Luke nr 4 lukkes og luke nr 5 åpnes!

Så var det kveld igjen, og jeg er sent ute igjen.. Idag er vi barnepike for mitt tantebarn Maja og jeg storkoser meg med babypass og kos! Babylukten er i huset og dagen idag ahr bestått av kos, sussing, mat, gulping og soving... Maja er så snill at jeg har ikke ord, stakkars hun bare ligger der og ser på meg med de største øynene og de vakreste lydene kommer når hun finner stemmen sin<3  Nesten så jeg vil ha en liten babis igjen vet du... Hihi.. Det er lov å "drømme" litt vel.. Jeg kan nesten ikke vente med å få småtrolla mine hjem igjen nå så jeg får barnelatteren inn i huset igjen.. Det er nemlig litt for stille her når de ikke er her! 

 

Vel, nok om det... Nå er nok dere nysgjerrige på hva som lurer seg på luke nr 5 og idag er det denne lekre dessertskålen fra Gant i mosegrønn. Hele 4 stk. Perfekt for godis, frokostblanding og annet snacks! 

Idag lurer jeg på hva du skal på julaften? 

 

Og vinneren av luke nr 4 ble :

Send oss mail med info på villapaprika@outlook.com så skal vi sende deg lyktene dine <3 Gratulerer sååååå MASSE til!

 

KRISTINE GANGFLØT

05.12.2014 kl.02:07

Jul for meg er familie,å dele, glede, samhold, barn, god mat, lykke, smil, latter og kjærlighet. Julen for meg er også tiden å sette fokus på de som ikke har det så bra, de som ikke vet hva jul er omtrent (Du vet, sangen: "Do they know it´s christmas time at all?"), de som savner noen, de som er alene, barn som er redde når foreldrene drikker... Julen er ikke bra for alle, og det er viktig å ta med seg, selv om jeg personlig synes julen er fantastisk koselig! Om man opplever julen som positivt så sett pris på det, det er ikke alle som har det sånn..

 

66 kommentarer

Åse Helen

05.12.2014 kl.23:53

På julaften skal jeg være hjemme og feire med min kjære familie. Ribbe,medisterkaker og julepølse med tilbehør står på menyen.

Godteriskåler hadde vært fint å vunnet til julegodt og småkaker :-)

Kristin

05.12.2014 kl.23:56

Juleaften skal vi starte dagen med å overraske våre to gutter på 2 og 4 år med nytt akvarium de skal få ha på rommet sitt, med hver sin gullfisk. Deretter bli det julefrokost hjem til oss med svigerforeldre. Kl 17 ringes julen inn, og da er vi samlet til middag hos min far og mor, sammen med min bror og hans tre firbeinte "barn". Fullt hus og jubel i taket. Jula er ei magisk tid💖

camillas

05.12.2014 kl.23:56

Som førstegangs julearangør for familie skal jeg i år prøve meg på Hellstrøms juleribbe med tilbehør som grønnkål, stekte epler, poteter, sosisser og kål. Dette skal bli godt og utfordrende gru-gleder meg!

05.12.2014 kl.23:59

Hei på julaften skal jeg først på jobb kl 7 00 til 14 30.Jeg jobber på sykehjem.Etterpå er det hjem og dusje og stelle meg før vi reiser på besøk til min søster og familien.der er vi samlet små og store og skal kose oss hele julekvelden.Lykke til med bursdag i morgen for gojenten din.Hilsen meg

Gunni

06.12.2014 kl.00:04

Kjøre TIDLIG fra Kristiansand til Sarpsborg for å feire julaften hos svigers :-D

anette

06.12.2014 kl.00:05

Så fine skåler :) på julaften skal jeg se julemorgen på nrk med barna og kose oss. Så får vi min søster,mannen hennes og svigerfar på besøk. Gleder meg veldig til første julen hjemme i huset vårt. :)

stine

06.12.2014 kl.00:06

hei.

Skal jobbe natt til julaften (jobber som sykepleier) så må hjem å sove. Kommer nok til å få med meg tre nøtter til Askepott før jeg legger meg.

