:02

det er jo så utroligt mye fint i nettbutikken så det vil ikke ha vært noe problem å få brukt det.tror jeg ville brukt det på en lykt eller kanskje litt ny julepynt :)

Miriam

07.12.2014 kl.11:04

Wow for en kalendergave! Jeg har lyst på alt, men har siklet på ponchoen dere har i en god stund nå. *håpe håpe håpe*

Ine

07.12.2014 kl.11:49

Å himmel, vanskelig å måtte velge. Men jeg hadde gått for vaskemiddel dra Durance, og fine håndklær til 🎅 god jul til deg å dine!

Tonje

07.12.2014 kl.12:09

Det hadde vært såå kjekt å vunnet gavekort😍 det har jeg ønsket meg i julegave fra de i familien også, siden det er så mye i nettbutikken din jeg har lyst på. Både kakefat med glasskuppel, lexington håndduker, putetrekk, gant servise og lykt. Krysser ALT jeg har for litt vinnelykke så jeg kan kjøpe en førjulsgave til meg selv😊😊🙏🙏

Ida

07.12.2014 kl.12:42

Hm...et gavekort fra deg hadde nok blitt noen lekre skåler med sølvlokk tenker jeg...ellers har jeg siklet leeenge på et par lamper ...eller så kommer jeg til å ta durance vaskemiddel og skyllemiddel!!:)

Ida M

07.12.2014 kl.12:54

Ser mye på interiør men det er KUN din butikk og blogg/instagram som inspirerer meg!! (bare spør de som kjenner meg, hihi) Hadde jeg ikke vært student ville turen innom butikken din vært mye oftere. Kunne ikke fått en bedre julegave enn et gavekort fra Villapaprika!! Da ville jeg brukt det på serviset fra Gant, 80*80 puter, rotting briketter +++. Stå på videre jeg heier på deg :)))

Linn

07.12.2014 kl.13:00

Hei!

Jeg og samboeren min har akkurat kjøpt oss nytt hus, og overtar allerede til torsdag, 11.desember, og det er så mye vi trenger. En del har vi allerede kjøpt, men det gjør jo naturligvis at lommeboken blir tynnere, så et gavekort på 500kr ville så absolutt kommet godt med. Spesielt nå midt oppi julen!

Det er så mye fint av lysestaker, rottingfat, lamper og puter i nettbutikken din jeg har så lyst på. Jeg henter mye inspirasjon fra bloggen din, du er så dyktig på det du driver med. Det er vel bare for meg å krysse fingrene og håpe at jeg kan være heldig å vinne dette gavekortet:)

Ha en fin søndag:))

Silje

07.12.2014 kl.13:11

På en fiiin lykt :-)

Kristina Fredriksen

07.12.2014 kl.13:16

Åh, så morsomt! Jeg ville brukt gavekortet på noe som fikk leiligheten til å bli mer og mer meg, og jeg finner mye i butikken din jeg har lyst på. Jeg ville brukt gavekortet til de fine lyktene dine, ønsket meg det lenge. Washington lukten er et stort ønske! Og står så til resten her. Ellers ville jeg brukt det på puter, skåler, staker osv:) prøver lykken! Ha en fin dag! Klem

henriette_lavik

07.12.2014 kl.13:56

Så koselig og lese hos deg igjen;) nettopp kommet hjem fra London med full koffert og ingen interiør. Så jeg ville brukt det på nye lykter:)

KariG

07.12.2014 kl.14:12

Jeg har lyst på alt i butikken din og har faktisk endel nå, men en ting jeg ønsker meg veldig, er det absolutt vakreste kakefatet på stett 😍😍😍

Fin søndag til dere alle 😀

Klem, KariG

Anne

07.12.2014 kl.14:19

Åhh et gavekort på 500 kr, I love it :) Jeg har ikke kunnet fått en bedre julegave, det er jo så mye fint å velge av interiør fra butikken din. Har jeg vunnet gavekorte har jeg kjøpt meg ei sølvlykt, et av de nydelige rottingbrettene eller noen av de lekre putetrekkene du selger:) Stå på videre, du er en stor inspirasjon for mange. Jeg gleder meg hver dag til å innom bloggen din for inspirasjon til hjemmet :)

beathe S Olsen

07.12.2014 kl.14:45

Rottingbrett :)) lekkert

Maria Elisabeth

07.12.2014 kl.14:51

For en super kalendergave! Jeg hadde uten tvil brukt gavekortet på dekketallerkener i rotting:) De har jeg ønsket meg bestandig, og de ville passet perfekt til spisestuemøblementet mitt:) Ha en fantastisk dag Camilla! Keep up the good work;)

Karoline

07.12.2014 kl.14:56

Hei!