Skal kl 17 til tanta mi og feire der, vi blir 11 stykker i år. Hos tante som vi er hos annen hvert år spiser vi kalkun. Pleier alltid å gå rundt juletreet selv om vi ikke har noen barn til stede. Det er for meg jul :) så skravler vi og begynner å åpne pakker rundt 20.30. da sitter som regel jeg på gulvet å leser opp pakkene, da jeg syns det ofte er mer morsomt enn å få dem selv.

Christine Johanne

06.12.2014 kl.00:10

Julaften i år kommer til å bli helt spesiell! Jeg har nemlig termin på lille julaften! Og går det som sist, kommer bebisen ganske presis på terminen :)

Jeg har blandede følelser. Jeg gleder meg og gruer meg. Gruer meg fordi jeg er redd for å ikke få være med den kommende storebror på julaften, men gleder meg til å møte vårt nye familiemedlem<3 ikke minst gleder jeg meg til å se reaksjonen han får når han ser lillebroren sin for første gang.... Magisk!

Uansett når det skjer, kommer denne julen til å være noe helt utenom det vanlige:)

Men jeg liker det!

Andrea

06.12.2014 kl.00:15

Hei! Først og fremst vil jeg si takk for at du gir meg inspirasjon og mot til å stå på. På julaften i år skal vi feire hjemme hos svigerfamilien min, og min datter på 3 år skal være hos sin pappa. Det blir nok både rart og vemodig og kjenner nesten at det ikke er noe "vits" med jul uten den lille skatten min... Men sånn er det, så da får man bare gjøre det beste ut av det! Vi skal hvertfall kose oss med grøt, kaker, brettspill, tre nøtter til Askepott og ikke minst masse masse mat! For en fantastisk måned desember er, og en tankevekker for oss alle for å minne oss på at vi alle sammen lever på samme jordklode. God jul til deg og dine Camilla!

synnøve

06.12.2014 kl.00:22

Flotte skåler. Julaften feires pent og rolig med min x mann og våre voksne døtre. God mat og deilig avslapping står på programmet etter å ha besøkt gravsteder.

malin

06.12.2014 kl.00:26

♡♡ Jeg ble mor for første gang nå i mai. Jeg skal derfor stelle i stand til julaften hjemme hos meg selv i år. Synes det er kjempestas å kunne innføre litt nye tradisjoner, å gleder meg veldig til å be inn til selskap😄 Hadd3 vært hyggelig å kunne pyntet opp med litt nye skåler. Ser for meg å ha julegodt i dem, da jeg har en samboer som er veldig glad i grønnt😃 Han hadde nok blitt veldig glad om jeg hadde vunnet dem😃

Beathe S. Olsen

06.12.2014 kl.00:32

Jeg er nok mest glad i adventstiden, men Julaften feirer vi hjemme med barn, tantebarn, søster, svoger, mamma og pappa, svigermor og svigerfar. Vi spiser kalkun, og nyter at julefreden senker seg. Gleder meg :)

Anny

06.12.2014 kl.00:36

Denne julen gleder jeg meg ekstra til julaften. Jeg er student i år og har flyttet et langt stykke hjemmefra, så å være samlet på årets vakreste dag, i Gudbrandsdalen på hytten til familien, tradisjon tro, blir helt fantastisk. For å få julens budskap godt inn i skrotten går vi alltid i kirken, og vi er for første gang hele 11 familiemedlemmer som skal ferie sammen. God mat, tre nøtter til askepott og presanger står selvfølgelig på planen. Ønsker deg en velsignet julehøytid, i det flottet hjemmet ditt med den fine familien din :-)

Cathrin

06.12.2014 kl.00:43

På juleaften skal jeg, min mann og min sønn til mine foreldre. Datteren min skal være hos sin pappa, så annenhver jul blir litt amputert.... Svigerforeldrene mine skal også feire sammen med oss, så det blir stille og rolig. Vi har kalkun på julaften, har litt amerikansk tradisjon :-) Så får vi se om det er noe annet enn konvolutter til meg under juletreet i år.... he he! Ha en fantastisk førjulstid <3

T

06.12.2014 kl.00:44

Feire sammen med familie og svigerfamilie, før jeg skal på jobb! Så blir det julekos sammen med barna som må feire jul på sykehus <3

MonicaL

06.12.2014 kl.00:45

på julaften skal jeg stå opp kjempe tidlig for og få med meg hele julemorgen(som er blitt tradisjon, selv om jeg nå er 20 år) så skal jeg nyte en bedre julefrokost med familien før det blir kos og forberedelser til kvelden med ribbe og mye godt tilbehør, så kommer pakkeåpningen og avslappning resten av kvelden med en film på tv før man finner senga og gleder seg over resten av jula:)

Ninni

06.12.2014 kl.00:46

I år skal familien feire jul hos min søster på fjellet. Jeg pleier å samle familien, men på grunn av jeg har vært mye syk dette året har jeg fått beskjed beskjed om at i år skal jeg bare være gjest. Jeg elsket de skålene det må jeg bare innrømme og hadde jo vært artig siden mannen min og og jeg har bursdag samme dag 5 desember. Klem til deg😊

Renate

06.12.2014 kl.01:09

På julaften i år skal vi få besøk av pappaen min, hans kjæreste og broren min. Jeg gleder meg utrolig masse til jul i år, siden vi de siste årene har feiret alene, bare samboeren min, datteren vår og meg. Det skal bli deilig å dele vår juletradisjon med flere. Det som gjør gleden enda større for min del er at pappaen min egentlig ikke er min biologiske far. Han og moren min møttes da jeg var 2 og han har fungert som en far for meg hele livet. Den gleden i øynene hans da jeg sa han selvfølgelig var pappaen min og bestefar til datteren min, selv om han og mamma skilte lag kan ikke beskrives. Han betyr så mye for meg og datteren min at bare det er nok som julegave for meg i år..

06.12.2014 kl.01:28

På julaften skal vi starte en ny tradisjon for vår lille familie, vi skal i kirken. Gleder meg til å høre de små som synger. Derfra drar vi til min familie, der blir vi og feirer resten av aftenen. Gleder meg helt vilt til pinnekjøtt!!

Kristine Gangfløt

06.12.2014 kl.02:44

Ååå, så gøy at jeg vant 😊 Nå ble jeg skikkelig glad!!!!! Lyktene er jo helt nydelige 😁

På julaften skal jeg og min kjære til mamma og feire jul med familien<3 gleder meg veldig til det!

stine

06.12.2014 kl.03:35

Julaften starter med kirken, så blir det hjem å se på tv før meg og min samboer og våre to små reiser ned til svigers. Der er det altid god mat å få. <3 er så koselig med julaften.

Therese

06.12.2014 kl.04:26

Hei:)

Jeg har vel aldri grua meg så mye til julaften som det jeg gjør i år.. Etter samlivsbrudd skal jeg i år for første gang feire julaften uten mine to barn.. Heldigvis har jeg og barnefar avtalt at de ikke skal dra til han før litt utpå dagen på julaften, så det blir tidenes julemorgen med godteri og sofakos, deilig julefrokost, litt gaveåpning for barne, vi ringer jula inn med julegudstjeneste før barna drar til pappaen.. Heldigvis har jeg en fantastisk kjæreste og sammen med han skal jeg kose meg som best vi kan.. Vi skal til mine foreldre å til ringe kvelden der, det blir ribbe med tilbehør og riskrem til dessert:)

Det blir en stille og rolig julaften, første julaften uten barna mine, første julaften med kjæresten min og lille frøkna vi har i magen så magisk blir nok julaften uansett❤️

Elin

06.12.2014 kl.07:44

Dette blir min aller første kommentar på bloggen her. Har lest og blitt inspirert lenge :)

Jeg skal feire julaften med barna mine i år. Pappan og jeg er skilt, så det betyr at annenhver jul er "barnløs".