Gavekort på 500 kr👏. Hva jeg ville brukt det på?

Jeg klarer faktisk ikke bestemme meg. Jeg tror jeg måtte reist meg en tur, besøkt butikken for å se varene slik du stiller de ut i butikken. Kanskje fått litt interiør-hjelp!

Jeg vet jeg ikke hadde slitt med å bruke opp pengene, men ville virkelig hatt god inspirasjon i kjøpet:)

Håper vi sees:)

Sylvia

07.12.2014 kl.15:01

Det hadde ikke vært vanskelig å bruke gavekortet nei :)

Men jeg hadde nok kjøpt duranceprodukter - elsker de ❤️❤️, ellers så står nok håndklærne fra lexington høyt oppe på listen!

Ha en fin søndag, Camilla 😍

carina

07.12.2014 kl.15:11

Så utrolig mye fint i nettbutikken, jammen ikke lett å bestemme seg.

Men falt pladask for sølvkoppen som ligger under katogorien "Jul", måtte blitt noen av de:) Kunne skrevet hva som helst egentlig, for absolutt alt er jo fint:)

Eirika

07.12.2014 kl.15:30

Ååå :) Det skulle jeg gitt til min kjære lillesøster som bor i Bergen. Hver gang hun er her i Fredrikstad på besøk hos meg måååå hun innom butikken din! Hadde jeg vunnet gavekortet hadde jeg kunne gledet henne med det og i tillegg kunne jeg sett frem til et koselig søsterbesøk :) vinn vinn for alle :)

God jul til deg og dine, enten jeg vinner eller ikke :)

annette

07.12.2014 kl.15:35

Heisann!

Hvis jeg hadde blitt den heldige vinner av gavekortet , er det vin/champagne kjøleren som står høyt på ønskelista mi nå før jul. Ellers er det jo så mye flott å velge i at gavekortet skulle fått bein å gå på ;-)

Har også lyst til å handle noen gode duftlys, Durance har jo den deiligste juleduften :-D

Krysser fingrene og ønsker deg en fin dag!:-)

Cathrine K

07.12.2014 kl.15:36

Jeg ville brukt det på noen lysestaker :)

June

07.12.2014 kl.16:54

Hei😁jeg ville brukt gavekortet på de grønne Gant skålene som du loddet ut Igår, de var sååååå fine😃 og hadde passet perfekt inn hos meg! Jeg er nemlig også veldig glad i grønt 💚💚💚

cecilie

07.12.2014 kl.17:11

Hei Camilla :)

Hadde jeg vunnet 500,- i gavekort tror jeg rett og slett jeg skulle unnet meg vaskemiddel og tøymykner fra Durance ♥ Du skriver stadig om hvor himmelsk det er å legge seg i nyvasket sengetøy, så dette har jeg drømt om lenge ;) og som småbarnsmor med stort hus ( lån ) og andre prioriteringer har dette blitt for luksus for meg foreløpig :) Så, tvi tvi :D

Camilla

07.12.2014 kl.17:34

Hei 😄

Hadde jeg vunnet 500,- så ville jeg ha kjøpt meg rottingbrette som jeg har hatt lyst på i lang tid! :-) Ha en fin kveld ☺️

Cathrine

07.12.2014 kl.17:41

Hei! Hadde jeg vunnet, ville jeg brukt det på produkter fra Durance!:)

Ønsker deg og dine en flott 2.søndag i advent.

Jeanette

07.12.2014 kl.17:44

Du er så raus med leserene dine :) Ordenlig snill er du <3 Hadde jeg vunnet ville jeg kjøpt et sånt fint kakefat :) eller spart til lysestaker fra Florence <3 Men i teorien kunne jeg vel kjøpt alt du har i butikken :D Utrolig mye fint :) Ønsker deg en flott 2.søndag i advent <3