Så i år gleder jeg meg til å se spente og forventningsfulle barn, og kjenne på julegleden fra jeg selv var liten. Julaften feires hos mine foreldre, og vi blir 12 til bords under julemiddagen. Mamma lager fantastisk mat, så det er nok den jeg gleder meg aller mest til ;)

Cornelia

06.12.2014 kl.08:28

På julaften må jeg sove lenge etter nattevakt. Men når jeg da står opp så skal vi ta med oss vår kjære datter på 1,5 år opp til samboeren min sine familie. Da blir det god mat og hygge. Gleder meg veldig til å se hvordan jenta vår reagerer på pakker ;-) Jeg håper og tror vi får en fin dag på tross av at vi har mistet en vi var veldig glad i <3 God jul til alle!

Mette

06.12.2014 kl.09:06

Julaften feires her hjemme med mann, tre barn, svigerforeldre og svoger. Gleder meg til til å nyte en lang frokost og se tre nøtter til askepott, før en setter i gang med forberedelsene til middagen. Mannen min og ungene bruker å kjøre rundt med julegaver og dra på kirkegården og tenne lys. Julemiddagen består av ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, rødkål, mandelpotet, gulrot, erterstuing og brun saus! Desserten er hjemmelaget riskrem og rødsaus.

Ønsker deg ei fin helg! Klem fra Mette!

Angela

06.12.2014 kl.09:08

I fjor startet familien min en ny tradisjon. Vi feiret julen på hytta vår i Valdres. Det skal vi gjøre i år også. Det fins ingenting bedre enn å våkne i en varm hytte med peiskos, julestrømper som henger på veggen og barna som koser seg med barnetv under en stor dyne. En pappa som står på kjøkkenet og lager god mat og en mamma som går rundt å tenner lys og nynner på julesanger. En mann som er ute å måker snø, mens jeg observerer det vakre synet jeg har rundt meg og tenker på hvor utrolig heldig jeg er som har alle disse fantastiske personene i livet mitt. Vi spiser grøt med mandel til lunsj og kalkun og pinnekjøtt til middag. På kvelden kommer selvfølgelig julenissen en tur på besøk og barna er helt sikre på at de vet hvem det egentlig er. Resten av kvelden nytes med kake og andre godsaker. Åhhh, som jeg gleder meg. Med denne julekalenderen bidrar du til økt julestemning. I skrivende stund sitter jeg med en glede over hva som venter meg om ikke lang tid. Tusen takk:)

Anna

06.12.2014 kl.09:40

Julen for meg er ein fantastisk dag❤️ Da står vi opp med barns gidlig, finn dyner og tepper og legg oss i sofaen å ser masse tv ilag, dette er så kosligt!! Vi nyter dagen og koser helt til vi går i kirken å får den siste brikken med julestemning på plass😊 etter det er det hjem å spise pinnekjøtt, så opner vi gaver. Etter å ha fått barn er jula på nytt blitt ein dag eg virkeli elsker😊❤️

Frida

06.12.2014 kl.09:41

Hei. På julaften skal vi være hjemme, med barn, foreldre og svigerforeldre. Dagen starter med en god frokost, pysj og masse tv. Så skal eldste mor på 8 år synge i kirken.

Monica Kristiansen

06.12.2014 kl.09:52

Julaften i år skal jeg stå opp med jentene mine se gleden når de åpner siste kalenderpakke og ikke minst julestrømpa. Så skal vi slappe av med julemorgen på tv,inntil vi må gjøre oss klare til de skal synge i kirken. Selveste julekvelden er jentene hos pappaen sin og jeg skal feire jul i mykt deilig tøy hos foreldrene mine.

Viktoria

06.12.2014 kl.09:53

Jula i år skal feires med familien min å min nye samboer❤️

Bortsett fra det blir det en stille å rolig jul, masse avslapping å mat 😂🙈 Jula er den beste høytiden synes jeg, for da er man samlet😄🎅⛄️❄️

Ingrid kallevik

06.12.2014 kl.10:07

i år er første julaften til dattera mi, og i år skal vi feire det med hele familien til samboeren min:) starter hos min morfar med alle onkler , tanter og søskenbarn hvor vi koser oss med grøt og sang videre på dagen skal vi allesammen til svigermor hvor besteforeldrene , tantene, onkler, søskenbarn og søsken av samboeren skal spise god mat og kose oss resten av dagen ❤️ jeg gleder meg sånn! Julaften er så fylt med kjærlighet og glede 😍

Victoria LT

06.12.2014 kl.10:19

På julaften i år er det 2 uker til termin for oss, så det blir en rolig familiejulekveld (Akkurat slik det skal være;)) med foreldrene mine, lillebror, mormor og kjæresten hennes :) <3 Vi er der hele dagen, med grøt, tre nøtter til askepott og disney =)

Sylvia

06.12.2014 kl.10:21

Jeg skal kose meg med hele familien min, i år blir vi 16 stk rundt bordet - fantastisk!

Gleder meg som en liten unge 😂❤️

Kine

06.12.2014 kl.10:30

På julaften skal jeg våkne opp hjemme hos mor. Vi skal spise grøt midt på dagen, se på tre nøtter til askepott for så å prøve og blir sultne igjen til kvelden. Jeg skal få tilbringe tid med brødrene mine, som det er lenge siden jeg har sett (vi bor i hver vårs kant av landet). Så kommer mormor og morfar og de må vi alltid tulle litt med (vi blir visst aldri for gamle). Så pleier vi og tilbringe noen timer ute, jeg håper virkelig på snø, slik at vi kan lage bob bane:) God Jul

Anette

06.12.2014 kl.10:41

For første gang skal vi være hjemme på julaften. Da kommer familien til oss og alle er samlet. Jul er familietid og kos. Vi spiser ribbe og skinkestek,begge familiene's tradisjon på en gang!

Nina

06.12.2014 kl.10:54

På julaften så står jeg opp tidlig for å få en stille stund med 18 åringen som alltid. ER en tradisjon som bare han og jeg har.

Så starter jeg på julesausen som skal kose seg på komfyren hele dagen, mens vi andre hygger oss med Mikke Mus, Tre nøtter til askepott, Kalle Anke og ikke minst "Kan du vissla Johanna" som vises på SVT1.

Vi skal være hjemme her i vårt nye hus, og vi er unger i fra 2 - 21 år og to voksne. Foreldrene mine kommer til pakkeutdelingen og kaffen på kvelden forresten :)

Og gøtterit er allerede innkjøpt på Svinesund og hadde passet perfekt i de skålene.

INP

06.12.2014 kl.11:03

På julaften må jeg kanskje jobbe frem til kl 12, men vet ikke helt sikkert enda siden jobben min er litt uforutsigbar. Etter det skal jeg hjem til mamma og pappa og feire julaften sammen med de og min søster med god mat, musikk, pakker og alt som hører med. Det gleder jeg meg veldig til. Jula er alltid magisk. Vi venter lenge, og plutselig er den der, og så er alt over og et nytt år kommer 😊 de skålene var nydelige, har faktisk ikke sett de før... Men nå vet jeg hva jeg må skrive opp på ønskelista 😉 God helg til deg!

Marte

06.12.2014 kl.11:16

Julaften i år starter med å hoppe i kosedressen, så reise hjem til mamma og pappa for å spise deilig julefrokost sammen med min søster og mitt tantebarn. Det gjør vi hvert år! Så blir det å se litt julefilmer før det bærer hjem for å ordne seg i stand til kvelden. I år skal jeg feire sammen med svigers. Både gruer og gleder meg ettersom det er første året jeg ikke skal være sammen med min familie på julekvelden. Men jeg tror det veldig bra alikevel :)

06.12.2014 kl.11:21

På Julaften starter me med kake på sengen og gavedryss til sønnen min som har bursdag, deretter har me grøt med mandel i til lunch og pinnakjøtt med alt som følger med når jula ringes inn. Tilslutt kommer nissen luskende i vinduer og banker på med sekken på ryggen sin da blir det pakkeopning etter laaang ventetid for barna:)

JUOT

06.12.2014 kl.12:14

Vi skal feire jul på gården vår, slik vi har gjort i 10 år. Den tradisjonen startet når vi overtok familiegården til mannen. I år blir vi 12 til bords med svinesteik og nydelig tilbehør. Nissen kommer nok til barna med gaver. Syns forventningsfulle barn som smiler av alt de får er et nydelig syn. Ha en fin dag vakre deg:)))) Juleklem fra JUOT.