Ingrida

07.12.2014 kl.18:04

Du har så mye flott, vanskelig å velge. Noen nye håndklær hadde slett ikke vært av veien. Klemz

camilla eggen

07.12.2014 kl.18:07

Det er et utrolig vanskelig spørsmål! jeg er rett som det er inne å titter å legger til varer i handlekurven, men så går det 2 minutter også endrer jeg på det :) Et stort ønske er å fylle opp med flere kopper fra lexington så det er første ønsket - har 2 fra før som er kjøpt hos deg og ELSKER de:D

wenche

07.12.2014 kl.18:09

Hvis jeg hadde vært så heldig å vinne hadde jeg brukt gavekortet til å kjøpe meg det beige flag pleddet fra Lexington. Har ønsket meg det siden det kom inn i nettbutikken men ikke tatt meg råd til å kjøpe det. Det er så huskaldt om dagen, så tenk å kunne sitte under det med en varm kopp te og bare kose seg. Ønsker deg og dine en fantastisk adventstid. Fortsett å blogge som du gjør, jeg får masse inspirasjon:)))

Victoria LT

07.12.2014 kl.18:26

God 2.Advent :)

Fantastisk kalendergave :) Jeg ville brukt gavekortet på Washington lyslykt ( Den har jeg lagt min elsk på! Fantastisk lykt! ) bland annet, har en handlekurv liggende som jeg ikke har tatt meg råd til enda, så da ville jeg lagt gavekortet inn i det :) Håper dere har en super søndag, Camilla! =)

07.12.2014 kl.18:43

dersom eg hadde vore den heldige vinnaren på eit gavekort hadde eg vore i lykke=)

Da hadde eg kjøpt meg nokre av dei store lyktene og godduft fra durance.

Sara

07.12.2014 kl.18:47

Wow, det var en fin luke det!:) jeg ville uten tvil brukt de på en av de sølv lyktene dine. Har siklet på de en hel evighet!!!! Tvitviiii:)

Turid

07.12.2014 kl.18:58

Jeg prøver lykken igjen!😄 Spennende hver dag denne kalenderen😄 Hadde jeg vært så heldig og vunnet gavekort på 500kr ville jeg brukt det på to glasslykter. De synes jeg er så fine med linbånd og bjelle. Linbånd og bjelle har jeg kjøpt hos deg, men glasslyktene var ikke på lager akkurat da. To stjernetelysestaker ville jeg også brukt gavekortet på, de ville blitt så fine på julebordet. Fortsatt fin førjulstid!

Eva

07.12.2014 kl.19:28

Hadde jeg vunnet gavekortet måtte jeg nok kjøpt meg enda et rottingbrett,det store rektangelformede. Jeg kunne hatt et nytt på kjøkkenbenken,det jeg har kunne godt blitt bytta ut snart for det har blitt løfta og flytta på en del med tunge krukker,potter og lykter så er litt "skrantete" nå.

Linn-Marie

07.12.2014 kl.19:39

Et gavekort på 500kr ville jeg brukt på en lekker lampe til kjøkkenet. Det henger nå en kjedelig, grønn en der som vi aldri bruker. I et nytkjøpt hus er det mye en ønsker seg, men kan jo ikke kjøpe alt på en gang!:-) hadde vært superstas med et gavekort:-)

God førjulstid!

anne

07.12.2014 kl.19:55

hei

har akurat flyttet i nytt hus,så noen nye hådklær hadde kommet godt med:))

hadde blitt fint på badet?

anne

Stine :-)

07.12.2014 kl.20:02

Hei :)

Har akkurat flyttet i ny leilighet med kjæresten og lille gutten vår på 2 år, så hadde hvert kjempe kjekt med et gavekort! Hvis jeg vinner vile jeg brukt det på en av de fine knaggene du har i nettbutikken, elsker de knaggene de er så fine. Også har jeg veldig lyst på de runde rotting brikkene :)

Maria

07.12.2014 kl.20:13

Hei :) du er virkelig en snill julenisse ;) det er virkelig mye jeg kunne brukt de 500,- til for det er jo så mange godbiter i butikken din. Men jeg vet at jeg ville brukt de på rotting brettene og serviett ringene til bord dekking for det har jeg virkelig ønsket meg lenge :) men får aldri prioritert å kjøpe det for alle andre utgifter spiser opp lønna :( ha en fantastisk fin kveld fine du :)

Carin

07.12.2014 kl.20:15

Så koselig luke! Ofte sittet å siklet i butikken din. Hvis jeg vant, ville jeg brukt gavekortet på alt fra lys, serviettringer og vaser/blomsterskjulere. De hadde kommet godt med inn i bryllupsbudsjettet vårt! :D

Siv Torill Hauge

07.12.2014 kl.20:19

Et veldig vanskelig valg da jeg ønsker meg så utrolig mye fra butikken din😱😄 Måtte nok hatt loddtrekning mellom produktene jeg ønsker meg, fornøyd hadde jeg blitt uansett😄