Marianne

06.12.2014 kl.12:18

Så fine skåler!:)

På julaften blir det for første gang julefeiring hos min lillesøster, da hun skal på jobb som sykepleier senere på dagen:) Gleder meg til det!

Ha en fortsatt fin adventstid:)

Klem

Cecilie

06.12.2014 kl.12:50

På julaften skal jeg og forloveden få besøk av min mamma og han ene broren min. Ser de ikke så ofte, så jeg gleder meg! Skal heldigvis få hjelp av mamma med ribba, for det har jeg aldri gjort før, hihi ;-)

Benedicte

06.12.2014 kl.13:03

På julaften er jeg og min samboer hos min familie i Bergen. Vi står opp sent, går lang tur med hundene og nyter en skikkelig julefrokost med familien. Resten av dagen ligger vi foran TVen og ser på tradisjonelle filmer som går igjen jul etter jul, før vi på kvelden spiser god mat og åpner gaver sammen :)

Marthe

06.12.2014 kl.13:42

På julaften starter dagen med og ta på seg en god pyjamas, gå ned og spise en god julefrokost sammen med den fine familien min. Etter frokosten blir det askepott, reisen til julestjernen og mange andre julefilmer forran tv'en, mens vi koser oss med jule gløgg og pepperkaker. Når filmene er ferdig blir pyjamasen byttet ut med fin stas og resten av familien kommer, da blir det sølvguttene på tv'en i bakgrunn mens vi sitter rundt spisestuen og koser oss med den gode julemiddagen og nyter hverandres selvskap. Senere på kvelden blir det barnas favoritt, pakkeåpning og hjemmebakte julekaker :)

Håper alle får en fin jul! Og en fortsatt fin adventstid :)

Ingrida

06.12.2014 kl.14:23

På julaften er det torsk som er på menyen. Bor på det glade Sørlandet og da er det det som er tradisjonen hos mange av oss.. Ungene er ikke like glade for det, men så er det likevel noe sjarm med det som har vært tradisjon i mange år......,.

Cathrine

06.12.2014 kl.15:49

Julaften starter alltid med god stemning, tv-titting, god mat og godteri, forhåpentligvis har nissen vært å fylt strømpa:) Det blir en rolig formiddag før vi reiser og feirer kvelden med familie. Da står det julemiddag, nissebesøk, gaver og kos på menyen:)

Stine

06.12.2014 kl.15:59

På juleaften skal vi på hytta til svigers og feire med hele familien! Det gleder vi oss kjempe mye til :)

Anniken

06.12.2014 kl.16:46

Vi reiser til Trysil i jula, og gleder oss masse. Min nydelige gutt på 2 år skal få prøve seg på langrenn, og ikke minst mange aketurer. Blir en fantastisk jul med min sønn og svigerfamilien. Første jul uten mamma og pappa, men slik skjer når man får barn og må dele seg. Ønsker dere en riktig god jul

Carina

06.12.2014 kl.16:56

Juleaften <3 Det blir en god frokost på senga med 3 nøtter til askepott.

Før vi ordner oss å drar på kirkegården med litt lys og blomster.

Resten av dagen blir tilbringt hos mine foreldre.

Gleder meg nesten allerede for en liten tur med hunden etter maten <3 det er alltid så koslig å gå i kveldsmørke med den julestemningen <3 varm kakao å julegaver etterpå. Åh..nå gleder jeg med til jul :)

isabelle h

06.12.2014 kl.16:56

I år blir en annerledes jul for min del. Samboeren min og jeg har vært sammen i 6år, og alltid feiret med hver vår familie. Men nå er jeg gravid, og da fant vi ut at det er på tide å feire sammen. Så i år skal vi være hos min svigerfamilie, og det er virkelig med skrekkblandet fryd, siden jeg er så utrolig avhengig av min egen familie. Selvom jeg er 110%sikker på at vi får en super feiring uansett:)

Tone

06.12.2014 kl.17:33

Julaften i år skal vi alle tilbringe hos min bror og hans familie.

Men først skal vi som alltid tenne lys på gravstedet til moren og besteforeldrene til mannen min. Det er jo alltid litt trist, men samtidig veldig stemningsfult og fint.

Vi gleder oss masse både store og små. Det er en herlig tid dette. Jeg elsker alt med julen og liker å begynne tidlig, og koser meg lengst mulig i tiden fram mot julaften.

Og så er det herlig å bare slappe helt av og bare nyte dagene i romjulen.

Ha en fortsatt strålende flott adventstid sammen med dine kjære❤

Klem ❤

Mona W

06.12.2014 kl.17:42

Julaften skla i år feires hjemme på gården hos min mamma...!!! Alltid stas å komme hjem på gården til min mamma og pappa, mitt barndomshjem...Til tross for at man snart fyller 40 er allikevel det veldig kos...Pappa savnes dog, han forlot oss i fjor, så altfor tidlig.. Så julaften skal tilbringens med min kjære, og minnene av de vi ikke har blandt oss lengre....

Klem fra meg <3

Kristine

06.12.2014 kl.19:07

På julaften starter familien med en god/stor og lang frokost foran tv med gullrekka på tv.Deretter får barna julestrømpene sine:)

Så drar vi i kirka på julegudstjeneste:)

Etter det blir det å gjøre seg klar for juleselskapet hos foreldrene mine❤️

Her gleder både store og små seg til julaften🎅

God jul til deg og dine🎄❤️

Camilla Eggen

06.12.2014 kl.19:16

Disse er øverst på ønskelisten -de er så flotte :)

I år skal vi feire jul hjemme hos oss for første gang . Svigeforeldrene og foreldrene mine kommer! Jeg skal stå for julemiddagen for første gang og gleder meg masse til bordekking ! Disse skålebe hadde jo vært super fine å brukt som dessert skåler nettopp på julaften :))

Smil fra Camilla :)

Merete

06.12.2014 kl.20:16

På joleftan skå eg heim te Telemark å feire jol med familien:)

sofie

06.12.2014 kl.20:18

Hei,

Jeg gleder meg veldig mye til julaften i år og grunnen til det er at jeg skal feire med min kjære samboer. Han opplevde aldri en hyggelig jul ettersom foreldrene var rusmissbrukere. I en alder av 24 har han aldri smakt, følt eller hørt noe som hører julen til. Jeg gleder meg til å gi han gaver,at han skal få gaver fra min familie, han skal smake på ribbe og pinnekjøtt, føle kjærlighet og nærhet, smake på de syv sortene og kose seg. Jeg gleder meg til å gi han julen han aldri har opplevd.

Det finnes så mange barn der ute som går igjennom det min samboer har gjort. Har man en liten misstanke om noe som helst, bry deg. Julen er ikke like fin for alle.

God jul <3

Silje

06.12.2014 kl.20:31

I år skal jeg, min samboer og vår sønn på 2 år feire hos svigers ;) Alltid koselig, og svigermor er verdens beste kokk ;)

God jul til deg ;) P`s sååå fint pyntet til frost bursdgag :D

sofie

06.12.2014 kl.20:32

Hei,

Jeg gleder meg veldig mye til julaften i år og grunnen til det er at jeg skal feire med min kjære samboer. Han opplevde aldri en hyggelig jul ettersom foreldrene var rusmissbrukere. I en alder av 24 har han aldri smakt, følt eller hørt noe som hører julen til. Jeg gleder meg til å gi han gaver,at han skal få gaver fra min familie, han skal smake på ribbe og pinnekjøtt, føle kjærlighet og nærhet, smake på de syv sortene og kose seg. Jeg gleder meg til å gi han julen han aldri har opplevd.

Det finnes så mange barn der ute som går igjennom det min samboer har gjort. Har man en liten misstanke om noe som helst, bry deg. Julen er ikke like fin for alle.