Linda Ueland

07.12.2014 kl.20:36

Som om det skulle være vanskelig Camilla.😄Her er det jo bare til å vrake å velge i de nydeligste varer.😄hm, kanskje det er det som blir det vanskelige....😄😄

Anita

07.12.2014 kl.20:39

Jeg ville brukt gavekortet på stettefatet med lokk som du har i butikken, det har jeg hatt lyst på en god stund nå:)

07.12.2014 kl.20:58

Jeg ville brukt de på de stjerne lysestakene jeg prøvde og vinne 1 desember. De hadde gjort min julepynting komplett etter inspirasjon fra deg:)

AnneC

07.12.2014 kl.21:11

Jeg ville ganske enkelt kjøpt meg noe glitrende dill jeg mest sannsynlig IKKE har bruk for, bare veldig lyst på ;)

Riktig god førjulshilsen fra Nord,.

Janne

07.12.2014 kl.21:12

Med så mye fint som det er i nettbutikken din.. er det mye jeg kunne tenke meg å bruke et gavekort på. Men det hadde nok blitt (flere) puter ☺️🙈 eller kakefatet på stett 😍😍😍

Ha en flott kveld!!

Lene-Marie Røstad Sunde

07.12.2014 kl.21:14

Jeg ville nok brukt pengene på en fin lykt tror jeg! Eller noe lekker julepynt.

Men du, noe helt annet - Bloggen gladehjem, ho har nesten identiske adventskalender-gaver som deg, er det bare tilfeldig? :)

Monica

07.12.2014 kl.21:21

Gavekortet på 500,- skulle jeg brukt på noe ekstra fint til min bestemor til jul❤️ Hun er alene og har stilt opp så mye for meg nå før jul. Hun har sittet oppe lange kvelder for å trekke om eldgamle spisestuestoler for meg. Kjøpte stoler fra 1800-tallet og kjøpte meg stoff, deretter har hun gjort all jobben med de❤️ Jeg har ikke råd til nye lekre stoler som du har, så da stilte bestemor opp❤️

Linda

07.12.2014 kl.21:29

Ja si det! Syns det hadde vært veldig vanskelig da jeg har lyst på så mye fra butikken din!😍 men tror nok jeg hadde brukt det på rottingbrettet du pleier å ha på stuebordet ditt. Det har vært på ønskelisten lenge❤️ *tvitvi* ha en fin kveld videre 😊

Christine

07.12.2014 kl.21:31

Oj oj oj:) ja, om jeg skulle være den heldige som blir trukket ut bak luke 7, hadde nok gavekortet blitt brukt på en stor lykt eller nok en pute:))

Vil samtidig takke deg for en personlig og profesjonell blogg :-)

Christine

Michelle

07.12.2014 kl.21:59

Har lyst på alt som er i nettbutikken din, vært innom mange ganger og kikket. Jeg ville kjøpt en av de fine putene du har. Eller stjerne lysestakene som er så koselig til jul. Vi holder på å flytte, så interiør er høyest på min ønskeliste dette året og det hadde vært en kjempe fin førjulspresang å få. Uansett gavekort eller ikke kommer nok flere av tingene du har i butikken inn i det nye huset :)

Silje

07.12.2014 kl.23:03

Lyst på alt jeg 😊 Men håndklær fra lexington har jeg hatt lyst på veeldig lenge :)

michelle

07.12.2014 kl.23:17

Hei Camilla❤ Åå så gøøy, jeg ønsker meg slike staker du har på bordet. Også ønsker eg meg en sølv dorullholder. Jeg tror eg ville brukt det på en av de tingene✨ Dette er så spennende😄

Malene

07.12.2014 kl.23:28

Hei Camilla! ❤️ Et gavekort på 500,- hos Villapaprika ville jeg brukt på å kjøpe meg en lysestake! Har kjøpt to stk av deg tidligere, men klarte å knuse den ene i går kveld 😩 De er så lekre, men nå i disse juletider har jeg Desverre ikke råd til å tenke på meg selv! Krysser fingrene for at jeg kunne brukt gavekortet på denne i din fantastisk flotte butikk! Ha en nydelig kveld videre! Klem fra Sørlandet ❤️🎅

Mona

08.12.2014 kl.08:54

Hei Camilla! Så utrolig generøs du er :-) Det er jo ikke vanskelig å finne noe i din fantastiske butikk - jeg har lenge hatt lyst på "kakefat på stett med lokk" :-) eller Champagne kjøler :-) Krysser fingrene!

Ha en fin dag!

Klem

Skriv en ny kommentar

hits