God jul <3

Ann Helen Hermundstad

06.12.2014 kl.20:38

Etter at vi solgte huset vårt for to år siden, har vi flyttet tre ganger! I fjor var ikke julen noe særlig, da vi ventet på å få komme inn i drømmehuset vårt:) Men i år skal vi endelig feire jul i vårt nye hus! Å det gleder vi oss til, med tre barn på slep blir det litt ekstra å flytte på. Det følger litt utstyr med til tre barn. Vi pleier å benke oss foran tv'en fra morgenen av med julestrømpa. Så får vi familie besøk. Vært år fra 2008 har vi vært på kirkegården å tent lys til gutten vår som vi mistet i dødfødsel, julen ble veldig spesiell etter det! Men det er en ting vi har lært oss å leve med<3

Jeg håper du får en fin jul Camilla:)

Juleklem fra Ann Helen

June

06.12.2014 kl.20:58

I år gruer jeg meg til jul, første jul uten min elskede mormor som jeg var så inderlig glad i! Denne julen er mine to barn hos faren sin og hans familie , så jeg aner faktisk ikke hva jeg skal finne på julaften. Har lyst til og gå en tur i kirken, og være med min morfar på gamlehjemmet julaften ! Ja, jeg tror jeg gjør det..... Ønsker hvertfall deg og dine en veldig fredfull og fin jul Camilla 😊

iselin_

06.12.2014 kl.21:24

Denne julaften skal jeg jobbe tidligvakt på sylehuset. Jeg skal gjøre mitt beste for at pasientene mine har det godt og får julestemning. Etter jobb skal vi kjøre til svigerfamilien og spise pinnekjøtt og åpne pakker. Ååå som jeg gleder meg! I år skal jeg prøve å nyte hvert minutt av julaften, det er den største planen på julaften i år ☺

siv torill hauge

06.12.2014 kl.22:12

På julaften skal jeg på jobb om dagen (hjemmesykepleien). Er ferdig kl 15 og da er det rett hjem og nyte resten av dagen med mann og barn. Vi har 3 små sammen, og så har vi 3 større (han to gutter og jeg en datter) som vi har delt omsorg for, og som vi derfor har annenhver jul. Disse 3 eldste skal i år være hos sine andre foreldre, så det blir kun oss 5 her på julaften. Ettersom våre 3 små er 1 år, 2.5 år og 4 år blir det nok en tidlig middag for å komme i gang med gavene og kose oss resten av kvelden. Når de 3 er lagt blir det julekos og fred og ro for mor og far i huset :-)

helenes.

06.12.2014 kl.22:32

vi skal feire julaften i Tromsø hos svigerfamilien min, vi gleder oss ekstra mye i år for vi skal gi en helt spesiell julegave til familien og det er at de skal få sitt første barnebarn :-) Spent på hvordan de tar det, tenker det blir en jul vi kommer til å huske godt <3 Har jo DILLA på is for tiden, så en slik skål hadde absolutt ikke vært å forakte hihi! God kveld til deg og dine.

Michelle

06.12.2014 kl.22:57

Julaften begynner med julestrømpe, julemorgen på tv og tre nøtter til askepott med barn og mann. Det er noe magisk med tre nøtter til askepott selv om vi ser den hvert eneste år... Julekvelden tilbringes med familie, ribbe, mandel i riskrem, nissen og små spente barn. <3

Tonje S.T

06.12.2014 kl.23:11

Skal feira jul heima hjå familien på Voss, glede meg til julestemning kjeme sigande ilag med tre nøtter til askepott og lukten av pinnakjøt. Kunne godt ha jobba, då da e koseligt og vera i helsesektoren på julafta og gjera da aller besta for at folk på institusjon skal ha ei jul dei ikkje kjeme til og gløyma:) men og feria jul med familie, onklar og besteforeldre i mitt heilt nye hus slår jo aldri feil :) God Jul:)

Anita

06.12.2014 kl.23:28

Julen skal feires hjemme sammen med familien, og så kommer min mor, mannen hennes og min far :) og gleder meg stort til første juledag, da kommer min bror med mitt lille tantebarn :) masse gode rolige familiedager blir det :)

Skriv en ny kommentar

hits